- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Zoli bácsi #5376 üzenetére
Viszont hallgass a Kacsára, és először a memóriára jutó feszültséget tornázd fel 2.0V-ra!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Zoli bácsi #5272 üzenetére
Nem igaz, hogy nekem tűnik csak fel, hogy 410W-os Chieftec a táp, pedig nem én látogatom a tápos topicot... Szériahibás, kivonták a forgalomból az összeset. Persze voltak jó példányok is belőle, de én először egy másik táppal próbálnám.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Zoli bácsi #5296 üzenetére
Marmint mikor porog fel ket mpre?
-
Gorneck
legenda
válasz
Zoli bácsi #5296 üzenetére
Fáradj át a lapod topikjába és jól jönne egy kép a MIT menüről...mert ebből a kilóméternyi szövegből nem lehet kivenni semmit...
-
Gorneck
legenda
válasz
Zoli bácsi #5279 üzenetére
Igen. Nálam gyári bios-szal is hibátlanul működött...valszeg ott is a ram fesz volt a ludas...vagy egy bios friss a biztonság kedvéért...
-
Gorneck
legenda
válasz
Emeltél feszt?
Nemtom pl mit szólnál, ha tényleg gyári CL4-gyel indulna a ramod és sehogyse indulna el a géped vele...kéne másik ram amivel adsz feszt biosba a ramnak, hogy utána a Geil is menjen rendesen...Szal ez a példa azé volt, hogy megértsd, hogy szükség van erre a lapokkal való kompatibilitás miatt...
Szal neked kell a spd-be beállított értékeket a gyári értékre beállítanod.bim:
-
bim
veterán
válasz
a dos-os memteszt nem sokat ér.
a memoknak feszt adtál?mert alapon 1,8V-ot ad neki a lap.
utána mennie kell a 4-4-4-12-vel.
szerintem minmum +0,2V-ot adj a memonak.utána tesztelj mondjuk orthos blendel 9-es prion.. -
leviske
veterán
válasz
Zoli bácsi #4880 üzenetére
Szerintem a leglogikusabb lépés a E6xxx procira fejlesztés, de érdemes megvárnod legalább a legelső új 45nm procikat, hogy a mostaniaknak jobban lemenjen az ára (bár most is jó áruk van, de utána szívod a fogad, hogy 2hónap alatt mennyit esett az ára). A 800as ramok gond nélkül viszik az új procikat is, tuning szempontjából nem vagyok szakértő, de ha jól tudom 400-ig megint csak gondnélkül viszi az fsb-t.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zoli bácsi #4861 üzenetére
A pénz sosem elég
kicsitomi88: lehetnek vele problémák persze. A kingmax általában 1,8-1,9v-n üzemel, az ultra 2,3v-n. Ott vannak még az időzitések is (ami eltérő). Tehát most mivel nem drága 2x512 geil vegyél olyat. Szerintem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Zoli bácsi #4859 üzenetére
Nem. Minden ok vele. A tuning az felámás szokott vele lenni, amúgysem tuningram. Meg a 4 modulos tuning amúgy is más tészta.
Tehát ha olcsón kell a 4 giga. Vedd nyugodtan. -
Telefunen
őstag
válasz
Zoli bácsi #4784 üzenetére
Szvsz. A Geil Ultra tökéletes lesz neked, elvégre nincs szükséged 800MHz-nél gyorsabb ramra (az E4400-as 800-as FSB-jének köszönhetően 1:1-ben, egészen 100% tuningig nem fogná vissza a tuningot a ram), viszont az alacsonyabb időzítések jól jöhetnek (az Ultra gyárilag cl4-es, a többi cl5-ös).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest