- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Nothing: március 4
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
A feltöltési bónusz net és ajándék percek miért nem követhetőek az appban? Hozzá lett rendelve az itthoni előfizetéshez, így dupla annyi bónusz jár, jött is az sms, de appban semmi változás. Tegnap töltöttem fel.
De weboldalon, a telón belépve sincs.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #107207 üzenetére
Így mükszik most a feltöltési bónusz. Csak most az oldlaon meg az appban karbantartás van.
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #106708 üzenetére
Nyugaton a Pick szalámi is olcsóbb... keleten az OTP is kisebb kamatra ad Eurós hitelt. Északon a lengyel többért, kevesebbet dolgozik és jobb körülmények közt az autógyárban, mint itthon a magyar.
Szóval mi vagyunk copatva. -
Zeki
nagyúr
Erről annyit, hogy anno vettünk fel szocpolt is a bankhitellel, közben senki sem mondta, hogy változott a szocpollal terhelt lakás eladása, még az ügyvéd sem tudta, csak estem pofára a hivatalban. Utána 3 ügyvédhez is mentem, ők is csak annyit tudtak, hogy kikeresték, az hány évvel azelőtt változott meg. És akkor néztek egy nagyot, mert ők sem tudták.
-
Zeki
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #106677 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy annyira gyorsan változnak a rendeletek, szabályok, hogy ha cégen belül nincs aki ezeket figyelje, és mindenki fele lekommunikálja, akkor lesznek akik nem tudnak róla. Lehet mert újak, és azt az infót nem kapták meg.
-
Zeki
nagyúr
Fura ez. Ha új előfizetést kérek csak sim kártyával, hűség nélkül, az otthoni vezetékes előfizetések mellé kérve, akkor normális árak vannak. Ha azt mondom hogy a meglévő Dominó számom váltanám havidíjasra, akkor nem is ajánlja fel, hogy az otthoni mellé csapassam a jobb árakért, így a drágább árak vannak.
Vagyis a Magenta 1 kedvezmény Dominóról nincs megkínálva. -
Zeki
nagyúr
válasz karl_fischer #104808 üzenetére
Haha, a rendes percdíjért, nem akármelyik telón.
Na most ha már VOIP telefonálok Wifin, akkor inkább legyen az 2Ft/perc. Vagy whatsapp/viber ingyen. -
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #104675 üzenetére
Ezt már pár éve megtudtam csinálni, nem appból. Bármilyen számmal tudtam hívni. Persze nem ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
A jan1-től érvényes ÁSZF-ben:
Telekom Wi-Fi Fon
Havidíjas mobil előfizetők Travel & Surf EU S / M / L, Travel & Surf World S, és otthoni vezetékes internet előfizetők akinél Wi-Fi hotspotot üzemeltetünk a MT hálózatán.Telekom Wi-fi Fon Prémium jogosultság:
Belföldi és külföldi Fon hálózatra belépést biztosító hozzáférés
Telekom Wi-fi Fon Alap jogosultság:
Kizárólag belföldi Fon hálózatra belépést biztosító hozzáférésTelekom Wi-fi Fon Prémium jogosultság:
Travel & Surf EU S / M / L , Travel & Surf World roaming csomagok mellé új megrendelés esetén kizárólag havidíjas és MIX előfizetőknek
Telekom Wi-fi Fon Alap jogosultság:
minden aktívan működő hotspot mellé otthoni vezetékes internet előfizetőink számáraEz meg az újdonság, csak nem tudom mi ebben a jó:
Az Extra Net Zöld 1GB eseti adatbővítő 1 GB adatmennyiséget biztosít az aktiválásától számítva az Előfizető fordulónapjáig 1 590 Ft-ért.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz MaxxDamage #103850 üzenetére
Igen.
-
Zeki
nagyúr
válasz Indian74 #103842 üzenetére
Olyan van, hogy naponta 10x ránézel a készülékárlistára. Ha valami újra van, vagy újra kifutó termék és kell. hívod az ügyfélszolgálatot.
Nekem most így lett Huawei P9+ 40-ért, otthoni előfizetés mellé, ráadásul 22 egyenlő részletre.
Amúgy nagy akciók nélkül is mindent visznek ilyenkor.
-
Zeki
nagyúr
válasz vizslakutya #103831 üzenetére
Köszi! neked is!
-
Zeki
nagyúr
Szombaton a telefonos üfsz segítségével otthoni előfizu mellé lecsaptam egy Huawei P9 Plusra.
Azt mondta az ügyintéző, olyan kis összeg, hogy ez simán el is lesz küldve futárral, várhatóan 3 napon belül.
A szerződésem is módosult.
Ma mégsem láttam semmit a Telekom felületén a Rendeléseim fülön. Ezek szerint nem lesz telefon, vagy csak ott ez nem jelenik meg és majd tényleg csönget a futár valamikor? -
Zeki
nagyúr
válasz freelanced #103689 üzenetére
Ha úgy tervezed hogy sok külföldi telefonálás lesz, a VOIP topik a te barátod.
Pl: callingcredit.com :
United Kingdom [Main] (Mobile) Ft 2.868 /min
Vagyis majdnem 3 Ft egy perc duma mobilra. Vezetékesre meg 2.048Ft/perc
A telefonodra kell letölteni az appot, amivel tudsz telefonálni. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz Tappancs2001 #103353 üzenetére
Teljesen random hogy mekkora előleg kell.
---
Tegnap elfogyott a pénz a kártyámról, nem tudott megújulni a 200 mega netem. Erre az ajándék 4 giga sem működött. Mindegy mit csináltam.
Pedig ez a simem max 1.5 éves. A technikai netnek aktívnak kellene lennie. -
Zeki
nagyúr
válasz Aaron14 #103055 üzenetére
Barátom, igen fura dolog, amikor valaki magából indul ki, és azt vetíti rá mindenkire.
Nagyon sok ember van, aki TUD várni akár 3 hetet is, mert nem opció hogy 70Km-t autókázzon valamiért.----
ja,a munkaerő, az egy érdekes dolog, 2 évtizede dolgozok "ugyanott", ezalatt végig diákokkal dolgoztunk, és bizony esik a színvonal. -
Zeki
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #102919 üzenetére
Eleve NE is köss hűséget, és akkor online vehetsz 2 évvel, készülékkel.
-
Zeki
nagyúr
válasz Aaron14 #102870 üzenetére
Az ügyintéző diákok csakis nagyon kedvesek lehetnek. Különben jajj nekik. Amúgy is Szegeden veszik fel a telefont. Először én is csak néztem mikor mondták, hogy a Telekom telefonos üfsz Szegeden van, de végülis az egyik autómárka magyar nyelvű ügyfélszolgálata meg az észak-íreknél. Azt sem gondolnád mikor felveszik a telefont.
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #102840 üzenetére
Arra gondolok, hogy az immmr is egy bárhol , bármilyen droidos eszközön ígért elérhetőséget. Ezt egy virtuális számmal el is érte. Igaz a szlovákoknák meg az íreknél.
A Multisim legalább nem virtuális szám. És ez nagy előnye.
-
Zeki
nagyúr
Ez a Multisim engem az anno nagy hírrel beharangozott immmr-re emlékeztet. AMiből végül nem lett semmi. Lehet ott az is baj volt, hogy virtuális számokat kaptak a felhasználók, ha több eszközön akartak ugyanolyan elérhetőséget.
mzso
Hvás szolgáltatások.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zeki
nagyúr
válasz radio100jozs #102607 üzenetére
Otthoni előfizetéshez véve drágult.
-
Zeki
nagyúr
válasz szalai112 #102604 üzenetére
Már nem érdekel a Telekom készülék kínálata és árazása, bementem anyámmal a Mediamarktba, meglátott egy szép barack színű Samsung A3-at, egyből bejövős volt neki. Már csak a kiállított darab volt. Kis alkudozás után 56-ért elhoztuk 2 év garanciával. Patentül működik, semmi karc.
-
Zeki
nagyúr
Hmmm tényleg készülék árat emelt a Telekom.
Én az iPhone SE-t figyelgettem eddig. Kb 9 ezerrel lett drágább, ha jól emlékszem. De legalább elfogyott a teljes készlet. -
Zeki
nagyúr
Segítséget kérnék, hogy jobb lemondani a hűséggel hosszabbított Moziklub előfizetést és aktiválni helyette a HBO fullos csomagját, neten/telefonon/üzletkötőnél?
-
Zeki
nagyúr
válasz fornettisuti #102375 üzenetére
Elméletileg. Szürke még van.
-
Zeki
nagyúr
Aki képben van esetleg az ájfón dolgokkal, a rozéarany SE mennyire valószínű hogy még lesz a T-nél?
-
Zeki
nagyúr
válasz Maist #102001 üzenetére
Mégis mit gondoltál?????
Le van írva.7 nap, 300 perc.
Ha lejárt 7 nap, bambi. Ha lejárt a 300perc, bambi.
Pont az a lényege, hogy ne valami állandó dolognak vedd, mert has nem beszéled le, akkor az nekik biznisz.
Ahogy ha a havidíjas 1 giga netet nem forgalmazod le, akkor bukta, következő hónapban újra 1 giga van.
Nagyon nem biznisz a Telekomnak, hogy heti 600Ft-okért 300 percet beszélhess. Ha az lenne, adhatná havi díjasként is. Itt pont az a lényeg, hogy sokan nem tudják 100% kihasználni és bukta. -
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #101960 üzenetére
Nem kell sok év, és minden fogyasztóról minden nyilván lesz tartva, a tv-kben meg csak olyan egyénre szabott reklámokat látsz, amiket az algoritmusok szerint rá tudnak sózni. De azt sokszor fogod látni.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #101954 üzenetére
Az nem, de minden és "mindenki" adatokat próbál gyűjteni mindenkiről. Amiket el is tárolnak.
-
Zeki
nagyúr
válasz tizenkettő #101949 üzenetére
MInden program egy rohadt adatahalász genya.
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #101748 üzenetére
Ez foglalkoztatja az olvasókat. Mert érinti őket.
Közben persze elhangzik olyan marhaság, hogy az emberek 99%-ának okostelefonja van. Ott, ahol nyugdíjas a többségi társadalom.
Amúgy sincs semmi, amiről beszélni lehetne.
-
Zeki
nagyúr
válasz tibor23 #101581 üzenetére
Az emberek többségét így konkrétan hidegen hagyja a fű alatt visszaemelkedő percdíjak esete. Aki felfogja, lehet az is legyint rá, hogy jó akkor 25Ft, majd nem beszélek annyit.
Aztán hogy konkrétan mennyien kapcsolják be appból ebben az évben a 300perc dumát 600-ért, na az már tényleg nagyon kevés lehet. Én nagyon utálom az ilyen autópálya matrica jellegű erőltetést, hogy majd ŐK kitalálják mi meddig megy hogy. Korlátlan duma hálón belül 1 napra, meg 300 perc 1 hétre.
Ezért jó a Maraton net , ott nincs erőltetés. Meg inkább VOIP telefonálok 2Ft-jával, mert ha akarom 2 év alatt dumálom le a rátöltött összeget, ha akarom, akkor 1 hónap alatt. TŐLEM FÜGG. Nem a szolgáltatótól. -
Zeki
nagyúr
Szépen mutatja az app, hogy a rendelt 300 perc 600Ft-ért opcióból mennyi perc van még.
-
Zeki
nagyúr
Nekem a Telekom appból eltűntek a megújulós net csomagok, csak az Egyszeri szolgáltatások net van, a Maraton meg a napi netek.
-
Zeki
nagyúr
Az új appban megjelent a Most és az új extrák az egyszeri szolgáltatások között.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Tompika777 #101286 üzenetére
Igen.
-
Zeki
nagyúr
válasz tamasas0913 #101082 üzenetére
Gyanúsan olcsó az a percdíj. Anno a Vodafone volt a nagy árletörő percdíjakban, de ott sem volt ilyen percdíj. Valami nagyon drága csomagban lehettél.
-
Zeki
nagyúr
válasz #73820095 #101067 üzenetére
Nem csak az számít ki a píáros, hanem hogy cégen belül mennyire kommunikál más osztályokkal, és a más osztályoknál számít-e ki milyen lábbal kelt fel.
Ahol én dolgozok, kis cég, de csak nézek néha mint Mari a moziban:
- erről miért nem tudtam?
- erről miért csak most tudok?
- ez most mire fel változott így?
- ez mióta változott meg?
- ennek mi értelme?[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Hello Telekom!
Így 45 éves fejjel, 2 évtizednyi vezetői pozícióval a hátam mögött, szívesen elmegyek hozzátok rendet tenni, fejekben is.
Azt a vezetőt aki naponta másít a véleményén, döntésén, ki kell tenni. Gyakoroljon máshol az ifjú titán.
Az önéletrajzába már beleírhatja hogy vezetői pozícióban volt a Telekomnál. -
Zeki
nagyúr
https://kiszamolo.hu/domino-most-ennyi-volt/
"De azt is mondta a kollegina, hogy 2019 február 5-én az egész Domino Most el fog tűnni a süllyesztőben."
-
Zeki
nagyúr
válasz zsoltzsolt #100829 üzenetére
Ezek nincsenek, meg kikerült a kapcsolat kártya is.
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #100492 üzenetére
Akkor Hello Data a Telenortól.
-
Zeki
nagyúr
válasz Ispán_Péter #100406 üzenetére
Nem. Csak akkor látsz belőle pénzt, ha lejárt a simkártya érvényessége. Offline nem tudsz belőle boltban vásárolni, ha nfc lenne sem.
-
Zeki
nagyúr
válasz abw6291 #100227 üzenetére
Átmenetileg előfizethető a Domino S opció, ami hálón belül korlátlan duma és sms.
De a telekom appban van valami sms S (690Ft) és sms M (990Ft) csomag külön. A neten erről azt találtam, hogy az M 30napig ad hálón belül korlátlan sms-t. Az S csomag 50db sms, hálón belül. Ami nyilván egy Most opciósnak nem éri meg.
---
x220i7Ne MELLÉ vagyed, hanem a meglévőt hosszabbítsd új hűséggel, készülékkel. Ha mellé veszed, akkor lesz mégegy előfizetésed. Amit persze nem kell használnod, de a havidíjakat be kell csengetni.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Fox Mulder #99993 üzenetére
Talán szeptembertől...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Formula-1
- Nothing: március 4
- Kuponkunyeráló
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest