- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
rebugra #2868 üzenetére
Időjárás nekem is jól jönne, kerestem is ilyen progit de sehol nem találtam nekem megfelelőt. Rádió nem tudom miért nincs a listában, annak sztem meg kell(ene) jelennie ha aktív a rádió.
Ha alkalmazásmemóriára gondolsz arra vannak symbianos programok, több is, érdemes egy másik programon keresni, aminek max priviben írom le a nevét, nem tudom belefér-e ennek a fórumnak a profiljába, és ez amúgy sem a reklám helye.
-
kutga
félisten
válasz
rebugra #2866 üzenetére
Üdv!
Mit szeretnél még betenni? Én is végignéztem a listát, alapvetően olyan alkalmazásokat lehet kitenni amiknek információját minden időben érdemes kiiratni (pl wlan, rádió, teendők). Ezen kívül a programoknak van még egy csík a kijelző tetején (amolyan windowsos gyorsindítás symbianon), E51-en ugye ez is megvan?
Mondjuk én is örülnék ha emellé még ki lehetne pakolni egy-kettőt a főképernyőre hogy könnyebb legyen elindítani, de félek akkor a főképernyőm a windowsos desktopomhoz lenne hasonlatos, amin aztán semmit nem találok meg.
Más kérdés sokan panaszkodnak az E51 kicsi kijelzőjén. Nekem 6650-esem volt, annak asszem ugyanakkora van, mégis szépen elfért rajt minden, nem ment az olvashatóság rovására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged