- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
attilav2 #36201 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy idén vagy jövőre kapcsolják le. Inkább 2019-2020 fele, akkor fog lejárni itthon a 2100-as engedély. Amúgy Európában van már pár háló ami tudja a VoLTE-t. A készülékeknél pedig elvileg szoftveres dolog az egész, szóval frissítéssel megoldható lesz
-
plaschil
aktív tag
válasz
attilav2 #36140 üzenetére
Nos. Kiderült, nincs is net a csomagomban. Véletlenül tudtam netezni, amit lekapcsoltak 2 nap után.
Elvileg a 3 GB adat a nyárra akcióval volt összefüggésben, hogy ezt az adatmennyiséget flottások is igényelhessék. Nem igazán értettem az ügyintézőt... mindegy. Lehet mobilnetem 2 éves hűséggel havi 1500-ért, 1 GB. Nekem elég lenne 2-300 MB, természetesen arányos árral.
-
-
Sayuar
senior tag
válasz
attilav2 #36003 üzenetére
Köszönöm a kioktatást.
Ha hiszed, ha nem, más is ismeri a nano mértet. Sőt....használja már egy ideje.
Az, hogy eddig nem posztoltam a SIM-em fotóját (de amúgy az alsógatyám címkéjét sem) az azért van, mert nem tartom annyira együgyűnek a fórumtársakat, hogy ezzel fárasszam őket.De tudod mit: [link] ,már méretre is vágtam....
a két vodásat.
A tescos, a digi move, és a telekomos meg jól vagy így, ahogy van...Az hogy a kártyád dobálta a hálózatot, az pedig nem a méreten múlik.
-
Sayuar
senior tag
válasz
attilav2 #36001 üzenetére
Örülök, hogy megmutattad, hogy néz ki az új sim: már el is felejtettem, milyen van a telefonomban.
Én is tudok vele wifizni, ez nagyon klassz dolog: akkor a legklasszabb, amikor fizetést utal a munkáltatóm, akkor szétwifizem a telefonom.Apropó SIM színe: ettől jobb vagy rosszabb a térerő?
Mert nekem sokkal jobb lett: mióta új SIM-em van, valami 4G izé virít a képernyőn. Azóta jobban gyorsul alattam az autó. Eddig csak 2, olykor 3G hatott rám kanyarban, most már 4G, belegondolni is szuper, hogy pl. egy vadászgépen 10G is van. Talán egyszer a vodafonenál is lesz 10G.
-
club1
veterán
válasz
attilav2 #22011 üzenetére
Nekem a Librámban nem okozott problémát a 12 éves Pannon gsm sim kártya. De mivel a 3G hívásaim gyakran szakadtak meg, ezért tavasszal rábeszélt az ÜFSZ egy cserére. A 3G hívásaim utána is szakadtak, és az akkumulátorom is onnantól kezdve gyorsabban merült, azaz én veszítettem a váltással.
-
-Süsüke-
csendes tag
válasz
attilav2 #14229 üzenetére
Mint szinte minden telefonba ebben isbe tudod állítani, hogy mekkorák legyenek a karakterek. De ez a típus valóban az idősebb korosztálynak készült. Így a karakterek nagyobbak mint más készülékekben! De ha bemész és egy üzletbe veszed meg ott meg is tudod nézni illetve célszerű a nagyit vagy anyukád magaddal vinni és tesztelni mennyire látják a karaktereket.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest