- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dptrsk #81306 üzenetére
Köszönöm a választ.
Elnézést kérek, tudom hogy többször volt már róla szó, de egy kicsit el vagyok tévedve a fogalmakban, nem tudom pontosan, hogy mi az a technikai net.
Jól értem, hogy az egy "technikai megoldás" hogy lehessen mellé más netcsomagot rendelni, de önmagában nem jelent internetelérést? Ha hülyeséget kérdezek, akkor javítsd ki.Tehát ahogy én elképzelem:
1. lépés, átváltjuk a csomagot dominó fix-re
2. lépés, aktiválom a Most opciót
3. lépés, kiválasztunk egy maratont.Így?
-
Sziasztok!
Családtagnak van céges telefonja, amin nincs net, de azon beszél.
Van magán dominós telefonja egy okostelefonban. Azon relatíve keveset beszél, valami dominó 5 vagy milyen csomagja van. Viszont azon netezik, és még egy régebbi netplusz s vagy milyen csomag van neki.
Úgy látom a dominó netes csomagok átalakultak mostanában.
Jól látom, hogy jobban járna, ha ezt a netplusz csomagot lemondaná, és valamelyik maratonra váltana? Ez úgy is aktiválható ugye, hogy nincs net az alapdíjcsomagjában?
Igazából hosszabb idő alatt kevés netet használ, whatsapp és e-mail a fő terület.Én azt találtam ki, hogy váltson dominó fixre, ha esetleg telefonálni kell akkor az se legyen drága, a most opcióval, mert ingyen van. Net esetére pedig valamelyik kisebb maraton csomag. Jól gondolkozok?
Milyen kombinációval járna a legjobban?
-
válasz
Mr.Csizmás #81260 üzenetére
Igen, ismerős, olyan mint mikor valahol megjelenik a Digi, és egyből lemennek az internet- és tv árak.
-
válasz
Mr.Csizmás #81253 üzenetére
Á, az elátkozott 29-es körzet? Lakik ott ismerősöm, kabaré ami ott megy.
-
válasz
matthewKER #80710 üzenetére
Egyébként ez most komoly? Hogy a legjobb ajánlatot automatikusan kizárják?
-
válasz
Soulfly842 #80682 üzenetére
Nem követem annyira a dolgot, inkább a szalagcímeket, de azért valljuk be, hogy egy versenyeztetés esetén kizárni valakit, mert olcsóbb árat adott mint a konkurencia és direkt a drágábbat választani, azért elég furcsa...
... mármint a világ normális felén. Nálunk nem.
-
Nos valójában de:
"A Vodafone Magyarország az illetékes közigazgatási és munkaügyi bíróságon támadta meg a Közbeszerzési Ellátási Főigazgatóság (KEF) azon határozatát, amely annak ellenére zárta ki a vállalatot a „Mobil szolgáltatások beszerzése 2016" eljárásból, hogy dokumentáltan a legjobb ajánlatot tette. A Vodafone ezzel arra a bejelentésre reagált, miszerint a következő időszakban a Telekom lesz a magyar állam mobil szolgáltatója."
-
Ugye nanosimre csere még mindig ingyenes?
Akkor is ha nem vettem a telekomnál nanosimes telefont? -
-
válasz
vizslakutya #79204 üzenetére
Akkor lehet hogy elvittem a teljes sávszélességet?!?
-
Mindig szoktuk szidni a telekomot a weblap miatt, úgyhogy most beírok egy pozitív tapasztalatot is. Ma olyan gyors volt a weblapjuk, hogy hamarabb bejelentkeztem, mint ahogy a bejelentkezésről szóló értesítő SMS megérkezett volna.
-
Telekom vonalon én csak annyit kívánok 2017-re, hogy ne legyenek olyan leállások, amik 2016-ban előfordultak.
-
válasz
Soulfly842 #78993 üzenetére
Örülök, hogy újra itt vagy!
-
-
válasz
lugosi #78610 üzenetére
Valamit nagyon nem tudok. Az online felületen hol lehet ezt? Oda kattintottam az előfizetésében, hogy díjcsomagváltás, de ott csak felfelé enged váltani. Se lefelé, se a meglévő előfizetést nem engedi meghosszabbítani. Akkor ezek szerint tart még a hűség?
Annyi még, hogy belépve az előfizetésébe, azt írja ki, hogy "Next S 2 év hűséggel készülék nélkül", akkor még ugye tart a hűség?
-
Köszi mind a kettőtöknek! Meghosszabbítom akkor.
-
válasz
dptrsk #78601 üzenetére
Sajnos nincs rajta, és sehol máshol sem találom. Csak nem szeretném, hogy áttegyék valami rosszabb díjcsomagba. Ezért aggódok.
A netes felületen se találom sehol, hogy meddig tart rajta a hűség. Készülékhűség nincs, nem lett készülék véve neki.Szerk.: megtaláltam, a dokumentumok között a webes felületen. Lejárt már neki a hűség pár napja. Most mit kell tennünk hogy továbbra is menjen neki a next s díjcsomag a 6500 Ft havidíjjal?
-
Édesapám számláján keresem, hogy hol van, hogy mikor jár / járt le a next s hűség. Hol találom? Nem szeretnék belefutni hogy átváltják valami rosszabb díjcsomagba. Gyanús, hogy decemberi a szerződéskötés.
-
válasz
Onderon #77609 üzenetére
Nem tudom, én a mediamarktos és az edigitalos black friday oldalt néztem át, az alapján úgy érzem, hogy a hazai cégek nem igazán érzik még ezt a bf dolgot. Mind a két helyen gyakorlatilag beragadt, eredeti áron nagyon kérdőjelesen eladható készleteket látok nem túl erősen leárazva. Szvsz erre várni felesleges volt, ha valaki éppen valami olyasmit akarna venni ami le van árazva az úgy kb oké, de nem érzem azt hogy ezek az akciók túl nagy olyan vásárlást generálnának, amely vásárlási szándék e nélkül nem volt meg.
-
Tapasztaltatok már olyat, hogy a kétlépcsős azonosítás sms-ei nem jönnek meg? Két külön szolgáltatással is próbáltam, és egyiké sem érkezett meg.
Az a furcsa, hogy délután még megjöttek. -
válasz
trec12 #76491 üzenetére
Azért nevetséges hogy ezt a dominó mostot is olyan telekom módon oldották meg. Infó róla nincs, fórumon kiderült, egyik ügyintézőnél be lehet kapcsoltatni, másiknál nem, online felület... Stb.
A vodafonnál megjelent a tuti, beléptél az online felületre és átváltottad, vagy sms-ben, ennyi.
Valamelyik nap volt egy kérdőív, hogy mennyire vagyok elégedett a telekom online felületével... Háttööö...Egyébként meg ennek a jan.31-ig elérhetőnek egy üzenete van számomra: csak az a lényeg hogy ne váltsanak át a vodafon tutira. Szóval én személy szerint egyébként nem érzem hosszútávúnak a dolgot, csak tűzoltásnak. Szerintem az lesz, hogy ha érezhető náluk a vodafonos csomag, akkor hosszabbítják, ha meg nem, elérte a hatását, hogy a kezdeti lendülettel nem mennek át az emberek, akkor pedig nem. De persze nem értek hozzá, ez csak személyes vélemény, akármi is lehet, de érdekes volt látni, hogy ugyanúgy mint 15 éve, most is a vodafone kavarta fel a percdíjak állóvizét.
-
Ez az immmr szifonra jelenleg nem elérhető?
-
Amúgy ezek az új dominó csomagok, opciók titkosak? Gondolom ezt abból, hogy a honlapon nem szerepelnek sehol (ászf-et nem fogok bogarászni, csak azért hogy pénzt hozhassak hozzájuk, ugye), illetve olvasom ezeket a sztorikat, hogy az ügyintézők letagadják stb.
-
válasz
Soulfly842 #76125 üzenetére
Ez így ahogy van ütős szerintem! Örülök neki! (Bár előfizetéses vagyok, de érzem hogy jó irányba mennek.)
-
Lassan 8 hónapja van róla nyilvános infó, szóval szerintem masszív egy - másfél éve szüttyöghetnek már vele. Kezd egy kicsit olyan Duke Nukem Forever fílingje lenni annak is, ha fogadni kellene én inkább ellene fogadnék, mint rá.
Vagy kijön valami ami az eredeti elképzeléstől valami jelentősen másabb, a beharangozott cuccra távolról emlékeztető dolog. Az a véleményem, hogy ha egy ekkora telekommunikációs cég ennyi idő alatt nem tud ezzel kijönni, akkor ott nagyobb gondok lehetnek a cuccal. -
Ezzel vitatkoznék. Az alapkérdés így hangzott: "Hogyan tudjuk a legolcsóbban tartani a kapcsolatot egymással?"
Erre írtam, hogy szigorúan a legolcsóbban voip-pal. Azt hiszem ez nem kérdés. Az, hogy a 4 Ft körüli ár nem rossz, az nem vitás, de neki nem a nem rossz, hanem a legolcsóbb megoldás kellett.
Ja és voip-pal ugye megoldható ingyen is, ez pedig a legolcsóbb kérdést el is dönti szerintem. Ha pedig nem, akkor percenként 30-40 fillértért a vezetékest hívva. Ez pedig szintén nem szorul magyarázatra a 4 Ft-hoz képest, és akkor a belföldi családtagok hívásdíját hozzá sem adtam. Amennyiért ő 1 percet fogad, annyiért 10 percig hívja a családot vezetékesen. És akkor fel sem merül a családtagok hívásindítási díja (ami ha mondjuk egy feltöltős mobil, 40-50 Ft/perc, akkor összesen az ő hívásfogadási díjával együtt elég masszívan drágább, mintha akár csak voip alapon hazahívja az itteni vezetékest). Szóval legolcsóbb megoldásnak a roaming azért még mindig nem megy el. -
válasz
alexander12 #76008 üzenetére
Ha szigorúan a legolcsóbb megoldás érdekel, akkor szerintem semmiképpen sem roaming, hanem voip a megoldás.
-
Az a 990 Ft-os 1 gigás internetcsomag már nincs meg? A level up vagy mi volt a neve? A telekom app nem adja fel.
-
Láttátok hogy van most a telekom oldalon a használt telefonok szekciója? Mindegyiknél ha rá akarsz menni, hogy ár, akkor kiírja, hogy csak telekomos dolgozók belépésével elérhető. Szóval egy kicsit el lett zárva. Most vettem észre.
-
válasz
Bornie127 #75751 üzenetére
Szegeden nem működik. Kicsörög, de nem épül fel a hívás.
Másodikra sikerült.
Amúgy kezd egy kicsit sok lenni nekem a Telekom kimaradás. Év elején is volt egy pár órás kimaradás, persze pont személyes pech hogy akkor voltam az ország másik végén, és el kellett volna érnem a családot. De az elmúlt 3 hétben éppen heti 1x volt ilyen kimaradás, jellemzően péntekenként. Most valamiért szerda lett. Remélem pénteken nem lesz. Ez már lassan kezd nekem problémássá válni.
-
válasz
oszi666 #75724 üzenetére
Mint hozzá nem értő számára felmerül bennem a kérdés, hogy hogy tudsz egy mobiltelefont egy antennára rácsatlakoztatni fizikailag. Azaz konkrétan ez milyen csatlakozón keresztül történik. Mert úgy tudom hogy külső antennacsatlakozó úgy kb 10 éve nincs a telefonokon, utoljára még a symbian előtti nokiákon láttam, hogy volt.
-
-
válasz
szabogabor10 #75464 üzenetére
Amúgy utána visszaállnak a korábbi adatkeretek a két hónap után, vagy esetleg ez valami nagyszabású, nagy volumenű akciónak a kezdete? 🙂
-
válasz
MK VII #75437 üzenetére
Igazából nekem nincs ekkora tapasztalatom ezekkel a készülékekkel, nagy részét az olvasottak alapján írtam.
Sonyból nekem Z3-am volt, nem volt bajom vele. Samsungból note 2, szintén nem volt gondom vele. Lg-t ismeretségi körből ismerem, de felületesen, nexusom se volt még és huzamosabb ideig látni se láttam. -
válasz
Intel fan11 #75429 üzenetére
Szifon, samsung, sony, nexusok, lg szerintem kb.
-
válasz
Soulfly842 #75385 üzenetére
Ehhe, egyszer volt vitás a telefonon az ügyfélszolgálaton keresztül elhangzott beszélgetés, hát háromszori (ebből kettő írásbeli) kérésre se lett meg. Nem küldték, nem volt meghallgatható, csak aztán valamiért azt mondták hogy oké akkor elfogadják a reklamációmat. Nem telekom volt azt azért hozzáteszem.
Én azóta az ilyen felvételes játékokban nem hiszek. -
válasz
Ron Swanson #75378 üzenetére
Nem tudod megnézni az előfizetésed a telekom online oldalán? Nekem is kicsit gyanús az ingyenebéd esete.
-
válasz
Ron Swanson #75373 üzenetére
Akkor szerintem áttetted magad egy másik díjcsomagba, két év hűséggel.
Szerintem annyi bukta lesz benne ha vissza is mondod hogy a musicba szerintem már nem lehet visszaváltani. -
válasz
lugosi #75267 üzenetére
Fb oldalukon írják:
"Sziasztok! A Dél –alföldi régióban a 2G mobil hang és adatszolgáltatásban fennakadás tapasztalható, de a hiba elhárításán munkatársaink már dolgoznak. Egyelőre a türelmeteket szeretnénk kérni, bízunk benne, hogy hamarosan ismét használható lesz a szolgáltatás! Megértéseteket köszönjük! ^Gabriella"
-
-
válasz
Soulfly842 #74717 üzenetére
Király, köszi. Akkor kipróbálom milyen egy 20 gigás mobilnet
Kár hogy tartósan nincs ilyen.
-
válasz
Soulfly842 #74715 üzenetére
Lakossági előfizetés de cég nevére megkötve. Tudom, jókat kérdezek. Szerinted erre működik?
-
válasz
Soulfly842 #74712 üzenetére
Szerintem már látom. Tehát ha aktiválom a netplusz xxl csomagot, akkor 2 hónapig nem 5 hanem 20 gigát kapok. Erre hűség továbbra sincs, ugye?
-
válasz
Soulfly842 #74704 üzenetére
Erre az adatnégyszerezőre tudnál esetleg egy linket küldeni? A weblapon nem találtam.
-
válasz
eladogeppc #74650 üzenetére
Hát én abból, hogy "Eladó tölti ki", "Vállalkozás neve telekom" és a t-s fejléces papírból arra következtetnék, hogy ez a telekomnál lett vásárolva.
-
válasz
blackmajesty #74373 üzenetére
Köszi, így jó lenne nekem. Tényleg csak akkor kapcsolnám ki, ha később találok jobb megoldást, illetve ha hosszabb távon nincs rá szükségem.
-
Van egy társkártya next M csomagom. Ha a telekom alkalmazásban aktiválom a netplusz xxl-t, akkor az hűségidős csomag?
Vagy akármikor lemondhatom? Azaz megy 3 hónapig, és utána nincs rá szükségem? Semmi eszközt nem vennék vele természetesen. -
válasz
Soulfly842 #74170 üzenetére
"A kérdésedből nem derül ki a válasz."
Talán pont ez egy kérdés lényege?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest