- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Behindblue
üzenetére
A 6-ost nem ismerem, nálam az 5-ös kiírja a 2 V-ot . Elméletileg a képed szerint 2 V-ot kapnak a ramjaid, amik most a cpu-z szerint 800-on mennek, elég gyenge időzítéssel / igaz a gyári ez /. Nem ismerem a lapod bioszát, a lapod topicjában vagy a nagy giga topicban jobban tudnak segíteni . Esetleg az lehet a gond hogy bioszban amikor beállítottad az értékeket akkor nem mentettél .
-
lsc
nagyúr
válasz
Behindblue
üzenetére
A memory fülre kattints, ott mutatja mennyin megy, ez az spd a ram epromjába égetett gyári értéket mutatja .
-
rybank
senior tag
válasz
Behindblue
üzenetére
hasonló eset: 2T-re állítottam a ramot és nem csinálja, nekem megoldás: egyel régebbi bios, és átállította 2T-re ( tehát beállítottam, de uyganúgy 1T-t írt ki), próbáld meg
CPUz ki tudja olvasni a ramból a módjait, miylen időzítések, miylen órajelen és mennyi feszültséggel, azt kövesd!
-
válasz
Behindblue
üzenetére
Talán ha elárulnád a konfigodat...
-
yolan
őstag
válasz
Behindblue
üzenetére
Hmm, nem tudom mennyire friss az a lista.
Egyszer olvastam valahol, valaki posztját, még mikor reaperekre pályáztam, miszerint a giga lapokkal vagy mennek az ocz ramok, de akkor mint az isten nyila, vagy sehogy/macerásan.
Nem tudom ebből mennyi igaz, super talent ramokat pl se a ds4 support listjében, se a dq6-ban nem találtam, pedig elég szépen mennek a giga lapokban.
Szerintem ne fektess nagy hangsúlyt arra a listára. -
yolan
őstag
válasz
Behindblue
üzenetére
Az az ocz ha jól látom 5-6-6-18-as gyárilag.
Amint már sokszor leírtuk, 800mhz-s cl4-4-4-12-es ramok kábé egyenlőnek mondhatóak az 1066-os cl5-5-5-15-ös ramokkal teljesítményben. Szerintem egy korrektebb 800-as ram lenne neked megfelelő, mondjuk egy super talent, vagy g.skill, amik cl4-ben 800 feletti órajelet is tudnak hozni, vagy cl5-ben 1000-1100 körül. -
04ahgy
nagyúr
válasz
Behindblue
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002