- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
imyourfriend #20216 üzenetére
Ez az egyik, a másik meg hogy az új autót még jobban félti az ember, vigyáz rá mint a hímes tojásra (igaz én a 10 éves szaromra is így vigyázok..). És akkor jön egy barom, és a sok gondoskodást meg ápolást tönkrebassza....Igaz most pont koszos volt az autó, lehet ha csillogott-villogott volna észreveszi a barom.....
SocketA: áhhh, én már a cetlin meg ilyenen nem is vagyok kiakadva, senki sem vállalná magára a felelősséget, mert akkor visszasorolják stb.... Szóval erről picit a rendszer is tehet. De Magyarországra amúgy is jellemző az, hogy sunyi aljas módon meghúzzuk magunkat és elmegyünk a tetthelyről, mintha semmi sem történt volna...
Igaz ez az első balos sárvédő, ami amúgy is műanyag, szerencsére nem fémes részen kapta el. De komolyan már várom h mi lesz holnap...
-
WolfLenny
senior tag
válasz
imyourfriend #20050 üzenetére
baumgartner-ékról sok rosszat hallani. Én sose vittem márkaszervízbe és a szokásos karbantartáson kívül semmit nem kellett rajta csinálni.
Kivéve az autómata légkondi vezérlést. Azt is csak azért, mert nem lett évente kicserélve a pollenszűrő és az öregedéssel szívta magába a párát és a szerencsétlen ventillátor próbálkozott.Azin kívül semmi, ellenben a szomszéddal aki rendszeresen vitte szakszervizbe és mindig volt vele valami baj..
-
rob210
Topikgazda
válasz
imyourfriend #20030 üzenetére
Na amit írsz az meg marhaság.
Ennyi idő alatt ha értő kezek rakják be a féket és ne adj isten nem a legalja fából esztergált tárcsa meg betét kerül a kocsi alá kizárt hogy megegye.
Nekem mintexek vannak a kocsi alatt ami nem egy textár de 18.000 van már benne és az augusztusi vizsgán simán átmegy.Elektronika minden kocsiban szar, a vwsek a toyotások etc. Panaszkodnak.
Aki kitalállta azt a kocsit egy jó mérnök volt aki megfelelő karbantartás mellett szavatolja a működést.Azért akárki akármit mond megint egy diesel beteg.
Benzinesből jóval kevesebb a hibás széteső példány. -
rob210
Topikgazda
válasz
imyourfriend #20035 üzenetére
Uram amit most írok nem viccből írom.
A motorcsere után jártál okmány irodában?
Csak azért, mert ha nem akkor két dolog lehet.
1 nem cseréltek motort, csak javították a régit.
2 motort cseréltek, de nem lett lepapírozva.
Szvsz a forgalmival a kezedbe nagyon gyorsan pattintsd fel a motorháztetőt, ha egyezik a szám nem volt motorcsere.
Ha nem egyezik a szám, akkor gyorsany kérd el a szükséges okmányokat és vezettesd be a forgalmiba, mert nem fogod tudni levizsgáztatni a kocsit de eladni se.
A törzskönyvet is ásd elő, azzal is hasonlítsd össze.Egy két kérdés, mi lett a régi blokkal.
Komplett motor lett cserélve?Ha zsír új motor került be azt 8000km alatt pont hengerfejesre lehet b@szni, ha nem megfelelő volt a bejáratás és nem volt legalább 2 olajcsere ezidő alatt.
Sokismeretlenes a storyd, de szerintem nagyon csúnyán átvertek titeket.
Ami ha még nem járt le a két év akkor jótállássos javítás kellett volna legyen.
Én ebbe fektetnék egy kis időt, mert ha meglebegteted a fogyasztóvédelmet Baumgartnerék előtt, hamar kapsz pár díjjmentes szerelést. -
FerNandor
őstag
válasz
imyourfriend #20033 üzenetére
nem lehet, hogy nem is raktak bele semmilyen másik motort?
csak az eredeti addigra adta meg magát. közben meg lehet, hogy csináltak pár kipuf gáz mérést viccböl, ami segített még a motornak.. (hideg motor letiltásig pörgetve, az úgyis divat sok helyen) -
FerNandor
őstag
válasz
imyourfriend #20030 üzenetére
hogy ki talált ki mit?
ahhoz, hogy egy dCi hengerfejes legyen, szerintem elég sokat el kellett már szenvednie, de mondod is, hogy visszatekerték. Biker ugyanígy járt. amit egyszer nagyon elb@sztak, azt nem igazán lehet már jól megcsinálni, hiába új alkatrészek. szerintem.
-
tresh
veterán
válasz
imyourfriend #20026 üzenetére
500k ért átveszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest