- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
"Valamilyen szintent birja a tuningot a kingmax is?"
Bírni bírja, ha az új ddr2 1066-os 2 gb-osakat veszed, ha több volt-ot adsz neki, talán 1150-1200 Mhz körül is megy, de én nem szeretem, nekem alap fesz-en megy 1110-en az 1066-os, atomstabilan...
Szerintem Kingmax azoknak való, akik megbízható, stabil gépet akarnak, hosszú távra, legolcsóbban.
Corsair meg a sok márkás és noname tuning-olható ram meg azoknak, akik 1-5% sebességnövekedésért kifizetnek akár 2-3x több pénzt, és aztán kipurcan a ram-juk, és cserélhetik, de úgyis vesznek új gépet fél éven belül... VAGY azoknak, akiknek sok pénzük van, és az észrevehetetlen gyorsulás miatt kifizetik a 2-3x, vagy minimum 20-50%-kal több pénzt... De kell sok ilyen vásárló, ők az extra profit az informatikában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged