-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
FehérHolló #4029 üzenetére
Jogos
Ma túl sok volt a fárasztó előadás, nem figyeltem bocsi.
[Szerkesztve] -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
FehérHolló #4025 üzenetére
Jó
És ezt neked sikerült is már működésre bírni?
Vista-s fórumon próbálkozók nem jártak sikerrel. -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Emulgeator #4022 üzenetére
Az A-Data memóriák tuningban verik a Corsaireket, de persze amit kinéztél A-Data-t abból nem nagyon derült ki , hogy tuning darabról van-e szó vagy csak normál darabról. Ha normálról, akkor talán tényleg jobb valamivel a Corsair.
64 bites XP-vel nincs gond, ha minden hardveredhez van 64 bites driver.
Néhány régebbi játék előfordulhat, hogy nem fog futni, de nagyjából ennyi. -
ZéZé@PH
aktív tag
Kézileg kell beállítani a BIOSban a paramétereket ehhez a Geilhez.
Nekem például felismerte 800-asként , de az időzítések nem stimmeltek és a fesz is kevés volt.
Itt is ez a probléma, alul van feszezve a RAM. Minden modulra rá van írva milyen feszt kell neki adni az optimális működéshez. A sajátjaim 2,1V járnak (4-4-4-12) időzítéssel.
Adjál feszt a RAM-nak és állítsd be az időzítéseket. -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
peterzonex #2418 üzenetére
Elvileg menni fog, az azonos típus, sorozatszám csak ajánlás.
[Szerkesztve] -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Gyuri27 #2384 üzenetére
Nem tudom a kollega hogy csinálná, de én az egész házat szellőztetném át két 12cm-es ventivel. Egy elöl szív egy meg hátul fúj. Ez több szempontból is előnyös. Oda is jut szellőzés ahol nincs vízhűtés(Pl a FET-ekre, északi hídra, stb.) és nem olyan nagy zajforrás, ugyanis a 12cm -es ventik ugyanannyi levegőt szálítanak alacsonyabb fordulaton mint 8-as vagy kisebb társaik magasabb fordulaton. Kisebb fordulat ergo kevesebb zaj.
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
jégcsákány #2369 üzenetére
Egyenként teszteld le a memóriákat memtest-vel, ha az egyik rosz akkor az kiderül. Ha jók a ramok, akkor BIOS frissítés.
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Jhonny06 #2335 üzenetére
Azt nem írtad milyen frekist. Kis frekiseken eltudom képzelni, hogy nincs hűtőborda.
Miért jobb, nézz teszteket, akár az Everest beépített tesztjeit. Teljesítményben jobbak a Corsair-ek. Nekem Geil moduljaim vannak, azok se rosszak, de ha több pénzem lett volna A-Data-t vagy Corsairt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 24 gb Corsair vengeance DDR3 tuning ram
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged