Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltnyiri #35499 üzenetére
A korábbi VOIP tiltást megszüntette a Voda. A másik dolog, hogy míg a Go-nál a 100 perc mindenre vonatkozik, addig Go+ esetében a 150 perc hálózaton kívüli hívásokra van, hálózaton belül ingyenes és korlátlan. Tehát ha a barátnőd venne esetleg egy Vodás feltöltős kártyát, akkor ingyen hívhatnád és nem csak 150 percig. Az LTE-hez annyit tudok hozzáfűzni, hogy a Go+ felenged, én Pesten néztem (mivel errefelé még csak a szele ért el) anno és működött.
-
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Ma kaptam SMS-t a drága, csodálatos Telenortól, hogy szeptembertől megszűnik a díjcsomagom, és átraknak egy nagyságrendekkel
szarabbarosszabba (még jó, hogy nagy nehézségek árán a múltkor sikerült végül elérnem őket, hogy ne emeljék a díjcsomagom árát). Eddig egy Djuice Combo-m volt havi 2500 Ft-ért, (amiből 1000 ft lebeszélhető), és 3 telenoros számot ingyen hívtam (kedves barátnőm és jómagam nagy örömére, mert főleg csak vele beszélek. Egyébként az 1000 forintot is ritkán beszéltem le, asszonnyal viszont elment ~200 perc). Arra, amire én használnám semmi értelmes megmaradt díjcsomag sincs, úgyhogy úgy tűnik váltani fogok, és elkezdtem nézelődni, hogy hova.Mivel 26 alatt és egyetemista is vagyok Vodánál, a GO és GO+ díjcsomagokat néztem. GO díjcsomagban 100 perc lebeszélhető és egyetemistáknak 500 mb net 2700ért (+ esetleg még 1500ért +1 GB net). Azonban jól tudom, hogy sima GO-val LTE hálózatra nem enged fel? Ha rendelek hozzá +1 GB-t akkor se? VOIP melyik/mindkét/egyiksem esetben van engedélyeze? Jól olvastam, hogy ha elfogy a net, akkor először kötelezően vetetnek veled 500 ft-ért 150 mega netet, utána 0/0-ra "lassítják" (tehát nem lesz, szemben a többi hálozati 32/32-vel)) neted?
GO + 5000ért, kicsit több lebeszélhető perc (150), 1 GB net (ami már elég), de szintén nem tudom LTE képes-e (azt olvastam, elvielg csak akkor, ha rendelsz hozzá még netet?), VOIP képes-e, és minden előző kérdésElőre is köszi!
-
Bozek
nagyúr
válasz
membrandj #35496 üzenetére
Ezt próbáltad már lefuttatni?
Telepítési problémák Windows 7, Windows Vista vagy Windows XP alatt
Az alábbi problémákat a Vodafone Mobile Broadband alkalmazás előzőleg telepített régebbi változata okozhatja:
– Nem jött létre ikon az alkalmazás számára az asztalon, illetve
– Duplán kattint az asztali ikonra, de úgy tűnik, hogy az alkalmazás nem indul, illetve
– Amikor csatlakoztatja a Sticket, nem jelenik meg CD-ROM, illetve
– Az alkalmazás elindul, de utána egy üzenet jelzi, hogy nem észlelhető az eszköz. Feltétlenül távolítsa el teljesen az esetleges régebbi változatot a következőképpen:
– Töltse le a Vodafone Mobile Broadband Cleanup alkalmazást: www.support.vodafone.com/vmb_cleanup.
– Windows alatt szokásos módon távolítsa el a Vodafone Mobile Broadband alkalmazást
– A Cleanup kicsomagolásához kattintson duplán a tömörített archívumra
– Futtassa a VmbCleanup.exe programot, és válassza ki mindhárom lehetőséget: „Beállítások”, „Adatok” és „Eszközregisztrációk”
– Indítsa újra a számítógépet
– Csatlakoztassa az új USB Sticket
– Ezt követően automatikusan megtörténik a megfelelő alkalmazás telepítése -
-
membrandj
nagyúr
Üdv! Van egy voda k4607-z típusú usb stickem. Eddig hibátlanul ment,de most a legújabb verziót szedtem le ( csak angol oldalon van fent...) és ezzel nem működik.( voda mobile broadband) Nem támogatja. Ügyfélszolgálat nem tud linket adni stb régebbi verzióhoz. Alapból telepítenie kellene magától a szoftverét,de nem teszi és mint pendrive se látom,hogy telepíteni tudjam.
Nincs meg valakinek véletlen egy régebbi verziója?
10.3.415 ez van jelenleg. -
Sziasztok, hátha itt valaki tud segíteni: érdeklődnék, hogy van-e valami kedvező arú megoldás arra, hogy ügyfeleinknek nagyobb mennyiségű notifikáció / értesítő smseket tudunk küldeni (pl rendelés visszaigazolás, foglalás / átvétel emlékeztető) gsm adapterrel (modemmel) szolgáltatókon keresztül jó áron
-
HXY
addikt
válasz
LightManTM #35492 üzenetére
Nem kötelező, csak lehet tölteni.
Ha nem töltesz, akkor 5 hónap után megszűnik a kártya,
de pár hétig még utána is tudnak hívni.
Az internet meg eleve csak szeptember 30-ig van, így az 5 hónap több, mint elég. -
válasz
LightManTM #35492 üzenetére
Asszem inkább Telekom Net&Roll Teszt lesz, úgyis csak egyszer kell:
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/netnroll_teszt -
LightManTM
csendes tag
Voda oldala alapján feltétel új szerződés esetén:
"Kik élhetnek a NyáriAdat 3GB opcióval?A NyáriAdat 3GB promóciós opció 2015. július 1-től visszavonásig, de legkésőbb szeptember 30-ig díjmentesen aktiválható - új feltöltőkártyás előfizetés esetén 2000Ft egyszeri feltöltés után."
-
Feri1977
senior tag
Miért nincs net 3g délután egész nap?!
-
HXY
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #35486 üzenetére
A 2000Ft töltés opcionális.
-
Bozek
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #35486 üzenetére
Fentebb már írták. Veszel egy kártyát, feltöltöd 2000 Ft-tal, majd aktiválod a NyáriAdat opciót, ami 3 GB.
Amúgy a UPC Mobil elvileg a Voda hálózatát használja, szóval annyira csapnivaló nem lehet a lefedettsége.
-
Sziasztok, keresek olyan mobilnet szolgáltatást, ami készülék és hűség nélkül elérhető. Kb egy hétre kellene amíg kórházban lesz a feleségem közel a déli pályaudvarhoz, beltéri 3G lefedettség kellene és több GB adatforgalma lenne az egy hét alatt, RTL most, youtube, minden, tehát ilyen tekintetben korlátlan kellene. Van most UPC mobil, ami korlátlan, de csak 1Mbps és állítólag csapnivaló a lefedettsége. Köszi
-
asdf_
veterán
Az NMHH-nal van (vagy volt) kulon szamhordozasos kontakt, mivel ralatnak mindenre, pikkpakk kiderul, mi volt a problema, es ha valamelyik szolgaltato hunyo, akkor hogy melyik is az. Nekem elso es masodik blikkre is a technikai hiba egy sablon lerazoszoveg.
A masodik postodban levot meg mar megvalaszoltak. -
Bozek
nagyúr
válasz
Sayuar #35460 üzenetére
Mire ad a Tesco Mobile kötbért? Ajánlom, hogy olvasgasd azt az ÁSZF-et, mert kiragadtál belőle két szót (számhordozás, kötbér), miközben nem egészen így van. Ugyebár a (b) pontról nem lehet szó, hiszen nem került elutasításra. Maradt az (a) bekezdés, azaz az "amennyiben a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet 2.5. pontjának (1) és (2) bekezdéseiben meghatározott bejelentési kötelezettségének neki felróható okból nem tesz eleget" rész. A 2. számú melléklet 2.5. pontja pedig csak arról szól, hogy az átvevő (esetünkben Tesco) jelezze az átadónak és a KRA-nak (Központi Referencia Adatbázis), hogy számhordozás lesz. Ennyi. Sehol egy szó sincs arról, hogy ha csak 2 nappal később sikerül a számhordozás, akkor kötbért kell fizetniük.
-
fausto
addikt
válasz
Daffni2 #35477 üzenetére
És így nick alapján egyértelműen megállapítod, hogy ennél a konkrét számhordozásnál nem a szolgáltató nézett be valamit és rajta kívül álló okból nem történt meg a hordozás?
HXY: én azt javaslom, hogy írj nekik, hogy az elhúzódó hordozás miatt kötbért kérsz. Legrosszab esetben megírják, hogy mi történt és kiderül, hogy nem jár.
-
HXY
addikt
Előzmény:
Ha a számhordozás valami technikai hiba miatt nem valósult meg, csak 4 nappal később, akkor jár az 5000Ft kötbér?Update:
A Vodafone-tól hordoztam a számom a Tesco-hoz.
Telefonon a 1215-ön indítottam el a számhordozást.
Hétfőre ígérték, de másodlagos időablakot nem kaptam, vagy legalábbis ezt nem említették.
Kedden hívtak a Tescotól, hogy probléma van, csak pénteken fog menni.
A kérdésemre, hogy mi a baj, csak annyit mondtak, hogy technikai hiba.
Pénteken minden rendben lezajlott. -
szijartg
őstag
Red mediumom van, ukrán számot mennyiért hívhatok?
-
hohoman73
csendes tag
Nos nagyon tetszik a telefon,milyen alkalmazásokat érdemes kapásból törölni róla?
Frissítettem Lollipopra,de én semmi különbséget nem tapasztalok. -
hohoman73
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
2 órája kaptam kézbe a megrendelt Samsung A3 készüléket,sikeresen aktiváltam is a SIM kártyát.
Gondoltam regisztrálok a Voda oldalán egy Saját fiókot.
Kérte a telefonszámot,amit be is írtam rendben,ekkor azonban egy felugró ablakban ezt a hibaüzenetet kaptam:A művelet végrehajtása során hiba történt
A telefonszám hibásMit tehetek,többször is megpróbáltam,de mindig ezt az üzenetet kapom.
-
Daffni2
addikt
válasz
Sayuar #35464 üzenetére
Akkoe pontosítani kellene mi és hogyan történt.
Részinformáció alapján nem lehet teljeskörű választ sem adni.
Kötbér az előfizető részéreA számhordozás késleltetése és indokolatlan elutasítása esetén az előfizetőt kötbér illeti meg.
Az átvevő szolgáltató mulasztásonként és számhordozási megállapodásonként 5 000 forint kötbért fizet az előfizetőnek, ha
― a munkanapon 16 óráig benyújtott számhordozási igényt az adott napon, illetve a 16 óra után benyújtott igényt a következő munkanapon nem továbbítja az átadó szolgáltatónak,
― a számhordozást legkésőbb a számhordozás napját megelőző nap 12 óráig nem jelenti be a számhordozási Központi Referencia Adatbázisba, amennyiben az átadó szolgáltató az igényt nem utasította el.
- See more at: http://nmhh.hu/cikk/2746/A_szamhordozasi_eljaras#sthash.t789MC9Y.dpufTechnikai hiba nem szerepel a kötbér igény benyújthatóságát illetően.
-
Daffni2
addikt
válasz
Sayuar #35460 üzenetére
Kötbér van de nem olyan esetre ami technikai hiba miatt később megvalósuló hordozás.
2 időablak van pont a technikai problémák miatt.
A kötbér elsősorban a jogtalanul elutasított hordozási kérelem miatt van.
Ilyen a Vodafone -nál a legritkább esetben fordul elő.
A másik kettőnél annál gyakrabban.Egy vessző hiánya, fsz.helyett fszt.vagy fordítva, és már elutasítják.
-
HXY
addikt
Ha a számhordozás valami technikai hiba miatt nem valósult meg, csak 4 nappal később, akkor jár az 5000Ft kötbér?
-
akkor mégegyszer:
telefon csak szám mellé jár, a feltöltés csak ahhoz a számhoz jár, amivel a telefont veszed
ha van meglévő számod, ott van az előfizetője és nem volt készülék véve hozzá 2 éve, akkor ahhoz is vehetsz új telefont, ekkor arra megy a 3000. Igy nincs új telefonszám sem.
-
_NCT
addikt
válasz
mukibuci #35453 üzenetére
Hát elmúlt 2 évben nem vettünk telefont és barátnőm vodás is, szóval eddig stimmel.
A 3000-et akkor semmi esetre sem tudják átmozgatni? Technikai akadálya van? Mert ugye direkt jeleztük hogy a micro sim miatt kérünk cserekártyát, azt meg is oldotta, hogy azonnal a szám érvénybe lépjen arra a cserekártyára.
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg a kérdésre a választ?Vodafone-nál vettem ma egy Smart Prime 6-ot, jeleztem a csajnak hogy van már egy vodás számunk, arra kellene a 3000Ft-ot is tölteni, ám ez nem történt meg, adtak egy csere sim kártyát ami micro sim volt, viszont a 3000Ft nem került rá, az az új sim-en maradt, amit a telefonhoz vettünk.
Ennek így kell történnie? Direkt szóltam hogy van régi kártyánk,arra kérjük a 3000Ft-ot.....
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest