- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
manchester85 #9237 üzenetére
Ezek szerintem igenis arra lettek kitalálva, hogy használda benne levő szolgáltatásokat. Minél kevésébé használod ki, annál több a szolgáltató bevétele ebből, mint ahogy a mp-perc alapú elszámolás különbözetéből is.
-
zoli62
addikt
Egyébként mint ügyfél, miért ne a 30 %-al kedvezőbb árat nézzem.
Te írtad, nem én.Már én is rájöttem, érdemes váltani, elvégre azelőtt én is majd egy évig a Médiamánia S (legjobb ár/érték artányú) előfizetők táborába tartoztam, tehát eléggé ismerem a kondiciót
A bennefoglalt komplex szolgáltatásokat (SMS, mobilinternet, percdíj) nincs ember, aki egyszerre maximálisan kihasználná.
-
zoli62
addikt
válasz
manchester85 #9231 üzenetére
sokszor beszélsz két három percet, ott igenis számít a mp-alapú elszámolás. Abban igazad van, hogy flottákban nincs igazán erős T-Mobile-os mobilnet ajánlat.
-
zoli62
addikt
válasz
manchester85 #9229 üzenetére
Bocs, Galaxy S listaárat néztem véletlenül, ettől függetlenül a trend még helytálló.
-
zoli62
addikt
220000/24=9166 HUF, még mindig sok, nagy ár/érték arány, ismerve a percalapú percdíjakat. Amúgy a mostani listaár is csak 107000 Ft. Azaz 360000-107000=253000 253000/24
=10541 HUF, sok. Amúgy igazad van, mindig lesz ilyan, akinek el lehet adni. Kérdés mindig a kereselet kínálat törvénye mennyire működik. -
zoli62
addikt
Aki kihasználja, az fizesse is meg érte két év alatt a 360000 jó magyar forintot, amiből mondjuk vonjuk le a készülék jelenlegi Dominós árát, marad 266000, ezt osszuk el 24-el, ez még mindig 11000 Ft/hó. Innentől fogva lehet gondolkodni, mennyire éri meg ügyfélnek és szolgáltatónak.
-
zoli62
addikt
Fenét. Én már tíz év óta megszoktam a Telenornál. Óránként frissül. Lehet díjmentesen adni, csak valamiért ilyen makacs ebből a szempontból a Westel/T-mobile ügyfélpolitika, hogy márpedig a HFT-t még internetes lekérdezést is indítva 56 Ft-ért adjuk. Pedig afelé tendál a világ, hogy az internetes böngészők levelezők, kapcsolt szolgáltatások mind ingyenesek. Jó, tudom, egy IT vállalt és egy szolgáltató azért más, de egy ekkora háttérrel, minta Telekom, ezt meg lehetne csinálni.
-
zoli62
addikt
Vásárlással, garanciával kapcsolatban van egy kérdésem. Miért nem tud adni a T-Mobile minden esetben az általa forgalmazott készülékekhez eredeti gyártói garancialevelet? Több esetben találkoztam már azzal, hogy csak számla volt, esetleg egy bianco kiállított garancialevél.
-
zoli62
addikt
Csak magánvélemény, hogy a Médimánia család jobb, mint az Ikon.
-
zoli62
addikt
13/3 Mbs a mobilinternetem, más is mér ilyen értékeket? Igaz a pingek még mindig elég magasak. Datanet mérőjén pl. 60-70 ms.
-
zoli62
addikt
Szerintem lesz majd ilyen.Az újonnan kötött előfizetéseket Echo és Mix díjcsomagokkal is elkezdték Go! Napinettel aktiválni. Nem hiába rágtam már jó ideje ezügyben én is a fülüket.
-
zoli62
addikt
válasz
#40993792 #8884 üzenetére
Sajnos a boltokban vásárlásnál nincs idő mindenre kitérni, többek között arra sem, milyen internets csomag elégítané ki a leendő ügyfél igényeit. a megoldás már részben elindult: újonnan megkötött Echo és Mix díjcsomaggal rendelkező előfizetésen Go! Napinet promóciós mobilinternetet aktiválnak. Persze ezt kellene a Relaxokra és többi régebbire is.
-
zoli62
addikt
Telemátrix egyéni felhasználóként tud különböző riportokat?
-
zoli62
addikt
válasz
Egoexpress #8718 üzenetére
Elvileg van forgalomfigyelő csoport 10000 Ft átlépése után ÁSZF szerint küldhetnek számlaelőleget.Persze előtte figyelmeztethetnék az ügyfelet. Szerintem hívd fel őket, és beszélj velük ezügyben.
-
zoli62
addikt
Az kimaradt, hogy az arányokkal tényleg nem vagyok megelégedve, de ez persze nem csak a T-Mobile-nál van így. Csak mivel Magyarországon a legnagyobb telekommunikációs szolgáltató, ezért erre is legnagyobb hangsúlyt kellene fektetni. Régi kereskedő igazság, hogy az üzletben vásárló visszatérő törzsvevőt több kedvezményben részesti,mint egy újonnan betérőt. Lefordítva a szolgáltatók nyelvére ez az úgynevezett proaktív ügyfélpolitika. Ez a T-Mobile-nál valahogy nem annyira hangsúlyos, amennyire szükséges lenne.
-
zoli62
addikt
A díjmentes percekről is tudok, de egy régebbi aranykártya aranykártyás hűséges előfizetőnek hadd legyen már meg az a helyzeti előnye, hogy ehhez ne kelljen már aláírni újabb egy évet, mint egy leendő új előfizetőnek.
Van T-Mobile előfizetésem, nem is egy, jó pár éve
Egy üzletben értékesítés során maximum annyi az előnyöm egy "utcáról betérő" ügyféllel szemben, hogy nem kell magam külön azonsítanom.. Kauciót ugyanis már a legelső előfizetésem vásárlásakor sem kellett fizetnem. Más különbséget még nem vettem észre, pedig már jó pár éve ügyfél vagyok. Egyszer egy telefonos beszélgetés során ezzel a véleményemmel, hogy T-Mobile-nál a Kapcsolat pontok beválthatóságán kívül, és némi készülékárkedvezményt nem számítva nem nagyon van különbség régi és új ügyfél között, a telefonos webshopos kolléga is egyetértett.
-
zoli62
addikt
válasz
Dreadloord #8570 üzenetére
Arra számíts azért, hogy az adatforgalommérő androidos programok azért nem pontosak, és My T-Mobile-on belül pedig nem fogod látni külön, hogy a díjcsomagodban benne foglalt adatmennyiségből mennyit használtál el, ezt jó T-Mobil-os szokás szerint külön díjért, 54 Ft-ért kérdezheted le.
Én 30 %-al szoktam számolni a perc- és másodperc alapú tarifacsomag különbségét. Nem ismerek olyan programot, ami perc alapú számlázás alapján számol.
Ém a Sygic Aurát és az Ndrive-ot ismerem, utóbbi megvásárolhaó az Android Marketről. [link] Itt egy leírás róla. [link] A Sygic Aura gyalogos navigációra azt hiszem nem képes most nem érhető el az Android Marketről. Helyette ez van.[link] -
zoli62
addikt
Továbbra is azt gondolom, hogy a leendő új ügyfeleknek a készülékárakban
adott kedvezményekkel nem áll arányban az, amit a régiek kapnak. Gyakorlatilag bárki, aki az "utcáról beesik", könnyen vehet új előfizetét telefonnal. Azaz a szolgáltatónak a régebbi előfizetőknek nagyobb árkedvedvezményt illene biztosítani.
Milyen egyéb olyan havidíj -vagy beszélgetési díj hűségkedvezményre célzol, azon kívül, hogy a beváltható kapcsolat pontokat bizonyos szolgáltatásokra (pl. hívószámkijelzés) fel lehet használni? -
zoli62
addikt
1430
Ebben igazad vab, hogy készülékváltáskor egy régebbi esetlegesen kiemeltséggel rendelkező ügyfél nem termel annyi részesedést, mint egy új belépő. Máson van a hangsúly. Az ilyen ügyhélu ugyanis már a váltást megelőzően "termelr+ bevétlt a cégnek. Hiszen valószínúleg ezért is ért el kiemeltséget. Másrészt én készülékváltáson kívül megfeleő előfizetési idő eltelte és költés után havidíj - és/vagy beszélgetési díj kedvezményt is el tudnék képzelni.
-
zoli62
addikt
válasz
#40993792 #8344 üzenetére
Én a T-Mobile-nál ilyen főleg mobilnetes de más jellegű számlázási reklamációk esetében még nem igazán tapasztaltam méltányossági elbírálást Eleve nincs is ilyen belső egyedi igénykezelés elnevezésű külön csoportjuk. Ami egyedül talán működhet, hogy fel kell hívni a számlázási csoportot, és megpróbálni velük egyezkedni.
-
zoli62
addikt
Szokás szerint ugye a Fun havidíjában nincs benne a hívószámkijelzés like Like?
-
zoli62
addikt
válasz
manchester85 #7880 üzenetére
Érvnek elég lesz?
[link]Ja és a hívószámkijelzés alapból benne van. Vagy te szereted, ha mindig privát számról hívnak?
-
zoli62
addikt
Jó lenne ez, ha minden irányban lebeszélhető lenne. Nem beszélve arról, hogy jó T-s szokás szerint az alapárban nincs benne a hívószámkijelzés. Hab a tortán, hogy ez nincs is feltüntetve a hivatalos oldalon, így tehát helyből 1700 Ft havonta. Valamint sütheted a havi száz óra hálón belüli ingyenes forgalmadat, ha fele részben, azaz 50 percet hálón kívül is telefonálsz, akkor az még 1250 Ft plusz költség.
-
zoli62
addikt
válasz
manchester85 #7873 üzenetére
Ja akkor ez is rákfenéje, hogy csak hálózaton belül beszélhető le, ez el is kerülte a figyememet. Tessék, van ilyen. Netto 1500 Ft/hó mp alapon, teljesen lebeszélhető, Magyarország legnagyobb létszámú flottája.
-
zoli62
addikt
válasz
manchester85 #7871 üzenetére
Ja bocs ezt a korosztályi megkötést benéztem, a djuicehoz hasonltottam, igazad van.
a 100 órára vonatkozóan meg, azért nem mindenki 30-as, csak aza kiválasztott három ember. :Hálón belül is kívül fele-fele arányban telefonálva 20 Ft-os percdíjjal lehet számolni, ami havi 75 perc, gyakorlatilag inkább olyan 60. Sokkal barátságosabb lenne ez mp alapon netto 75.
-
zoli62
addikt
válasz
manchester85 #7860 üzenetére
Ha már korosztályi megkötés van hozzá, akkor legyen legalább igazán ütős.
-
zoli62
addikt
válasz
manchester85 #7677 üzenetére
Amíg Magyarországon lesz kereslet ilyen árakkal is, addig nem lesz változás.
-
zoli62
addikt
Nekem is sok mindenre elég volt a Médiamánia S 500 MB adatforgalma.
-
zoli62
addikt
Azért GPRS-en nem csináltál akkora forgalmat, mint akár 3G-n. Az utolsó mondatod utolsó részét "lehetne/lesz olyan szabályozás, hogy okostelefon csak mobilnettel, és úgy havidíjas mobilnetes előfizetés nélkül, csak az átlagtól drágább egységű hasonló kategória maradhat" nem igazán értem.
-
zoli62
addikt
válasz
ForRedGlory #7551 üzenetére
Az egész Net Start korszerűtlen, mert anno a GPRS kapcsolatra lett kitalálva. Ott ugyae nagyságrendilg volt kisebb a forgalom. Aztán, amióta elindult a 3G, a szolgáltatóknak ebből van egy jelentős bevétele.
-
zoli62
addikt
válasz
daniel2121 #7540 üzenetére
Sajnos eza bevételcentrikus szellem mindig is jellemző volt a Westelre és a T-Mobilra. Ők azzal takaróznak, hogy küldnek figyelmeztető SMS-t, pedig az is előfordulhat, hogy nem érkezik meg.Net Startnál nem 50000 Ft-os forgalomnál kellene limitfigyelés, hanem már 5000 Ft-nál. Persze legegyszerűbb léenne megszüntetni, de ők azt emiatt kieső bevételeikről egyszerűen nem mondanak le. Mit várunk akkor, amikor még egy egyszerű hívószánkijelzésért is a legtöbb díjcsomagban pénzt kérnek? Méltányosságra meg nem nagyn lehet számítani. Egy ötvenezres forgalomnál tízezer forint elengedés nem sok.
-
zoli62
addikt
"Azért kivételek, amit korábban már te is írtál! Ha nem aktiválunk Net startot a benne foglalt adatforgalmat biztosító díjcsomagokra, akkor nem lesz engedélyezett egyik hozzáférési pont használata sem (wap, internet, wnw), ergo nem fog menni az internet!"
Na ez az. Szerintem a Net Start is csak egy a sok közül az internet díjcsomagoknál. Ettől föggetlennek kellene lennie a hozzáférési pontok aktiválásának. Hadd döntse már el a kedves ügyfél, ha ő nem 13 Ft/10kb alapon akar internetezni, hogy mit akar választani.
-
zoli62
addikt
Na de vajon a bennefoglalt adatcsomagokkal rendelkező díjcsomagok vajon miért kivételek? Egyébként korábban, még tavaly sokáig Médiamánia S díjcsomagom volt. Aztán váltottam Relax 50 aranykártyásra, letiltottam a Net Startot, mondván nehogy véletlenül 13 Ft/10 kb alapon számlázódjon. Később viszont kértem Net 500-at, és nem tudták aktiválni, mert a Net Start nem volt aktív. Erre írtam, hogy ez nem más, mint bevételcentrikus szemlélet. Persze az egész Net Start az, a legtöbb díjcsomagban fizetős hívószámkijelzéssel egyetemben.
-
zoli62
addikt
válasz
sigmoid #7322 üzenetére
A T-Mobile szokásos "bevételcentrikus" szemlélete miatt bármelyik mobilinternetes díjcsomag használatának feltétele, hogy aktív legyen a Net Start. Csak azért tudom, mert már én is belefutottam ebbe a problémába. Persze ezt nevetségesnek tartom, hogy T-Mobile szerint összefüggés van a Net Start és bármelyik más mobilinternetes díjcsomag között, merthogy csak az APN-nek kell engedélyezve lenni a a SIM kártyán, de ettől még így van.
-
zoli62
addikt
Törölve.
-
zoli62
addikt
Mi a tapasztalatotok? Egy Dominos kártya hívószámlekötési idejeének letelte után (90 nap) még mennyi ideig lehet esetleg még feltölteni?
-
zoli62
addikt
Azt hogy érted, hogy az utolsó pozició körüli műholdakkal kezdi a pozicionálást? Én direkt ugyanazokon a helyeken próbáltam ki, és tapasztaltam a 10 perces késést. Tovább aztán legtöbbször nem volt idegem várni. Tettem egy éredekes megfigyelést is. Amikor a N97 jó GPS jeleket talál, akkor a Galaxy S nem (szinte zéró) és fordítva. Hogy ez miért van, nem tudom.
-
zoli62
addikt
N97-n ügyfélszolgálattal letiltattam az internet hozzáférést. Azóta figyeltem fel arra, hogy GPS 3.03-as Nokia térkép haszmálatakor nem nagyon talál jelet, szabadtéren sem. Assisted GPS a helymeghatározási módszereknél be van pipálva, hozzáférési mód T-Mobile Wap. ami ogye nem aktív, de próbáltam T-Mobile MMS-el is. A műholdak adatait hogy tudja lekérni?
-
zoli62
addikt
Nekem minden hónap 11.én van a fordulóm, a Duplanet kedvezmény viszont csak december 13-án indult, nem hónap elejétől. Persze arról már ne beszéljünk, milyen hülyeség volt ezt az egyedi fordulónapot bevezetni, ami így nem esik egybe a számlazárással, Sajnos az az érzésem, hogy az eddig kiválóan működő számlázási rendszerük kezd hasonlítani házon belül a T-Home köztudottan rossz rendszeréhez.
-
zoli62
addikt
Webshop az átalakítás óta legtöbbször nagyon lassan jön be.
-
zoli62
addikt
Nocsak. HTC divizióban erősített szeretett T-Mobile-unk?
-
-
zoli62
addikt
A hívószám kijelzésen nincs költség, így pár száz milla tiszta bevétel, amiről már a Westel se akart lemondani.
De említhetném a Behajtási Osztályt, ami harminc napon túl, és nem belül küld ki levelet lejár tartozásról, de persze közben már szépen ráteszik a kimenőtiltást. Nekem is van náluk pár előfizetésem. A napokban véletlenül egy T-Pontban derült ki, hogy egyik kérésemre szünetelő előfizetésemen tatrtozás van. Jóhiszeműen kifizettem, itthon derült ki, hogy már november 9-én utaltam a havidíjat. Reklamációm során kiderült, hogy rossz helyre könyvelték le a havidíjat. Ha időben nem veszem észre, akkor persze behajtási folyamatba ketrült volna, persze ezt harminc bnapon belül nem tudtam volna meg, hogy lejárt tartozásom van. A befizetett pénz meglet,t Intézkedtek a visszautalásról, perszer arra már egy hete várok.
Sarkítva: lejárt tartozásról nincs Hr erőforrás, hogy harminc napon belül figyelmeztetőt küldjenek, de utána már egyből korlátoznak, viszont a jóváírásokat, visszautalásokat nem kapkodják el. Ha én ma nem telefonálok be nekik erélyesen, két hét múlva kaptam volna vissza talán a jogos pénzemet.
Ennyit arról, hogy nem kell mindig azt mondani, hogy legdrágább szolgáltató, cserébe legjobb minőségű szolgáltatást nyújtja a T-Mobile, mert akkor ezeket a háttereket is meg kell nézni. -
zoli62
addikt
Ha valaki Médiamániáról vált más díjcsomagba, figyeljen arra, hogy egyúttal mondja le a Mobil Tv szolgáltatását is. Ellenkező esetben, mivel ez nem részarányos számlázású, ezért akár ha csak egy nappal a díjcsomagváltás után kapcsolják ki,a teljes havi díj(1990 Ft) kiszámlázódik. Ez rossz pont a T-Mobile részéről. Az ügynek kedvező folytatása lett, mert felhívtam a számlázási osztályt,és egy óra alatt jóváírták a számlámon a kérdéses összeget, ugyanis a díjcsomagváltás során az ügyintézővel folytatott beszélgetés során erről nem esett szó, tehát a reklamációm jogos volt. Ez némileg kompenzálja a T-Mobile által nekem okozott kellemetlenséget. Velem ez történt, úgy gondoltam, hasznos információ, ezért tanulságként leírom, hátha mással is előfordulilyen eset.
-
zoli62
addikt
Az N8 T-Mobile-os szoftvere miindenben maradéktalanul megegyezik a gyári eredetivel? Azaz minden funkció ugyanott van benne, és ugyanúgy is működik? Rosszmájú vagyok, és csak az N97-es tapasztalataimból kiindulva kérdezem.
-
zoli62
addikt
Meg úgy egyáltalán mindenkinek szokatlan, ha T-Mobile-ra vált, hogy a hívószámkijelzésből is bevételt csinálnak. Westel korukból örökölték ezt a "fogyasztóbarát" nem ingyenes hívószámkijelzési szolgáltatást, és ettől nem tágítanak, kivéve az újabb díjcsomagoknál.(Iwiw, Ikon, Médiamánia)
-
zoli62
addikt
válasz
Sloan20000 #6384 üzenetére
Én nem ismerek ilyen T-Mobile-os szolgáltatást, de ettől még limitfigyelés van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest