- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz Pszihonaranc #75318 üzenetére
Az őszre volt ígérve a telekomnál az immr vagy milyen ingyenes voip szolgáltatás.... remélem beindul.
-
Zeki
nagyúr
válasz PRDZsolesz #74612 üzenetére
Volt ilyenem régebben, a d.gd fel magadnak volt a válaszom.
-
Zeki
nagyúr
válasz tobias88888 #74588 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #74517 üzenetére
Igen.
-
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #74515 üzenetére
Pedig azt mondják, hogy ha semmi nem megy ki a netre a telóról, akkor be sem kapcsolódik...
-
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #74511 üzenetére
Ha kilövöd a napinetet, semmilyen egyéb mobilnet sem megy. Teheted még azt is, hogy a telódon kilövöd az adatforgalmat. Így semmi sem tud netre menni, és nem is aktiválódik a napi 200Ft-os napinet.
-
Zeki
nagyúr
válasz tomi613 #74455 üzenetére
Nálam magában a kiegészítő opciós korlátlan böngészés net dominón nem működött. Kellett alá valami netplusz csomag.
Sem a surf nem volt jó neki, sem a sima napinet. Sebességben meg a netplusz csomaghoz igazodott, ha a 200 megás volt, akkor csak 10 megabit volt le a max. Ha a gigás, akkor ment 80 körül is.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz repvez #74431 üzenetére
Az van, hogy a korlátlan böngészés és email MAGÁBAN NEM MŰKÖDIK!
Kell alá valami megújuló netes csomag, legyen az akár a 200 megás.
És letöltésre meg feltöltésre nem vonatkozik, csak statikus weboldalak nézegetésére.
Aztán hogy emellett kinek mi megy még, egyéni dolog. 30 napig él ez is mint a netes csomagok. -
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #74260 üzenetére
Nem tudom.
-
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #74258 üzenetére
Nálunk nincsenek úgymond eldobható simek, mindet aktiválni kell a neveddel, adataiddal, aztán használod, töltöd.
-
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #74256 üzenetére
Persze.Tölthető.
-
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #73766 üzenetére
Ugyanaz, a qui k az aruhazas.
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #73618 üzenetére
Netplus S-re váltottam, azért nem értem. A korlátlan web meg lemondva.
-
Zeki
nagyúr
válasz Von Alfred #73594 üzenetére
Nekem is megy a net, direkt az M4 Sport alkalmazással teszteltem. Néztem egy meccs összefoglalót.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #73523 üzenetére
Semmi hatrany.
-
Zeki
nagyúr
válasz seederking #72963 üzenetére
Nem kártyafüggetlen.
Vagy a sim kártya van beállítva, hogy ha átrakod másik telóba, zároljon le. ezt mikor beállítod, egy kódot is meg kell adnod hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #72959 üzenetére
Semmi sem korlátlan abban a csomagban sem. A többihez is ez van írva, csak más adattal.
Az 1 gigástól mondjuk legalább a sebesség korlátlan. Már amíg tart az adatmennyiség. -
Zeki
nagyúr
Netplusz S-nél:
Korlátlan havi díjas mobilinternet csomag 200 MB adattal.
Mi korlátlan? A havidíj?
-
Zeki
nagyúr
Küldd díjmentes SMS-ben a +BONGESZES kódot a 1430-ra 1 arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd!
---
Erre visszajön az sms, hogy hibás a kulcsszó. -
Zeki
nagyúr
válasz Chuck Norris #72950 üzenetére
Az akkor nem az volt banyek!
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #72910 üzenetére
Úgy nézem a dominósnak semmi extra, a duplanet vége, maradt 200 mega 1090Ft-ért, max 10 megabittel.
-
Zeki
nagyúr
Ne ott keresd, hanem itt.
-
Zeki
nagyúr
Domino Surfről 5-re váltottam a lányom csomagját, azt mondja nem megy a net. Nem tudom miért? Van 200 meg 3x200 (ajándék) megája.
-
Zeki
nagyúr
Csináltam egy 1 percen belüli hívást másik Dominóra:
Feltöltési bónusz egyenleg - Perc 1380 perc
Felhasználható: 2016.05.21. 21 óra 49 percig
Vásárlásra fordítható összeg 88 Ft
Felhasználható: 2016.05.21. 21 óra 49 percigérdekes.... 1 percre 20 perc ment le abból a bónuszból. De ez még így is 70 perc hívásra elég.
-
Zeki
nagyúr
Ez mi ez?
Feltöltési bónusz egyenleg - Perc1440 perc
Felhasználható: 2016.05.21. 15 óra 23 percig
Vásárlásra fordítható összeg88 Ft
Felhasználható: 2016.05.21. 15 óra 23 percigMost léptem be weben, ezt látom. Oké, van 88Ft egyenlegem, de mi az az 1440perc bónusz egyenleg?
-
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #72573 üzenetére
És addig is használhatod a sim kártyád.
-
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #72569 üzenetére
Banyek, az ingyen tudsz vele annyit beszélni! Ha feltöltöd az egyenleged, akkor sokkal többet, amíg az egyenleged tart.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Scrake^;DD #72559 üzenetére
Auchan, tesco, akármi hipermarket, műszaki bolt, mindben van Dominó sim.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Emelni kellene már az adatkereteket... ha a bárki által elérhető flottában 2400Ft a 2 giga net, akkor nem értem miért kell ezen sprórolni?
-
Zeki
nagyúr
válasz dealerman #72465 üzenetére
A napinet nem szed pénzt, ha van netpluszos neted.
Nekem meg az a bajom, hogy a sim kártyám a másik slotban volt jó ideig, ahol nincs net. Visszaraktam a netesbe, váltottam dominó 5-re, van netem, de mégsincs. Aktiváltam a napinetet, hátha ez a baj, a net akkro sincs. az APN internet. Ennek kell lennie? Nem értem miért nincs net.
-
Zeki
nagyúr
A távközlési árak Magyaroroszágon a legmagasabbak az Európai Unió tagállamai körében, ami különösen rosszul érinti az alacsony jövedelmű házartásokat - állapított meg az OECD hazánkról készült legfrissebb tanulmánya. Azok is elég cudar helyzetben vannak, akik sok távközlési szolgáltatást használnak, mert hatalmas összegeket kell kifizetniük a szolgáltatóknak.
A magyar intenzív felhasználók távközlési költségei ötször magasabbak, mint a franciáké
- mondta Ángel Gurría, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) főtitkára.Bár a távközlési piac szabályozása megfelel az uniós ajánlásoknak, a körülmények nem igazán kedveznek a versenynek. Emiatt nem csökkennek az árak, és a befektetők is távol maradnak az iparágtól.
Az OECD főtitkára azt javasolja, hogy biztosítson a magyar állam diszkriminációtól mentes hozzáférést a mobilhálózatokhoz, hogy könnyebben megjelenhessenek virtuális mobilszolgáltatók, és hogy tegyék lehetővé az előfizetői hurok átengedését. -
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #72451 üzenetére
A DPI a neveden van, ha nem kell semmi, akkor hűség sincs. Ki sem kellett itthonról mozdulnom érte. Hozta a futár.
Valóban a dual sim hiánya miatt van az asszonynál a dominó simen mobilnet és voip.
A fiatalság meg már szinte csak így telefonál vagy üzenget egymásnak. -
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #72449 üzenetére
Amíg a hülyének is megéri!? Minek emelnének?
Én inkább váltottam, a telekom sim már csak tartalékos hívás meg sms fogadós, a főkártya egy DPI adatkártya korlátlanított nettel. De nem kizárt hogy valamelyik hazai VOIP szolgáltatónál előfizetek helyi körzeti telefonszámra, és akkor vezetékes számon eltudnak érni az adatkártyámon.
Önmaguk ellen dolgoznak a mobilszolgáltatók ezzel a sok lehúzós dologgal. Aki tud megy flottába vagy VOIP-ra.És ez sem semmi:
nem semmi amit meglépett a digi román, spanyol és olasz SIM kártyák esetében: roamingban a hívás díja 5 eurocent +áfa, az első 30 másodperc 2,5 eurocent, majd ezt követően másodperc alapú számlálás.
Ezek a teljes díjak, tehát míg a magyar szolgáltatók a hazai díjakon felül kérik el az EU által meghatározott roaming felárat, addig a digi csak a felárat kéri el, semmi mást.
Így lesz egy magyar SIM-mel 33-49 Ft a percdíj itthon (ráadásul perc alapon) és 19 Ft egy perc spanyol/olasz/román SIM-mel másodperc alapon. (kicsi helyesbítés: a román SIM-ek esetében csak a postpaid ügyfeleknek érhető el a roaming)
Fair use policy:
ugye ez is itt van....ha valaki sokáig van roamingban, akkor a maximális nagyker árat szabhatják ki adott SIM-re (pontosabban annak szolgáltatójára). A roaming nagyker ár 5 eurocent ugyanannyi mint a diginél a roaming kisker ár. Tehát szó nincs arról, hogy kitiltanák a magyar szolgáltatók a saját hálójukról adott SIM-et. -
Zeki
nagyúr
válasz dragsterman #72412 üzenetére
passz. Talán 2 vagy 3 hónapig jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés