Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
juliabrilke
üzenetére
Akkor ne kockáztass szvsz. Vegyél tök egyforma ramokat. Bár ezek a pro cuccok nem háklisak de...
Devsey: Csak a borda színe. A legolcsóbbat vedd.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nézd meg, hogy deszkád támogatja-e ha SS és DS modulokat mixelsz össze. De amúgy mennie kell max a DC-t bukod...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
juliabrilke
üzenetére
Időmilliomos és konvertálni támadt kedve?
Pont azért van a fórum, hogy felvilágosítsuk egymást. Pl: XP nem kezel 8 giga memóriát. (Egyébként egyetértek, hogy nem kéne 8giga de ha ragaszkodik hozzá...) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
juliabrilke
üzenetére
Talán éppen az általad említett op rendszerekkel?
Gondolom ennyi ram kell neki akkor nem (csak) játékra kell. Ahhoz felesleges. -
Kareszovics
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Churchill azt mondta no sport én azt mondom no tuning (én már csak ilyen vagyok). Lényegében javasolja a BIOS cserét.
A vidkártyát illetően az jutott eszmbe hogy belepakolom a régi ATI-mat és pár napig azzal nyöszögtetem ha az is kókány akkor reins. (meg addig megnézetem a 6600GT-t másik gépen is).
most vissza kellett jönnöm dolgozni úgyhogy majd csak holnap fogok tudni érdemi választ adni a próbálkozásokra
minden segítséget tisztelettel köszönök

-
válasz
juliabrilke
üzenetére
Mivel nem tudod, hogy mire használja a konfigot, így ez a mondatod elég szemellenzős gondolkodásra vall. Az, hogy nincs olyan alkalmazás, aminek a minimum memóriaigénye 8GB az nem jelent semmit. 512MB-tal is elvannak emberek, mégis mindenki 2GB-ot javasol. Erre nyugodtan mondhatná egy Linuxos arc, hogy a 2GB RAM ''csak a ''jó ha van ennyi'' kategória''.

-
válasz
juliabrilke
üzenetére
Videóvágáshoz igen nyerő például, hogy közel 4-szer akkora file-darabokkal tudsz dolgozni, és nem kell a döglassú vinyóra várni. Ez persze csak egy példa a sok közül.

-
Kareszovics
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére

Megnéztem jó kis proginak tűnik. Ebéd után jelentek hogy a mi helyzet. Remélem megoldódnak a dolgok. -
Kareszovics
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
A feltelepítést illetően nem írtam de sejtetettem hogy én is ludas vagyok a kérédsben

További nagy baj hogy olyat is csinált hogy csak simán próblátam tcmd-vel másolgatni és abból is kidobál kék halállal, tehát egy kissé nehézkessé válik az adatmentés is.
[Szerkesztve] -
citkar
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
tudsz erről vmit? elég jó árban érdemesnek tünik megvenni
csak gondoltam utánakérdezek,nehogy vmit ne tudjak amiért iylen olcsó -
citkar
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
asszem bandiT bazáránál,de talán zotynál si vagy hammonnál volt kb ugynaez ugyanennyiért
képet nem tudok,őket érdemes kérdezni esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bundle topik
- Autós topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pont azért van a fórum, hogy felvilágosítsuk egymást. Pl: XP nem kezel 8 giga memóriát. (Egyébként egyetértek, hogy nem kéne 8giga de ha ragaszkodik hozzá...)
Gondolom ennyi ram kell neki akkor nem (csak) játékra kell. Ahhoz felesleges.

fudi2002