- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nünüke1975
aktív tag
Állítólag nem a legjobb választás
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok Megane 3/1 autóhoz keresek első fényszórókat lehetőleg fekete betéteset évjárat 2010 sérült nem játszik.
Köszönöm -
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok ABS esp hibaüzenet illetve villáskulcs hibát jelez az autó univerzális Diagal szivattyú kör hibát mutat mennyire zsebbe nyúlós a dolog a hibaüzenet nem állandó 3-4 indítás után eltűnik. Megane 3 1.5 dci 2010 110le.
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok Megane 3 1.5 dci 110 le 2010.
Kérdésem az lenne hogy mennyi km az ahol vezérlést kell cserélni?Most 80000km van a vezérlésbe.A másik a hajtókarcsapágy.Itt is probléma mint a 2-esnél? -
nünüke1975
aktív tag
válasz
lsebestyen #78789 üzenetére
Az még nem volt cserélve nálam.És a dizel hang hiánya? Mert ez a kettő egyszerre van.
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok. Lehet hogy már volt,de akkor még egyszer.
Jelenség 50 km/h búgó hangja van a motornak mintha 3-ba mennék kb 60-al de 4 be megyek 50-el.Megállok,sima járása van a motornak mintha benzines lenne.Nem fedezhető fel a jellegzetes dizel hang.Leállít,beindít, minden fasza. Prémium üzemanyagot tankolok szinte mindig Üzemanyag bőven van benne. Megane 3/1 2010 1.5 dci -
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok megane 3 kombi tolató kamerát melyik vezetékre kell rákötni és hogyan?Tudom tolató lámpára.Jó lenne inkább egy fotós útmutató.Köszönöm
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok.Nem tudom hogy írjam le ,de megpróbálom érthetően mert ez nekem fura volt.
Nem volt dizeles hangja az autónak.Hiányzott a jellegzetes hangja. Belülről menetközbe búgó hangot hallottam. Megálltam,járattam és visszatért minden a régibe. Hozzátenném hogy akkor villant ki a sárga amikor csak 5-6 liter gázolaj volt benne. 10-11 nél szokott. Az is fura mert kattanástól kivillanásig szoktam menni kb 1030 km-t most mentem vele 1160-at. Ezzel 4,6-ot írt ki átlagnak.Amúgy 4,9-5 liter szokott lenni. Tudom diag de azért mégis. Ja hibaüzenet nem volt 1.5 dci 110 le 2010. -
nünüke1975
aktív tag
Erre valaki?
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Megane 3 2010. Milyen kormánygömbfejet ajánlotok?
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
nünüke1975 #76787 üzenetére
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
molnarpeter #76761 üzenetére
-
nünüke1975
aktív tag
engine faul hazard aztán kigyulladt a villáskulcs és a stop .A motor rángatott mint amikor 1 henger kihagy a benzinesnél. Ő 1.5 dci. Kezdjek aggódni? Motor leállít kis szünet pár perc Újraindítás után ugyanúgy kiírta aztán kiírta az esp narancssárgán most meg minden fasza
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
gixxergabi #72112 üzenetére
Még a peremét is beragasztom
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
gixxergabi #72110 üzenetére
Az rendben hogy a bal oldali ok de ott alatta sarokba is van víz
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
gixxergabi #72101 üzenetére
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
gixxergabi #72099 üzenetére
Mindkét oldalon befolyik
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
gixxergabi #72097 üzenetére
Az egyik kiáll a másik majdnem hogy síkba van a kasznival.nem tudom hogy kellene állnia
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Megane 3 kombi hátulról belémjöttek. Az autó meg lett csináltatva viszont azóta már 2x visszavittem mert a pótkerék tartóba áll a víz eső után.Nem akarom már visszavinni mert 1-2 napot ott az autó mire "megcsinálják"nekem meg kell az autó. Van valami ötlet vagy esetleg rajza hogy hol kell elmenjen az esővíz beázás nélkül? -
nünüke1975
aktív tag
[kép] Sajnos az én autómat is utolérték. De nem úgy ahogy gondoltam. Álltam aztán durr.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
molnarpeter #68041 üzenetére
Valami olaj szerűséget tettek bele
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
molnarpeter #65909 üzenetére
Csak egy tipp volt.
-
nünüke1975
aktív tag
Erre valaki?
-
nünüke1975
aktív tag
Ha már fék a téma, én is kérdeznék. Fékezéskor súrlódó hang. A tárcsa és a betétek nem kopottak.
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Még mindig fennáll a problémám,miszerint hidegindítás után alapjáraton illetve kihúzatáskor 2000-ig valami hang hallatszik be az utastérbe mintha belefújnék egy csőbe.
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok itt is próbálkozom hátha van rá valami okosság.Hideg motornál indulás után kb 2000 kihuzatom aztán váltok.Na most amíg kihuzatom addig valami olyan hang jön elölről amit ahhoz tudnék hasonlítani,mint amikor belefújsz a csőbe.De csak hidegen csinálja ezt.Nem tudom értelmesebben leírni.
-
nünüke1975
aktív tag
Olvasok olvasok de még mindig nem tudom eldönteni. Ennyire szar az omw prémium dízel? Megane 2010 1.5 dci.Mondjuk mostanába kicsit megtorpan és nem is úgy megy ahogy kellene. Köze lehet az üzemanyag minőségéhez?
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
lgergely88 #61190 üzenetére
Ha bedugott kártyával használod és utána se nyit zár?
-
nünüke1975
aktív tag
Megane 3.H7 izzót ami fehér fényű, milyet ajánlotok?
-
nünüke1975
aktív tag
Keresek 15-colos acélfelnit megane 3-ra
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Tudom hogy az én autóm gyári gumi mérete 195/65 R15,viszont olyan kérdésem lenne hogy rá tehetek 185/60 R15 méretű téligumit amit az előző autómon használtam?Mert ha nem muszály akkor nem veszek gyári méretű téligumit.
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Reggel amikor ugye nem használom a klímát csak a ventilátort akkor valami fütyülő hang jön a szellőzőrostélyból,alacsony illetve közepes fordulaton.Mi lehet ennek az oka?
Megane 3 2010 1.5 dci -
nünüke1975
aktív tag
válasz
Coccolino_O #60265 üzenetére
Ezt a kört én is megfutottam,aztán vettem egy 3-as megane-t. Amúgy a 2007 utánit mondták nekem amit érdemesebb az a ránc felvarrott lenne.Ott már javítottak egy két dolgon.Viszont a belseje ennek is málik tudtommal csak nem olyan mértékben.
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Megane 3 beázással kapcsolatban kérdeznék.
A sofőr felöli oldalon a padlótárolóba áll a viz.Hogy tudnám a lefolyót kitisztítani?Ugye nem kell a rács kivételéhez levennem az ablaktörlőt? -
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
A hajtókar csapágy mennyire problémás ezeknél az autóknál.Tudom régen gond volt velük de mi a helyzet egy megane 3 1.5 dci 110 lóerős 2010-es gyártású autónál? -
nünüke1975
aktív tag
Milyen műanyag illetve gumiápolót használtok?Gondolok itt az ajtók oldalán lévő fekete védőcsíkra,lökhárító aljára,a kerekekre illetve a belső műanyagokra pl.műszerfal ajtók belső műanyagok.
Megane 3 grandtour -
nünüke1975
aktív tag
Megane 3.Ki lehet kapcsolni valahogy azt hogy a tükör ne csukódjon be záráskor?
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Megane 3 első lámpa mögötti zárósapkában kell lennie valami tömítésnek?Párásodik a lámpám.Izzócsere óta.
Nem repedt és jól vissza van pattintva a zárósapka -
-
nünüke1975
aktív tag
Renault megane 3 1.5 dci. Reggeli indítás után szépen jár a motor.Pár perc múlva előjön valami másik hang a motortérből kb. olyan erősen ahogy a motor jár.Ez normális?
Más:Motor leállítás után az akkumulátor bal oldalához szerelt kis kütyü "zizergő" hangot ad.Pár perc múlva abbahagyja.Mi lehet ez? -
nünüke1975
aktív tag
Erre valaki?
-
nünüke1975
aktív tag
Megane 1 2002 1.6 16 v
Jelenség:teletankolás után 30 km megtétele után leugrik 2 rublikát a benzinszint jelző.aztán vissza megy egyet. 620km után kivillan a szegénységjelző úgy hogy még van benne kb.18l üzemanyag.Van erre valami okosság? -
nünüke1975
aktív tag
Köszönöm az infot így már nyugodtabb lettem.De azt vettem észre hogy nem egy tömegautó mint pl a 2.es.Meg a másik sajna nem nagyon van eladó itt a Déldunántúlon lenne opció csak az 350 km innen.2 milliót nem szánnék rá én olyan 1.6-1.8 körül keresgélek de még nem találtam meg a nagy Ő-t.Gondolkodom dizelbe is de nem biztos hogy jó ötlet a napi 85 km havi 2000 km vegyes közlekedéshez. Meghát ugye részecskeszűrő kettőstömegü problémák miatt.
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Megane 3 -ról szeretnék tapasztalatokat ha írnátok.1.6 16v ferdehátú érdekelne.100-110le.
Köszönöm -
nünüke1975
aktív tag
válasz
nünüke1975 #54325 üzenetére
-
nünüke1975
aktív tag
Van itt valaki aki látta élőben?Elég régóta fönnvan és most levitték egy százassal.
https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto/renault/megane/renault_megane_1_6_extreme_digit_klima-bordo_metal-12101622 -
nünüke1975
aktív tag
válasz
eTrade #54062 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az infót.Nagyon hajlok egy ilyen beszerzésére de a 100 Le jobb lenne mert abba nincs okoskerék úgy tudom.
Az a gond hogy a környékemen nincs eladó.A legközelebbi pedig 350km.Annyit azért nem mennék kétszer a hítel miatt.Szivesen olvasnék még további infót.
Nagyon körbe akarom járni a témát. -
-
nünüke1975
aktív tag
Erre valaki?
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Mondanátok véleményt?Nincs tapasztalatom Megane 3-ba
-
nünüke1975
aktív tag
Megane 1 ph 2 2002.1.6 16v. Csapágy búgás után a bal hátsó csapágy cserélve.A bugás minimálisat enyhül.Folyamatosan búg,vagy olyan hangja van mint egy rosszabb fajta téli guminak.Fölemel,többi kerék megforgat.Nincs hangja. Ezek szerint a kerékcsapágyak jók.Akkor mi lehet a probléma?A gumik második szezont futják.Honnan lehet észre venni hogy a gumi szar?
Következő kérdés:Satufékezésnél elölről egy kattanás.A lengőkar és a benne lévő cuccok kivételével minden ki van cserélve.
Következő:Tolatáskor jobbra tekert kormánynál koppanásig egy kattanás kinyomott kuplungnál azaz gurulok.
A szerelők csak vakargatják a fejüket.
Jó lenne már megoldást találni mert már nagyon unom.Ezekkel küszködök már egy ideje. -
nünüke1975
aktív tag
Szerintetek megéri ez?
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
berbatov2 #53332 üzenetére
Ez elég vicces de nem röhögtem csak elképzeltem magam előtt a szitut na akkor volt mosoly.
Viccet félretéve.Szerintem zárlat valószínű szivargyujtó csere.De lehet hogy csak biztit kell cserélni.Nekem a szivargyújtóba dugható ülésfűtés égette ki majdnem a seggemet.Talán túlságosan aktív volt az ülésfűtés. -
nünüke1975
aktív tag
válasz
salieri. #53324 üzenetére
5,5-6 liter a fogyasztás vegyesen?Akkor az a normál használat 50-90km/h lehet.De én úgy hallottam hogy ez a konstrukció nem igazán úgy sikerült mint az egyes megane.Szerelőm se nagyon van tőle elszállva.Renault-os szerelő.De a ráncfelvarrott 2006-tól már jó lehet.Csak az a baj hogy itt a környékemen nem nagyon találni olyat amire azt mondom hogy na jó megnézem.Minimum 200km az ahol találok ilyet.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
nünüke1975 #53303 üzenetére
Erre valaki?
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok
Tervezek venni egy megane grandtour 1.6 16v autót 2006-2008-ig.Mi az az ár amennyit érnek ezek az autók?Mik a tibushibái?Mire kell odafigyelni.Röviden mindent szeretnék tudni erről a tipusról.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest