- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
Úgy néz ki, hogy új, eredeti is lesz 12e-ért, a Depo-s új meg ~8e lett volna.
Így akkor már inkább eredeti.
még egyszer!„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz tigerscorpio #39005 üzenetére
és tresh-nek is!
Állt a kocsi az út szélén, már azért sötét volt, srác meg sms-t írt biciklin.
Még szerencse, hogy már épp az utcán voltunk, és hallottuk, különben elmegy. Bár így is sanszos, hogy benyelhetem, mert elég ágról szakadt, lehet még lakás biztosítás sem lesz.
Lángnál (ott van jó kedvezménye a cégünknek) vmi Depo márkájú van, ez hasonló, mint az Iharos?
Meg lehet ezeket venni a gyári helyett nyugodt szívvel? Nincs kívülről/ránézésre különbség?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Ma este sikeresen betörte egy biciklis a hátsó lámpám
Valakinek ötelete, hogy hol lehet jó áron venni egy bal hátsó lámpát Clio III-hoz gyorsan? Esetleg Renault bontó van vmerre?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Doki16 #38956 üzenetére
Az olajcsere mindig megvolt nálam is 10-15 ezer között, mikor, hogy jött ki.
De erről az 5 év vagy 120e km vezérlés cseréről nem tudtam.
Köszi még egyszer!„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz Doki16 #38954 üzenetére
Olaj, és egyéb szürők 90e-nél megvoltak. A vezérlés szett csere mikor esedékes hivatalosan? És mibe kerül kb?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Sziasztok!
Van egy Renault Clio III, 1.5 dCi (2006), és az lenne a kérdés, hogy a 100ezres szerviz keretében mit kell/tanácsos cserélni?
Előre is köszönöm a segítséget, amennyiben érkezik„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Pedig ez az ajtóból jön, de azért
De 100-110-ig semmi hang nincs, csak onnantól.
De ha rájövök, beszámolok róla.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz zotyesz66 #43 üzenetére
Te nem hallasz az első ajtókból kb. 120 km/h-nál nagyobb sebességnél zizegő/zörgő hangot? Kicsit zavar, csak ilyen hidegben nincs kedvem nekiállni leszedni, de mihelyt jobb idő lesz, benézek alá. Mintha vmi patent rezegne egy túlméretes lyukban.
-
kp78
addikt
Eddig nekem is Peugeot-m volt, viszont Citroen-t nem szívesen vennék.
De a 207-es még pár százezerrel többe fájt volna, így lett Clio.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
kp78
addikt
Ez tök frankó hír nekem, mert mielőtt megvettem, nem nagyon hallottam ilyen gondokról
Az enyém is 1,5 dci, 86 LE.
Az enyém egy éves, de csak 3 hónapja van nálam, remélem nem lesz gondom vele.
Tegnap voltam vele 20.000-es szervízen, mondták ott is, hogy a gázolaj minőségére nagyon kényesek.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Szerintem nem sokan fognak írni, mert szvsz nem sok Renault fan/tulaj van itt.
Amikor én az enyémet vettem sem sok renault tulajtól kaptam véleményt itt a PH-n.
Az enyém amúgy ilyen: [link] [link] [link].
De ne legyen igazam, és jöjjön itt össze egy kis Renault club.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- League of Legends
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN