- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolka-bolka
tag
válasz
Redneck
üzenetére
Nekem asus maximus 7 ranger lapom van i5 4690k procim ami 1600-as ramokat támogat.A lényeg G-SKILL 2x4GB 2400MHZ ramokat kezel 1200-on. Ki kapcsoltam az XMP-ét beállitottam 2400mhz-et és tökéletesen megy. Beállitotta magát cl10 1.65v-ra.
Nem tudom jól-e tettem,de nálam működik.

-
Redneck
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Már rájöttem hogy nem fog menni. A CPU és a deszka nem támogatja a magasabb órajelet, a memória pedig 1.65V-on megy XMP profilon, szóval nagyon nem lehet benne sokkal több, és azt sem ezzel a konfiggal fogja tudni... Jó így is, de kíváncsi lettem volna az 1866Mhz CL10-re is.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Ez így igaz, nincs érezhető különbség. Az egyik modult tedd át egy foglalattal arrébb. Itt a két kék foglalat alkot dual channelt. A régi alaplapodon még egymás mellé kellett helyezni őket, ha jól emlékszem.
HGyu
-
Qru
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Konteó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002