- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Visszahívó küldés működik telenor irányba is telekomtól?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Tesco mobile-on is működik a visszahívó küldése t-mobile felé?
Merthogy ugyanaz a hálózat csak azért kérdezem. Mondjuk elég szolgáltató függő a dolog, meg miért érné meg ez bármelyik félnek is.
Na mindegy, most már itt hagyom a kérdést, hátha.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Domino névátírásnál mióta nem adnak semmi papírt? Pár hónapja még kaptunk szerződést. Most meg semmi és valami archiv rendszerről magyarázott a csaj, én elhiszem hogy vannak belső változások náluk, nálunk is van egy halom, de nem kötjük az ügyfél orrára. Másrészt meg hogy "az anyját hogy hívják?" számomra nem túl intelligens kérdés. Na mindegy, ha lesz energiám majd jelzem valahol hogy azért jó lenne egy kis illemet is tanítani az ügyintézőnek. De az első kérdésem, a lényeg, érdekelne. Adnak szerződést domino névátírásnál?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Srácok, domino kártyát is lehet számhordozni vagy csak az előfizetéseseket?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Céges flottából ha kilépek dominoba, akkor azt a dominos kártyát át lehet másik névre iratni, hogy ő számhordozhassa egy másik flottába?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Az volt a megállapodás lényege, amikor átváltották a szerződést úgy, hogy az előfizető is a dolgozó lett (eddig csak a számlafizető volt az), hogy nem emelkedik a díj. És eddig benne volt tényleg az ingyen beszélgetés az alapdíjban (korábban még pár éve viszont szintén kellett hozzá a telemátrix, mondjuk akkor opcionális volt).
Mindegy, ezt itt nem oldjuk meg, jeleztem a cég felé, majd intézik.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Nyelvtan topik
1430
Az hogy lehet hogy a Partner3-hoz (amiben a flottán belüli beszélgetés eddig benne volt) most rátették a Telematrixot 300 Ft havidíjért?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz erdoke #26359 üzenetére
Mások vagyunk, mert nálam a 3G/LTE nem tartozik az általános mobiltelefon szolgáltatások közé, az inkább kiegészítő (úgy is mondhatjuk luxus) szolgáltatás. Amíg máshol nincs térerő a szolgáltató jogosan sz.rja le, hogy kinek hol nincs épp 3G-je, ha valaki épp telefonálni sem tud.
Félre ne érts, nem akartam vitába szállni, csak furcsálltam a dolgot, mert az ország kicsi, a szolgáltató ugyanaz.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz erdoke #26355 üzenetére
Nem lehet hogy talán még a katasztrófa helyzet okozta károkat próbálják elhárítani ahelyett hogy azzal foglalkoznának épp melyik épület melyik szintjén nincs 3G vagy LTE?
Szerintem azért ők is tartják a fontossági sorrendet. Áram sincs még sok településen, gondolom a szolgáltatót nem zaklatja most senki számlareklamációval.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Nálunk is megjött mindenkinek.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Akkor mégis bemérik. Az hogy lehet hogy ugyanebben a körzetben nálunk a 6 telefonból csak 1 kapott? És amúgy bent vagyunk a városban, tehát a pályán gondolom már más körzet van (ha a körzet=cella).
Kedvenc tárgyam volt a mobil az egyetemen, de egy normális kérdést nem bírok feltenni bakker.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Körzetenkénti értesítés alatt a 20/30/70-et érted? Ilyenkor örülök hogy nem okostelefonom van ami egy nap alatt lemerül, milyen szar lehet állni a pályán elzárva a külvilágtól lemerült telefonnal.
kali: ha bemérik hogy hol van a készülék, az nem alkotmányellenes? Egyébként nálunk is a 6 telefonból csak egyre jött mondjuk
Láttunk már ilyet, lásd augusztus 20-i tüzijáték bp, pár éve. Ott se ment a 112 már.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
"BELUGYMIN
Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe!
Belügyminisztérium"Most kaptunk, szerencsére mondjuk itthon ülünk a meleg lakásban, kaotikus állapotok uralkodnak odakinn.
Érdekelne, hogy ez hogyan jött? Ez valami vészhelyzeti csatorna? Atomháború esetén is erről értesítik a lakosságot?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Partner3 díjcsomagmódosítást eszközölhet a szolgáltató úgy, hogy nemhogy én, de még a cégnél sem tud senki semmit? Belevették a telemátrixot külön díjazásba, amikor eddig az ingyenes volt
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
BUÉK!
Ha lejárt egy domino sim, annak a számát vissza lehet kapni ha veszünk egy új sim-et? Nagyon spéci díjcsomagban volt, meg a szám is fontos lenne, csak nem vettük észre hogy lejárt az egy év az utolsó feltöltés óta.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz #40993792 #21667 üzenetére
A előfizetés speciális vállalati dolgozói volt, amit eddigi tudomásom szerint nálunk csak ez a kis üzlet tudott kezelni, és eddig nem ezek a mufurc alkalmazottak voltak, hanem mosolygós, kedves emberek. Igaz legalább 1 éve nem voltam. Most megcsinálták a nagyban is, tehát ezt is megoldották, úgyhogy innentől oda járok.
Egyébként meg nincs kiírva hogy kirendeltség, számomra a rózsaszín T betű ugyanolyan mint a nagy T-ben.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Megosztanám az alábbi történetet, mert ki kell írnom magamból és jobb ide mint a panaszkönyvbe.
Tegnap betértem egy T-mobile feliratú boltba, hogy lemondjam az előfizetésem és átváltsak kártyásra.
Már messziről láttam hogy a hölgynek nincs túl jó napja, ezért óvatos is voltam vele.
Aztán egy 5 perc után benyögte hogy jöjjek vissza hétfőn. Mondom miért is kéne?
Hát neki egész nap áll a rendszere most is megállt, így nem tudja megcsinálni, központi a hiba.
Mondom ok, azért egy reset-el megpróbálkozhatnánk, hátha. Hogy ő már hatszor resetelte de nem jó, meg egyébként is ez csak egy kirendeltség vagy micsoda, mondom bocsánat, ugyanaz a rózsaszín T betű van kint mint egy másiknál, én sajna nem ismerem a cég szervezeti felépítését, ne haragudjon érte.
Viszont az előfizetésem ketyeg, akkor írjuk rá a papírra hogy bent voltam és akkor hétfőn visszajövök és visszamenőleg megcsinálják.
Hát azt rendszer nélkül nem lehet, ami meg ugye áll. Mondom sajnálom, erről nem én tehetek, kezdjünk el gondolkodni rendszeren kívül, próbálja megoldani, ne én adjak tanácsot, pedig lett volna pár, pl betelefonál hogy állítsák meg, aztán hétfőtől mehet a domino, vagy bármi, akármi, csak lássam rajta hogy próbál segíteni, de nem. Nem jött neki össze. Hagytam is szegényt mérgelődni, elmondtam hogy szerintem az ügyfél én vagyok és ne rajtam töltse ki hogy maga nem tud dolgozni egész nap. Ja és persze köszönésnél egy "hello" számomra nem elég, minimum magázzon első körben, úgyhogy rá is vágtam a "jóestét"-et, hogy észrevegye magát, de nem sikerült neki, úgyhogy legközelebb "szevasz" lesz a válasz.
Megvártam míg a másik ügyintéző felszabadul és át is mentem hozzá a problémámmal, mivel férfi volt, valószínű nem menstruál, gondoltam, talán segítőkészebb lesz. Elmondta ugyanezt, de legalább volt benne kétszer hogy "ne haragudjon". Piros pont érte. Aztán mondta hogy fáradjak át a másik üzletbe. Ok, mondom de ha központi a hiba, akkor valószínű ott is rossz lesz, nem? Hát ő azt nem tudja. Mondom ok, legyen kedves áttelefonálni és megkérdezni. Telefont elintézte, mehetek át oda. Ennyi lett volna, kész. Persze a kis hölgy is közbeugatott hogy menjek át, ott megcsinálják 10 perc alatt. Mondom neki, köszönöm hogy ön is ilyen kedvesen felajánlotta a dolgot. Igazán hálás vagyok érte.Én elhiszem hogy szar ha nincs rendszer én rendszer fejlesztéssel foglalkozom, de mindenre van megoldás, meg lehet azt csinálni visszamenőleg is, vagy felhívni mást, akinél jó hogy csinálja meg, vagy bármi, akármi, de azért mert neki áll a gépe, így elzavarni egy ügyfelet, hát nem szép.... nagyon nem....
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Ha VDK (vállalati dolgozói kedvezmény) díjcsomagot szeretnék sima publikus dominóvá váltani, ahhoz be kell mennem, kell a meghatalmazás avagy telefonon keresztül is meg tudom tenni?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz betyarr #20304 üzenetére
Regisztrálj a my t-mobile-ba és ott be tudod állítani szerintem.
Nálunk is van egy ilyen, web-ről rendeltük, még az elején meg kellett adni őket.Nem lehet mégse bocs.
Itt a menütérkép, juss el valami dominos pontig, aztán kérj ügyintézőt.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
-
meroly
veterán
Srácok a meglévő előfizetéshez kért adat sim kártya, ami elvileg csak adatforgalom céljára szolgál mire alkalmas még? Hívás, sms?
Megnéztem közben: DuoNet.
Ez vonatkozik az üzleti előfizetésekre is a nagyon speciális díjcsomagra? Tehát akkor sms-ezni lehet róla az adatforgalom mellett és külön hívószáma van?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz BronzIsten #18039 üzenetére
Én úgy tudom az első hívással aktiválódik a sim, azt is rendeltél hozzá vagy meglévő van?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Aktiválom akkor a mobilotthonra, de akkor hogy is fog ez kinézni?
Kapok egy sim-et, mennyibe fog fájni? Beállítom a domino-s gonet-et, az 500MB-osat, levon 2000-et, majd 30 nap múlva visszatölt 1010 Ft-ot?
Ja és közben fel is kéne töltenem valahogy? Régen voltam feltöltős[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Ez a Go!net akció hogy is működik?
Van meglévő előfizetésem meg van egy korábbról maradt stick-em, szeretnék bele a nyárra egy dominos mobilinternet kártyát, akkor ez a kedvezmény olyan mintha nekem találták volna ki?
Vagy nem ilyen egyszerű? Ja az előfizetés flottás, partner3, de én vagyok az előfizető. Meg van egy házimobil, a régi 0 Ft-os, de gondolom az nem játszik. Vagy igen?
Az akciót 06.30ig kell aktiválni vagy addig szól az egész?
Vélemény?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Mennyi most egy új domino díjcsomag? Az Istennek se találom az oldalon
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Srácok, ha részletre és előfizetésre vettek egy telefont, a készülék törlesztését kifizették, a számlát viszont nem fogják (valószínű), akkor is tilthatja a T a készüléket?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Nekem volt egy sztorim, hogy a céges telefonomra kaptam egy sms-t, hogy panaszát rögzítettük, a továbbiakról sms-ben értesítjük. Erre felhívom őket, hogy hát ez biztos nem az enyém, mert nem tettem panaszt, de gondolom a panasztevő meg várja, tehát jóindulatból mondom megadom az iktató számot, csináljanak vele valamit, mert a következő sms is nálam fog landolni. Hát még nekik állt feljebb, hogy más panaszáról nem adhatnak ki infot. Mondom nekem nem is kell, csak a telefonszámot módosítsák. Hát ahhoz be kell azonosítani, mondom mit? A bejelentő számát, de hát én nem jelentettem semmit. Na mindegy, mondom hagyjuk én csak jót akartam. Aztán rá pár hétre megjött az sms hogy panaszát kivizsgáltuk ezen és ezen a számon, a továbbiakról érdeklődjön. Hát nem érdeklődtem
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Grande Ale #16008 üzenetére
Szerintem sem lesz soha. Nem éri meg nekik reklámozni, meg ha lenne is akkor mindkét sim csak a saját szolgáltatóé lehet, senki se venné, mert pont nem ez a lényege a dualsimnekNajó, leírtam ugyanazt mint blueye kollega
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Srácok, jól gondolom hogy az Aranytárskártya RelaxNet M nem vonható bele Duplanet 40 kedvezménybe?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Nietzsche_ #15863 üzenetére
Ja az komoly, de legalább most már lehet. Bár a villanyszámlában sokat nem jelentene, gázban annál inkább....
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Nietzsche_ #15856 üzenetére
Igen? Az oldalon amit linkeltem az apróbetüsök:
A fenti táblázatba foglalt kedvezmény áram esetében kizárólag a mindennapszaki (A1) árszabásra vonatkozik. A vezérelt (B alap) árszabásra vonatkozóan a Magyar Telekom nem biztosít kedvezményt.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Srácok, nem teljesen telekommunikációs a kérdésem.
T-nél kötött már valaki energiakereskedelmi szerződést?
Arra lennék kíváncsi hogy az aranykártyásoknak beígért 8% az csak az energia árból jön le vagy a rendszerhasználati díjakból is? (azt már kinagyítóztam az apróbetűsből, hogy csak A1-re (nappali) lehet kérni és B-re (vezérelt) nem)[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz gyuszmó #15767 üzenetére
Gépről kell netes regisztárció, úgy tudom.
Él ez az akció még egyáltalán?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Srácok!
A facebook zero ingyenes működéséhez gondolom jelenleg is érvényes tarifán és net csomagon kell lenni, ugye, nem csak az itteni feltételeknek kell megfelelni.
Tehát ha valakinek mindenáron von adatforgalmi díjat és minden beállítása ok (másik telefonon is tesztelve) akkor a csomagjával lehet gond?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Ha azt a kombinációt választom, hogy MobilOtthon prémium + mobilotthon SMS csomag, akkor a havidíj 570+300, akkor az 570-et, ami a díjcsomag havidíja tuti nem, de a 300-at le sms-ezhetem?
Vagypedig 870 Ft fix havidíj és azon felül 10 Ft az sms hálón belül?
Hálón kívül egyébként akkor a normál díjcsomagnak megfelelő 30 Ft?Ja és még egy: van nekem sima mobilotthonom, még a havidíj nélküli. Ehhez nem lehet valami sms opciót választani?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Hát szépen visszaemelték, amit 26-án leakcióztak.... (6303i, 7020 pl)....
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
-
meroly
veterán
Nem akarom hosszan ragozni, de telefonhoz általában díjcsomagot is vesz az ember
Hát akkor én nem ember vagyok, mert én nem veszek hozzá, csak készülékcsere lesz
Hozzáadni a vételárhoz? Eszemben sincs! 27k-ért veszem és 40k-ért adom el, amúgy meg 60k-ért tudsz venni, tehát ez mindenkinek jó.
Vagy mondd hogy nincs üzleti érzékemImpossible is nothing
-
meroly
veterán
Őőőő félreértettél. Én 1 év hűséggel veszem, tehát nekem nem csak 27000 Ft-ba fog kerülni, hanem plusz a havi díjam 12 hónapig, de mivel ez utóbbi amúgy is lenne, mert nem mondanám fel az előfizetésem, megéri a biznisz. Neked már annyira nem biztos, mert ha megveszed 27k-ért egy Eco csomagban, akkor egy év után a végén 50k körül fogsz kijönni, amikor a telefon már korántsem annyit fog érni.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Srácok!
Ami van most a T oldalán pár telefon olcsóbb, az még nem a nagy őszi iskolakezdési akció, ugye?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
A Samsung B2100 most végülis kapható vagy sem T-nél?
Dominoban, havidíjas, készülékváltás, mindegyiknél azt írja nincs raktáron.
Ennyire új lenne, vagy kifutó termék?Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asszociációs játék. :)
- Linux Mint
- Gyúrósok ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM