- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz lord.lakli #49402 üzenetére
Persze, cseréli....
Mindig tanulok valami újat a fórumon. -
MODERÁTOR
Hú, halljátok életem első LTE-s telefonját használom, mértem egy LTE sebességet, 65 megabit. Hát mit mondjak, elég komoly! Sőt konkrétan lehidalok tőle. És szép stabilan. Éreztem is, hogy más a böngészési élmény is, meg a képeket mikor töltögettem, hogy felfele is jobban megy. Megmondom őszintén, erre nem számítottam. Nagyon korrekt a telekom LTE hálója, meg kell hagyni.
-
MODERÁTOR
No hogy alakulnak a tapasztalatok, le lettek szállítva a nagyon kedvezményes Z3-ak?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Igen, ahogy írod, ez volt nekem is, 20 sms benne, és semmi leforgalmazhatóság. Én még ebben az időszakban mondtam le ezt az előfizetést. Hogy utána hova alakult, azt nem tudom, de látom amit linkeltél, 3000 valahányas havidíj, abban már muszáj, hogy benne legyen valami lebeszélhetőség!
-
MODERÁTOR
Korábban az előfizetési díj sem annyi volt, mint a végén, amit linkeltél. 1999-ben ilyen díjcsomagom volt, 2 évig, ekkor 2000+áfa volt az előfizetés, és 99+áfa a percdíj csúcsidőben, hálón kívülre. Hamarjában csak ezt találtam, e szerintiek voltak a díjak: [link]
Az általad linkeltek szerint még kissé sikerült a szolgáltatónak fokozni az előfizetési díjat. Nem tudom később a hívószámkijezés is belekerűlt-e később.
Utána később már azért nem követtem, mert váltottam, előbb csomagot, aztán szolgáltatót.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Hogyne lett volna 122 feletti, egész pontosan 124 volt (99+áfa akkor még 25% áfával), szervusz díjcsomag westelnél, csúcsidőben ennyi volt. És a havi előfizetési díjban, ami nem volt lebeszélhető, nem volt benne a hívószámkijelzés...
A 160 körülire a volt pannonnál emlékszem, talán az első teljesen mp alapú feltöltős csomagjuk volt hálón kívülre.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ha olyan voip szolgáltatót keresek, ami a legmegbízhatóbb (nem a legolcsóbb, inkább megbízható legyen), akkor melyiket ajánlanátok?
Egyik esetben olyat, ami megy telefonos sip klienssel, másik esetben olyat, amihez kell venni normál sip telefont?
-
MODERÁTOR
Á köszi srácok, erre nem emlékeztem.
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #48335 üzenetére
Fogalmam sincs, szegedi vagyok mint a kolléga írja.
Kolléga : belvároson kívül is? Eddig úgy hallottam csak ott van. Bár ellenőrizni divájsz hiányában nem tudom.
-
MODERÁTOR
válasz ggeleven #48243 üzenetére
Szvsz (!) az aranykártya ma már nem sokat ér, nem egy nagy cucc. Azt automatikusan megkapod x hónap után, csak be kell fizetni a számlákat. A platináért már hozni kell némi forgalmat is, de nem tapasztaltam, hogy attól is akár különösebben meghatódtak volna, mindig ugyanolyan kiszolgálásban volt részem mikor a platinás, vagy mikor az aranyos előfizetést intéztem. Platinásként meg egyszer konkrétan elhajtottak, később kaptam egy bocseszlevelet a panaszomra.
Szóval az hogy aranykártyás vagy, az szerintem nem befolyásolja az ügyedet különösebben. -
MODERÁTOR
Ezt most tényleg jól látom az üzletitelekom oldalon, hogy úgy adják a notikat részletre, hogy nem kell mellé netet venni? Szóval mondom, hogy jaóegészséget a tekintetes asszonnak a bótba', vinném 24 havi kamatymentesre zérus befizetéssel a hardvert?
-
MODERÁTOR
Ja, akkor mást értünk online játék alatt. Ilyen RTS, meg stratégiák szerintem rendben vannak. Én FPS-t játszottam (már leszoktam róla), de ott ha az adott szerverre való ping 75 fölé ment, akkor az már nem volt jó. Ha most itt helyben van 40 körüli ping, akkor már ezt megkezdeni se érdemes.
Mondjuk én ha a fejembe veszek valamit akkor az csak akkor jó, ha a legjobbat ki tudom hozni (FPS csapatjátékokat játszottam). A ponttáblázatban a második hely max akkor jó, ha az én csapatom nyer, de csapaton belül első vagyok. Itt nem igazán fér bele, hogy ping miatt bénázzak. Mobilhálón meg se próbáltam volna, itt optikai háló van és így egész jó. -
MODERÁTOR
Ez a ping nem lesz jó online játékhoz. Ez nem a játékszerverhez a pinged, hanem csak az itthoni, legközelebbi szerverhez a ping. Szerintem ez könnyen feljebb megy, ami használhatatlanná teheti. Mindenképp kell a próba mielőtt hűséget aláírsz.
Ha visszavált 3G-re akkor pedig be is fejezheted az online meccset. -
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #47782 üzenetére
Valószínű inkább gesztus lenne a szolgáltató részéről, mint tényleges szolgáltatás, ha elérhetővé tenné prepaid-ben az LTE-t. Ugyanis tipikusan a prepaidesek azok, akik marginálisan keveset forgalmaznak adatot mobilhálózaton.
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #47774 üzenetére
Nekem max 1 belvárosi parkolójegy, meg idő. Várok még pár napot, az lesz a jó. Biztos közbejött az aug.20. is.
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #47772 üzenetére
Ehh, szép kilátások
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #47770 üzenetére
Most viszont nem hívnak, holott az előre leírt határidő már eltelt. Gondolod, hogy akkor telefonáljak rájuk? Nem életbevágó, hogy kész legyen, csak ha valami miatt elmaradt az sms, akkor inkább utánakérdezek.
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #47751 üzenetére
Nekem kb 2 hónapja volt szervizben a telefonom a T-nél, és küldtek sms-t, hogy mehetek érte.
Egyébként most nálunk is megcsúsztak eggyel, lehet hogy szabadságolások vannak, ez most szerintem teljesen természetes. -
MODERÁTOR
Én ha jól emlékszem 2x vagy 3x kértem írásban a reklamációm miatt a felvétel visszahallgatását, nem tagadták le és - meg, csak el lett felejtve, nem válaszoltak rá a válaszlevélben, figyelmen kívül hagyták.
Aztán kaptam egy levelet hogy a panasz tárgyában igazam van és korrigálják a számlám.
Félreértések elkerülése végett leírom, hogy másik szolgáltatónál volt. -
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #47261 üzenetére
Értem, köszi.
Amúgy látom, hogy hiába írja a linkelt oldalon az lte-t, a szöveg mellett nem teszi ki az lte "ikonját", egyedül ennél a díjcsomagnál. -
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #47244 üzenetére
Nincs / nem tudom / mozaik xs
-
MODERÁTOR
válasz vizslakutya #47141 üzenetére
Nincs letiltva nálad a roaming?
Mármint a központi ügyfélszolgálaton.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Köszi srácok.
-
MODERÁTOR
Ma kérdezte egy ismerősöm, hogy ha van tarifacsomagra vállalt 2 éves hűség, és ez alatt az idő alatt meghal az előfizető, akkor mi történik? Megszűnik a szerződés? Valakinek (örökösnek?) tovább kell vinni? Vagy kötbér?
Én azt mondtam, hogy szerintem olyankor megszűnik a szerződés, de nem vagyok benne biztos. -
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #47089 üzenetére
Mekkora reális esélye van annak hogy belép a digi negyediknek?
-
MODERÁTOR
Érdekes cikk, az egyik angol szolgáltatónál napi 2 fontért használható az előfizetésben lévő adat roaming során. A hozzászólók meg lázadnak hogy milyen sok (feltöltősök napi 50 megát kapnak). Szerintem én berosálnék ha külföldön használhatnám el az előfizetésben lévő adatcsomagomat ekkora összegért.
Nálunk mikor lesz ilyen? Vagy van már?
http://m.crackberry.com/get-online-while-abroad-just-2-day-o2-travel?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46354 üzenetére
Én most már értem, hogy igazad van. Szerintem ezt így prezentálod a T-nek, ők is látják. Egyértelmű, pont a kezdőrészlet hiányzik. Ha nincs róla bizonylatod, az se gond, mivel rajta van a papíron amit letöltöttél.
Szerintem - nem vádaskodni akarok, csak ez a legegyszerűbb megoldás, ami eszembe jut - az ügyintéző rosszul rögzítette a vásárláskor, nincs berögzítve szerintem a kezdőrészlet."B" terv! Mondd, hogy küldöd Vangelist!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46340 üzenetére
Akkor viszont erős gyanú hogy igazad van!
Mellesleg a 98 akárhány ezer 24-gyel osztva nem is egész szám, nem valószínű hogy úgy kijönne.
Tényleg kb a kezdőrészlet nincs meg. Úgy van lepapírozva, mintha nulla befizetéssel hoztad volna el -
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46338 üzenetére
Mennyi a havi törlesztőd amúgy?
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46333 üzenetére
Már hogy a fenébe ne 98-at törlesztenél? 9k volt az önerőd, hitelt csak 98-ra kaptál, tehát azt törleszted. Egyszerűen érthetetlen, hogy mit nem értesz.
A 70k kötbér meg azért van, mert a teló teljes ára feltételezhetően 177k volt, te 107k-s vételáron vetted kedvezményesen mert vettél előfizetést (?), ezt a 107k-s kedvezményes vételárat úgy fizeted ki, hogy 9k önerő 98k hitel, amit törlesztesz. Ez szerintem tök egyértelmű, és nem értem mi a panaszod.Ha ki akarod fizetni a telefont,
- és felmondani az előfizetést, akkor a 98k törlesztő + 70k készülékkedvezmény fizetendő,
- és fenntartani az előfizetést, akkor 98k törlesztő fizetendő és megy tovább az előfizetés.Érted?
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46330 üzenetére
Nem részletre vetted akkor?
Befizetett 9k+ hátralék 98k, az 107...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46312 üzenetére
Akárhányszor nézem, én nem értem mi a probléma. 98k+9k=107k, és az van odaírva, hogy annyiért vetted a telefont. Vagy van valami előzménye a dolognak?
-
MODERÁTOR
válasz Sayuar #46306 üzenetére
"végre egy kolléga akivel ezt is meg lehet beszélni, végre egy szakértő !!!"
A hsz-em lényege az volt, látom nem sikerült megérteni, hogy itt a sok hozzá nem értő a topikban osztja az észt, hogy hogyan kellene egy telekom céget vezetni, az üzletpolitikát alakítani. A lényeg épp az volt, hogy mi itt valószínű nem értünk hozzá. Jó, hogy te éppen azon erőlködsz, hogy bebizonyítsd, hogy te mint hozzá nem értő mégis értesz hozzá...
Ilyenkor gondolkozok el azon, hogy miért is fórumozok olyanokkal, akik képesek a homlokegyenest ellenkező értelmet tulajdonítani valaminek, amit leírok. Ennyi erővel beírhatnék egy csomó random karaktert, te úgyis azt olvasnád ki belőle, amit akarsz.
-
MODERÁTOR
válasz PAtr0n #46302 üzenetére
Ez a szuper az internetben, hogy mindenki marketing- és gazdasági szakértő. Nem értem, hogy miért nem a fórumozók közül vezetik a világvállalatokat, sokkal jobb lenne minden, úgy lennének nyereségesebbek ezek a cégek, hogy nem lenne baj, ha közben csökkenne a bevételük. És nem is hiszek benne, hogy ezeket az ármozgásokat szakemberek kiszámolják, megtervezik, hanem biztos egy szadista stáb dolgozik a háttérben a mi rovásunkra!
Na szerintem az ilyenekkel lépjünk is tovább.Szerk.: beletettem pár szmájlit, hogy mindenki számára érthető legyen a mondanivaló, és ne kelljen vagy 20 hsz-en keresztül magyarázni a nyilvánvalót.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
!
Nagyon nagyra értékelném, ha a Telekom bő egy év alatt nem változtatná már harmadszor a számlaszámát, ahova utalnom kell, mert majdnem megint rossz számra utaltam nekik. Mi a fene értelme van, hogy állandóan váltogatják a számlaszámukat? Lehet bepötyögni a számlaszámot a bankos felületen, figyelni, nehogy elírja az ember stb... Unalmas már, na.
-
MODERÁTOR
válasz kornyiktamas #45959 üzenetére
Pl Unicef támogatása, 500 Ft/hívás... Csomó értelmes dolog van.
-
MODERÁTOR
Rászoktatás. Pl ezért is kapnak diákok szoftverárakból kedvezményt. Hogy azt szokják meg, később pedig amikor már teljes kereseti lehetőségek birtokában vásárolnak (netántán döntéshozók munkahelyeken, vagy egyszerűen csak megkérdezik őket alkalmazottként, hogy milyen szoftvert akarnak használni) akkor ne mást válasszanak.
-
MODERÁTOR
válasz laszlohu #45723 üzenetére
"beletettem egy új készülékbe"
vs
"Csakhogy a telefonom nem tudja a 3G - t"Ez konkrétan milyen telefon, már kíváncsi lettem.
Nem lehet, hogy valami beállítási gondod van?"ha 0 a térerő, akkor nem tudok senkit sem felhívni"
Ezt nem kell megmagyarázni ugye.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz 2ofthem #45540 üzenetére
Több helyen szokott lenni (nagyobb üzletek, nem kisebb gsm-ek) pl 10 havi kamatymentes részlet akció. Ha a 10 hó még vállalható akkor szerintem esetleg ennek érdemes utánanézni. Azért is, mert vannak olyan előfizetések, ahol spórolsz, ha készülék nélkül kéred az előfizetést, pl next csomagok. Amennyit meg nyersz azon, hogy olcsóbb a csomag, annyival ki tudod pótolni esetleg, hogy nem 24 havi részlet, hanem csak 10. Viszont hamarabb ki lesz tisztázva. Szóval szerintem még mindig érdemes meggondolni.
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #45526 üzenetére
Amellett, hogy irritál a hozzáállásod (unod a telót, nem tetszik, esetleges "összetörés" miatt hátha másik típusra cserélik, ill. korábbi eszmefuttatásod, hogy leesett és tört, ezért gariban csináltatni), emiatt fognak kib..ni egy idő után a normál felhasználókkal, mert az ilyen visszaélések miatt kezdenek el szőrözni majd mindenkivel.
Ha nem tetszik a teló, add el, vegyél másikat, de az ilyen lehúzós sztorik olyan szinten irritálnak hogy az nem igaz!A szolgáltató se hülye, egyszer-egyszer elnézi az ilyesmit, aztán változnak a szerződési feltételek, és a normál userek szívnak ezerrel. Köszönhetően a magadfajtáknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Politika
- Video digitalizálás
- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új Gigabyte Aorus 15 QHD IPS 165Hz i5-12500H 12mag 16GB 1TB Nvidia RTX 3070Ti 8GB 140W W11 Garancia
- Új DELL Inspiron 14 "Kis Gamer" Tervező Vágó Laptop 14" -20% i7-13620H 10M 16/1TB RTX 3050 6GB 2,5K
- ASRock FM2A58M-HD+ AMD FM2 / FM2+ alaplap
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 alaplap
- AMD A8-5600K Quad Core FM2 processzor