- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
a motor rángásra nincs valami tippetek? remélem nem a esik két porlasztócsúcs vacakol most meg
-
aram01
nagyúr
sziasztok srácok
(M2 1,5 dci)
beszéltük múltkor hogy felujitatam 2db porlasztó csúcsot azóta gurul a vas,viszont megint kezdi hogy ha hidegen beindítom alapjáraton szarul jár a motor 1-2 percig(remeg az egész autó) mi a fene lehet vele?Más kiéget a bal első index izzóm azt mondják ki kell szedni az aksit a cseréhez,igaz ez?Ha igen megtudnátok mondani milyen izzó kell bele?Ne kelljen már 2x kiszednem az aksit.
köszi -
aram01
nagyúr
na kész az autó bár még a szerelőnél van 98 ezer forint lett a 2 porlasztócsúcs felújtása diagnosztikával szereléssel együtt
-
aram01
nagyúr
köszi urak holnap derül ki hogy javítható e a cucc és mennyi lesz,egyenlőre a két legszarabbat vitték el bemérésre
-
aram01
nagyúr
na srácok mondta a szerelő hogy porlasztó csúcsokkal van a gond nem tudtok valami olcsó bontót vagy ilyesmit? azt mondja a legszarabbat levakolta úgy pöcre indult az autó de beteg mind a 4
-
aram01
nagyúr
segítsetek urak!
nem találom a vonószemem
valaki megmérné mekkora a menet az ővén?(megán 2) gyorsan hegesztek egyet,addig nem tudom elhúzni az autószerelőhöz a kocsit,köszönöm előre is segítségeteket -
aram01
nagyúr
jó lenne ha ez lenne a hiba még majdnem félig van a tank,ha az a gond leengedjük vagy inkább rátankoljak?Ti melyik kutat és melyik gázolajat ajánlanátok?
-
aram01
nagyúr
Srácok
azt elfelejtettem még mondani hogy azóta csinálja mióta megtankoltam a lukoilnál lehet hogy az olaj a szar? -
aram01
nagyúr
sima" mezei" számítógép nem mutatott semmit,sok francia fórumot olvastam írják az izzító gyertyát,üzemanyagot mindent.
-
aram01
nagyúr
szevasztok urak de jó hogy idetaláltam,nagy a baj
1,5 dci 60kw 2004-es megánom van(kacsa).most vettem nem rég 115e km van benne,és lehet be is szívtam vele kb 1 hete elkezdte csinálni hogy ha kigyorsítottam kiírta hogy : injection defaillante azaz hibás befecskendezés,mondták cseréljem ki a gázolajszűrőt megvolt.Most meg már be sem indul a kocsi.Porlasztó csúcsokon kívül mi baja lehet még? segítsetek,köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest