- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz
alldaybig #8416 üzenetére
Szerintem te magad is meg tudod csinalni, hutes leszedni kb 4 csavar, venti sorozatszamat beirod az ebay-re, kb $10-ert veszel 2 uj ventit, aztan ha megjottek szepen visszacsavarozod es mar kesz is. Mi ugyanezt jatszottuk el, csak az egy 560Ti-volt de kb ugyanez a hutes van azon is. Sot meg gigabyte matricas ventit is sikerult talalni az ebay-en.
-
perecKING
senior tag
válasz
alldaybig #8289 üzenetére
Ebay rol van. Kicsit kellett rajta alakitani hogy az en hazamba passzoljon de nem rossz. Igy legalabb nem kell a vga-nak tartani a 2 ventit is.
Kivancsi vagyok hogy jobb a hutes: -ha a ventik szorosan a bordara vannak rogzitve
vagy ha
- van koztuk kb 1cm. Tehat ezzel a tartoval -
Anfänger
őstag
válasz
alldaybig #8252 üzenetére
Hi! Na kicsit teszteltem a vga-t bár nem komolyan,csak gyorsba,3dmark06-al,azzal kibukik nálam ha túlhúzom.
Core clock +90 MHz-el
Memoria +120MHz-el
Power limit maxon 123 %-on volt
így még lefutott a 3dmark06,de egyszer futattam,nem biztos,hogy stabil volt a tuning.
44 fokos volt a gpu. A tuningot visszavettem azóta,nincs szükségem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged