- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
joysefke #6060 üzenetére
A műanyag el van deformálódva kicsit, néhány lamella meghajlott persze visszaegyenesítettem csak hullámos picit, néhányba csavarmenet vésődött, ilyenek. Hűteni ugyanúgy hűt, csak épp nem való egy kinézetre gyúrt házba.
Én vagyok talán a 3. vagy 4. gazdája, én is fillérekért jutottam hozzá, mert már így nézett ki.
-
patex1983
őstag
válasz
joysefke #6054 üzenetére
Tuti, hogy nem jól van felrakva az a hűtő. Nekem HD4850-en volt anno és vígan 60 fok alatt tartotta az összes értéket. Egyébként mindhárom (memio, dispio, áranyló) érdemes figyelni, mivel nekem is volt olyan, hogy valahogy rosszul raktam fel a hűtőt (nem láttam én sem hol a hiba), minden hőfok normális volt, csak az árnyaló ment 90fok fölé terhelés alatt. Levettem, újra felraktam és megjavult. Javaslom neked is ezt.
-
thboxx
aktív tag
válasz
joysefke #6036 üzenetére
Ref. 7770-re rámegy az Accelero S1, de csak Rev. 2-től. A 7770 a 4670, 5670 lyuktávjait örökölte, azaz 43,2mm
(#6030) default.: Megoldható hogy a kártya kezelje a hűtőt, de nem PWM-es alapon, ami amúgy sem menne, mert a ventik rajt nem PWM-esek. A lényeg:
- leszeded a gyári hűtő csatlakozójának a helyéről, magáról a kártyáról a műanyag csatlakozó tokot
- így kapsz két tüskét ( FIGYELJ nagyon, hol volt a piros, hol a fekete kábel! )
- az accelero-t pedig rádugod a 2 tüskére úgy, hogy stimmeljen az előző hűtővel, tehát fekete ahol a fekete volt, piros ahol a piros voltA sárga kábelre nincs szükséged, mert a kártya kialakításából adódóan nem tudja kezelni.
De ha van egy kis műszaki érzéked, csinálhatsz belőle külön csatit, amit az alaplapra köthetsz, így nyomon tudod követni az aktuális RPM-et. Amúgy a kártya biosból, hőfokok/teljesítmény alapján szabályoz ( amit később egy apró bios moddal finomíthatsz ), ezért ír ki csak %-ot a ventire és nem rpm-et.Üdv.
-
patex1983
őstag
válasz
joysefke #6034 üzenetére
Ilyen általános információkból nem lehet ezt megmondani:
-Mi a VGA pontos típusa? (Van ami referencia kialakítású és van, ami nem)
-Accelero S1: Van belőle S1, S1 rev.2 és S1 Plus, mindegyik más-más mérettel.
Kompatibilitás ellenőrzésére egyébként az a legjobb, ha a hűtők gyártói oldalán a height restriction drawing link alatt lévő, pontosan beméretezett rajz alapján leméred a VGA-dat, hogy elfér-e rajta.
Szerintem az S1 Plus elviszi passzívan is, ha jól szellőzik a házad, de ezt majd a gyakorlat igazolja, vagy cáfolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged