- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Kis zöld izé #19108 üzenetére
Alkalmazástól függ...mindenesetre én maradnék DC-nél, 2x1 giga oszt' kalap, a pénégynél az nem ritkán 30-40% sebességtöbbletet jelent, esetenként többet is..látom most is SC-ben vannak a ramjaid.
-
lsc
nagyúr
válasz
Kis zöld izé #19114 üzenetére
A konfigodat cserélni kellene nem fejleszteni, a 2 giga ram gyorsabb de a többi összetevő miatt nem lenne látványos a gyorsulás .
-
FehérHolló
veterán
válasz
Kis zöld izé #12421 üzenetére
Először táp 230V-os vezeték ki, gombelem ki, jumper át, elem vissza, táp vissza.
Ha nem így csináltad, akkor ajánlom a művelet ismétlését a helyes módon. -
wens33
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #12337 üzenetére
DEHOGYIS!!!
AZT KI NE VEDD!!!
Ha azt kiveszed vége a BIOS-nak, elveszik. Azért van benne, h ha nincs bekapcsolva a gép, meg egyáltalán nincs fesz. alatt a gép akkor vmi kraft kell neki, h tárolni tudja. Meg gondolom az máshoz is kell...azt hiszem
Annyira nem vagyok szakértő, de remélem nem mondok sok zöldséget.
Egyébként megkeresheted a BIOS-nak a jumperjét az alaplap kiskönyvében is, és kis szerencsével ott magyarul is benne lesz, hogyan kell csinálni.
Sok szerencsét hozzá! -
wens33
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #12331 üzenetére
A "Load Optimal Bios Settings default" az, ha jól fordítom akkor betölti az optimális BIOS beállításokat, pontosabban alaphelyzetre állítja az optimális/jelenlegi beállításokat.
A biztos a hardveres nyúka-piszka. -
wens33
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #12331 üzenetére
BIOS reset az alaplapon van, egy jumpert kell levenni kb 10 mp-ig vagy átteni, mert 3 tű van és alapból vmelyik szélen van, összesen 2 tűt köt össze. Szóval azt vagy leveszed, vagy átteszed, nem tudom AsRocknál hogy van.
Világ életemben Abit lapom volt, azon (C)CMOS(1) felirat van annál a bizonyos jumpernél.
Remélem ez segít. -
wens33
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #12328 üzenetére
Ugyan nem tudom milyen alaplapod van
, de 1. lépésként én megpróbálkoznék egy BIOS reset-tel aztán addig cserélgetném amíg nem lesz Dual Channel.
-
ANT
őstag
válasz
Kis zöld izé #11528 üzenetére
Pedig két, párhuzamosan futó alkalmazás esetén látnod kellene a változást - pl. videokonvertálás és photoshop.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Kis zöld izé #11438 üzenetére
Én elvagyok 2GB 1066MHz rammal,de azért nem sokára tolok bele még 2GB-ot
Szóval igen el lehet szerintem.Főleg ha nem az ultimatet telepíted, és nem crysis-al akarsz játszani. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Kis zöld izé #11434 üzenetére
Szerintem a Vista amennyi ramot teszel alá,annak nagy részét lefoglalja,persze ezt a programok meghálálják mert pikk-pakk nyilnak meg.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Kis zöld izé #11427 üzenetére
Mehet így is DC. (Ne kövezzetek meg, lapnak akkor sem nézek utána.)
Mindkét csatornára 768MB-ot kell raknod. A foglalatok csatornakiosztását a lapod kézikönyvében találod meg. (Ennek sem én fogok utánajárni.)
Vistához elég.
XP kezeli.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Kis zöld izé #11331 üzenetére
Thanks!
-
Des1gnR
őstag
válasz
Kis zöld izé #11331 üzenetére
válogatott rampárokkal esetleg de ezt ki kell fogni
-
Des1gnR
őstag
válasz
Kis zöld izé #11327 üzenetére
Sztm gyorsabb a 768 még ha nem is DC de ha teheted inkább gyűjtsél még kicsit és 2×512 lesz a legjobb
Cramo: én a Corsairt venném ha a tuning is szempont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- SKHynix 32G DDR4 2400 Szerver RAM - 2 maradt
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged