- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Én mondjuk jobban szeretem azt a Vodafone-ban, hogy ők megfontoltan, egy picit "lemaradva" lépkednek előre, igaz, hogy lassabb a 4G hálózatuk, mint a két T-nek, de viszont stabil is, 3G-nél is ugyanez volt. Nem jártam még az ország azon szegletében, ahol legalább ne HSPA+ sebességgel tudtam volna elérni a hálózatot
-
Killing
addikt
iPhone VoLTE és eSIM van már kilátásban?
-
yanna
addikt
válasz
szabogabor10 #52657 üzenetére
A GVH is.
-
-
simpley
őstag
Igen, most olvasom hogy július 23 a végső határidő ha el nem tolják megint. Én azért remélem, hogy engedik egyesülni Őket. Azt mondják, hogy itthon a Telenor a 4. helyen kulloghat majd és Én erősen úgy is érzem, hogy ez így lesz úgy 1-2 éven belül amikorra már a Digiéknek is lesz normális lefedettségük. Aztán tovább vergődik és végül a Telekom (ebben is biztos vagyok hogy Ők mivel közösen fejlesztették a 4G-jüket) megveszi a hálózatát. Ez úgy gondolom kb 4-5 éven belül várható. És marad majd újra a 3 szereplős piac a Telenor nélkül. Úgy gondolom, hogy ez lesz a sorrend a piacon:
1. Telekom
2. Vodafone+UPC
3. Digi
A Telenornak meg továbbra is csökken az előfizetők száma. Hogy ne csak fényezzem a vodkát elmondom, hogy vidéken van hova fejlődnie a hálózatnak, mert szinte használhatatlan (főleg Kelet-MO)-on és van ahol térerő sincs. -
tomp
félisten
Astorián felkerült az első 5G-s szektorsugárzó.
A bal oldali tömzsi:
[kép] -
simpley
őstag
Lehet már tudni valamit a Vodafone-UPC egyesülésről? Pl hogy kb mikorra várható az egyesülés.
-
zzola
titán
válasz
kovbandi82 #52644 üzenetére
Nem meglepő. Normális készüléket kellett volna vásárolni!
-
Bozek
nagyúr
válasz
kovbandi82 #52644 üzenetére
XZ1 Compact esetében még VoLTE kapcsoló sincs. Igaz, erre nem létezik Vodás FW, a közép-európai független (CE1) van rajta.
-
kovbandi82
őstag
Iphone XS-nél nem aktív. A hölgy az ügyfélszolgálaton azt mondta, nem alkalmas rá
-
trec12
addikt
válasz
anglergab #52637 üzenetére
Biztos, hogy csak 3G-s van? Majd ezt a képernyőképet én is megcsinálom....
-
trec12
addikt
válasz
radio100jozs #52634 üzenetére
Nem lehetséges, hogy ezeket az eszközöket maga a Voda helyezi el a nagyobb forgalmú vagy rosszabbul lefedett helyekre épületen belülre akár?
-
radio100jozs
őstag
Anno, mikor nekem is volt ilyen minibázis, lehetett kérni a nyitott módot lakosságiban, meg is kértem, így a szomszéd is használhatta. Amúgy nekem jól jött még ez egy kis faluban a Bakonyban, ahol Voda volt is meg nem si, ha volt, akkor csak 2G-ben, és a buszmegállóban várva volt VF Minibázis az egyik házból, nyitott, így tudtam 3G-n netezni, mert arra kapcsolódott fel.
-
trec12
addikt
válasz
anglergab #52632 üzenetére
A másik kártyára írja a teló, hogy 4G az Digis sim.
Igaz állandóan csak egy 4G jelzés van a telón ha Mini Bázis van, ha nincs. A VoLTE is a Digié. A net a Digis sim-re van állítva mégis csak 50 GB
. Ha elmegyek egy másik bevásárló központhoz ott is VF Mini Bázis-ra lép a Vodás sim de volt már, hogy itthon is ez történt igaz csak párszor...
-
Mono25
csendes tag
Nálunk S10E és MI9 is megy a volte. Számlához kb. 5 perce kaptam meg az értesítést, de reggel már befizettem a Vodafone oldalán. De ugyan ez van a Telekomnál is, 3-4-én fizetem, és kb. 8-9-én jön az email.
-
The Goth
tag
Köszi. Mint írtam nem sürgős, csak eddig a zárás napja után 4-5 nappal a Voda oldalán megnézve már kész szokott lenni, azt át is szoktam utalni. Mire nekem az email és az sms megjön róla, hogy egyáltalán elkészült már ki szokott lenni fizetve.
-
-
The Goth
tag
Helló, van itt olyan akinek 6.-a a számlazárás napja?
Most már itt van 13.-a de a számlám még mindig nincs kész. Nem mintha annyira sürgős lenne, meg ugye a fizetési határidő is odébb van, csak ilyenkorra már kész szokott lenni, ezért érdekelne, hogy másnak kész van-e már? -
sanzi1982
tag
Másfél hete vette a telót.
Első bekapcs,upgrade,újraindul és működik a VoLTE
Nem kérte,kapta -
MCs88
aktív tag
Viszont a VoLTE öröm mellé hozzá kell tennem, hogy egyre többet veszem azt észre, hogy 4G+-nál (CA) egy pár mp-nyi Facebook görgetés vagy Instagram után ledob HSDPA-ra. Ugyan ezen a helyen speedtest-et futtatva nem történik ilyen és akkor sem történt, amikor még nem volt CA csak síma 4G-n volt a telefon. Ez szerintem valami konfigurációs hiba lehet a CA-ban. Van valami technikai support team akiknek ezeket helyszínnel, időponttal be tudom jelenteni?
-
sanzi1982
tag
Kollégám Huawei P30- as telóján simán megy a Voda VoLTE. Hívás közben sem dobja le 3g-re. Kicsit meglepődtem...
-
-
törölt tag
válasz
yodee_ #52614 üzenetére
Akkor nálad még jó is. Siófokon, hogy beindult a szezon kicsit, Aranypart, Galérius fürdő és környéken a kék 60-105 a piros 0 és 3 között működik
. Hétvégén van a nulla
) Mindezt max 4g térerő mellett 4x4 mimo-s telefonon (XS Max). Végülis benne van az aszf, hogy garantált nullát biztosítanak. Végre sikerült letornázni idáig is.
-
MCs88
aktív tag
Sziasztok,
Mindenféle hekkelés és az ügyfélszolgálatosoknak való kamuzás nélkül magától elindult S9-en (XEH) a VoLTE
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Vodánál hogy működik a havi díjas előfizetés feltöltőkártyásra módosítása? Utolsó számla tört hónapra szól, vagy a teljes havidíjat ki kell fizetni? Ilyenkor személyesen rendezni kell az üzletben, vagy majd az is csoportos beszedéssel megy, ahogy eddig a többi?
Rokonomnak csütörtökig tart a hűség, pénteken váltanánk.
Minden infót köszönök 🙂 -
-
trec12
addikt
-
rajoco
csendes tag
válasz
HoaryFox #52607 üzenetére
Köszönöm, kicsit pontosítom a tényállást. Tudom, mi az a MiniBÁzis, DE!
1. Néhány nappal ezelőtt, a Dual Simes PSmart 2019-es telefonomon, mivel nem volt bekapcsolva a Dual 4G, jelent meg először a VF Mini bázis 3G-n, a Vodafone-os SIM-mel.
2. A mai napon az egy SIM kártyás P20Pro-n jelent meg, ráadásul 4G módban, de cserébe a másik telefonon eltűnt, mind 3G, mind 4G módban, hálózatkeresésnél is a sima Vodafone 4G jelenik meg.A mai napon a PSmart tehát nem is lát mini bázist már, viszont a P20Pro igen, 4G-n ráadásul, a 3G-s preferálást kiválasztva pedig nem kapcsolódik a minibázisra. Egy panel negyedik emeletről van szó, viszonylag közel (kb 200 méter) a Vodafone torony egyébként.
-
iday
aktív tag
válasz
HoaryFox #52605 üzenetére
Ez így nem kerek: "A Vodafone Mini Bázis lakossági ügyfeleink részére is elérhető zárt módban. A zárt mód azt jelenti, hogy az ügyfél által megadott max. 30 darab (Vodafone-os) telefonszám kap hozzáférést a vásárolt Mini Bázis által létrehozott hálózathoz."
Mivel nem tud róla, így nem lehet benne.
Vodafone 4G-t nem látok a hálózatok között.
Úgyhogy nem ez. -
4Grider
nagyúr
Feltöltős kártyákon is bekapcsolják itt a VoLTE-t, vagy csak havidíjas előfizetésen?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest