- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
Csak sikerült úgy látszik azt is megoldani ,hogy csak a vezetékes oldalon van kiemeltségi szinted és most már lehet úgy is venni telefont aranytárskártya díjcsomaggal. Pont beváltás után ezt az akadályt is legyűrték .
-
Gedeon31
addikt
Sikerült egy ilyen kütyüt megrendelni 0 Ft-ért. Van kettő nagyobb kapacitású már ,de valamire csak jó lesz ennyi pénzért.
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #61740 üzenetére
Hónapok óta a Telekom alkalmazásban fizetem a számláimat, nincs olyan gond, mint a weboldalon.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Gedeon31 #60876 üzenetére
Megtörtént a csoda.
Kint volt egy emberke a Telekomtól a párom szüleinél. Két kütyüvel mért valamit bent a házban és kint is. Probléma van kettő is azt mondta. Sajnos nem voltam ott ,de remélem most már valami történik nem csak a központból ülő hölgyön múlik ,aki szerint minden rendben van
Most tényleg látják a gondot csak nem a csodában kell reménykedni. -
Gedeon31
addikt
Felhívtak a lefedettségi csoporttól. Több bejelentésem volt térerő és mobilnet hiánya miatt. Családba többen szenvedünk adott helyen ,de ma sem jutottam előbbre, akivel beszéltem a hölgy többször ellentmondásba keveredett önmagával végül elszólta magát ,hogy április közepén volt az adott toronnyal probléma és hiába mondtam neki ,hogy azóta van a gond mégis csak azt szerette volna nekem szajkózni a döglött ló alszik. Több telefonnal adott a probléma ,de szerinte Ő úgy látja minden rendben.
Végül arra jutott kiküld szerelőket 20 napon belül , amit kétlek valahogy már nem hiszek a mesékben. -
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #60412 üzenetére
Nem akarok itt politizálni ,de az is közre játszott ,meg gondolom nem Paks és környéke a kedvenc térségük és azt részesítik előnyben ahol igazából Telekom előfizetők vannak.
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #60407 üzenetére
Igen azt már észre vettem akár pár száz fős falvakban stabil LTE van.
Szerintem Pakson soha nem lesz band 3 mivel itt mindenki Telenoros az erőmű miatt. A 20000 flottából 90% itt van.
-
Gedeon31
addikt
válasz
enginev3.0 #60160 üzenetére
Itt a fórum társunk szépen leírta. [link]
szabogabor10 nem adódik hozzá
-
-
Gedeon31
addikt
Kaptam 500 Ft kedvezményt egy évig a havi díjból.
Mivel nincs hűségem a díjcsomagra és most engedték volna lelépjek csak a telefon törlesztést kellene kifizetni vagy felajánlották maguktól az 500Ft-ot egy évig.
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #55772 üzenetére
Pár napja próbáltam ,akkor sem működött.
-
Gedeon31
addikt
Újra rendben van az online felület belépéskor ,de vajon meddig lesz így
-
Gedeon31
addikt
A telefonos ügyfélszolgálat képzettsége sem a régi ebben az évben ezt pár napja tapasztalom.
-
Gedeon31
addikt
Írtam egy üzenetet nekik. Itt a kép ami fogad és ezt írták rá
-Ez csak egy tájékoztató szöveg. Azért nem tudod aktiválni, mert már valószínűleg aktiválva van.
Nem irigylem a facebookon író és a 1430-on dolgozó embereket ilyenkor ,hogy más nem úgy végzi el a munkáját ,ahogyan azt kellene és nekik kell magyarázkodniuk.
-
Gedeon31
addikt
válasz
#78121280 #55267 üzenetére
Sokszor le lett már írva meg gondolom le lesz még egy párszor írva még,hogy egy ekkora cégnél,mint a Telekom ennyi balfasz ember dolgozzon a weboldal munkálatai alatt ez hihetetlen.
Biztos velünk van a hiba szeretnénk ,ha normálisan lehetne látni az előfizetéseket ,mint mobil és ,mint vezetékes oldalon.
-
Gedeon31
addikt
A múlt hónapban aktiváltam az elektronikus számlát. Tegnap néztem most nem aktív. Tegnap óta próbálom aktívvá tenni ,de nem sikerül. Gratulálok az újabb kavaráshoz.
-
Gedeon31
addikt
A Telekom alkalmazásban ma megtalálható volt a múlt havi számlám és a törlesztés. Igen hamar felrakták és a bankkártyás fizetés igen jó dolog. El is tűntek a számlák.
-
Gedeon31
addikt
Nálatok jó a Telekom alkalmazás androidon? .
-
Gedeon31
addikt
válasz
varsam #53888 üzenetére
Nem akarok bunkó lenni ,de ilyen ember minek ül ,akkor ilyen boltban? Amíg ott voltam a telefont átvenni a másik csajhoz egymás után két ember ment egymástól függetlenül ,hogy szerették volna az előfizetésüket megszüntetni. Ő meg közölte velük nem tud segíteni ,mert csak 1430 lehet lemondani.
Nem tőlem kérdezted ,de én azért vettem ott át a telefont ,mert nem tudtam a futárhoz akkoriban nagyon alkalmazkodni. A PPP átvételt meg hanyagolom ,mert előtte lévő héten ott vettem át egy telefont és a benzinkutas úgy dobta a csajnak a telefont ,hogy közben leesett és ezen nagyon jól szórakoztak ,majd miután szóvá tettem még megvoltak sértődve.
-
Gedeon31
addikt
A GLS szerint ma délután megkapom a külső aksit. Kár a Telekom nem magától adta ,hanem párszor emlékeztetni kellett őket rá.
-
Gedeon31
addikt
Karácsonyi akciók
Havidíjas készülékek 30% kedvezménnyel [link] -
Gedeon31
addikt
válasz
tothferenc #53496 üzenetére
Dehogy hívnak. Napok óta nyaggatom őket mikor kapom meg. Tiszta szégyen amit művelnek.
-
Gedeon31
addikt
Ilyen sem történt még velem ,hogy egyből tudtam elő hanggal beszélni a telefonos ügyfélszolgálaton rögtön az azonosítás után.
Még mindig nem kaptam meg a külső aksit több ,mint egy hete átvettem a telefont. A hölgy írt egy kollegájának ez ügyben történjen meg a kiszállítás és szerinte kedden megfogom kapni a Telekom boltban ,ahol a telefont átvettem. SMS-n kapok értesítést róla.
Kíváncsi leszek erre ígérni nagyon tudnak már nem először.
-
Gedeon31
addikt
A NetPlusz internetes csomagoknăl M és L között váltăsnăl az első aktivitási díjat írják jóvá és utána mennyi lenne a következő aktivitási díj?
-
Gedeon31
addikt
A weboldalon ezt írják
HOGYAN JUTOK hozzá az ajándékhoz?
A Thumbox Power Tube 4400-at a házhoz szállítás vagy a Pick Pack pontos átvétel során a megrendelt előfizetéssel együtt kapod kézhez.
Telekom Üzletben történő átvételnél a töltőt 1 héten belül szállítjuk a rendelést követően.
-
Gedeon31
addikt
A 1430 -on azt mondta egy hölgy boltba kérem a telefon átvételét,akkor nem jár a külső aksi ezt az utasítást kapták. Marha jó weboldalon nem ez van írva.
-
Gedeon31
addikt
Akkor is kérni szoktak előleget ,ha vezetékes résznél arany kiemeltség van?
Annyi azt mondják mindig ,hogy a két cég egyesült
-
Gedeon31
addikt
válasz
Mr.Csizmás #52488 üzenetére
Nálam 12.58 ír a rendelés időnèl. Még nem hívtak. Fura szombaton lehetett venni, pénteken meg elfogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest