Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
orosziem81 #55979 üzenetére
Jah, az nagy szöveg volt
, de közben kiderítettem, hogy mi az oka.
Amikor nem indult, szóltam az éppen nálam lévő testvéremnek, hogy ugorjon már el vele a kislányért az oviba, mert nekem hirtelen közbe jött valami. Amikor elindult, közben gyúrtam egy gombócot és hozzávágtam a szélvédőhöz.Emiatt hittük azt, hogy ez volt a megoldás.De nem, ez csak véletlen egybeesés volt. Az autó leállítás után újból nem hajlandó törölni, csak akkor, ahogy elindultam. Akkor rögtön bekapcsol az automata szenzor is, hogy most már törölhet. Viszont ez hőfokfüggő és védelem a lapátoknak és a törlő motornak is. Ugyanis...
mit ugyanis.?... :jah igen...DDD
Szóval, ha jól értelmeztem és ezt a Talisman leírásból olvastam, (akkor ez itt is igaz a lagunánál úgy látszik), akkor 0 fok alatt, ha beindítod, akármilyen dzsuvás az ablak, nem fog törölni, mert érzékeli, hogy ebben a hidegben megfagyhat a szélvédő, a lapátok meg úgy minden, amitől le is éghet akár. Ha manuálisra kapcsolsz, akkor az meg már a te/én balfaszságom, hogy direkt elindítottam és nem tisztítottam meg a szélvédőt meg mindent.
Amikor elindulok, a szenzor életre kell és (elméletileg) tisztában vele, hogy törölhet és nem fagyos az ablak, körülötte minden tiszta, vagyis "szabad az út".
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest