Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

Megint ittvagyok.... másodszor állok neki írni, mert előbb az őrangyalom megint megnyomta a reset gombot (Egy órán belül harmadszor). Újraindult a gép, azonnal lekapcsoltam, és lekaptam az oldalát. Kézzel megtapogattam mindent, semmi nem volt melegebb kb 40 foknál. Kiszedtem a ramokat, visszaraktam. Bekapcsoltam a gépet, majd nekiálltam az összes vezetéket óvatosan megmozgatni, semmi nem történt. Biosban adtam a ramnak +0,1 voltot. Megnéztem, Everest szerint most kap 1,87 V.-ot. (1,8 helyett). Felhívtam ismerősömet, aki számtech. boltban dolgozik, aztmondta, ha gondolom, ad kölcsön ramot, hogy kipróbálhassam vele a gépet. Most megyünk anyóshoz ebédre (49. házassági évferdülő), gondoltam itthagyom a masinát, valamit hadd futtasson, mire hazajövünk, kiderül újraindult-e..??!

Ha most is újraindul mire hazajövünk, akkor majd először megpróbálom másik rammal.
    Ha ramcsere nem segít, akkor másik táppal próbálom.
    Elvileg a proci jó, mert amíg nekem az E6550-essel nem ment a gép, addig haver tesztelte a lapjában a procimat, állítja, hogy atomstabil volt.
    Szerintem VGA hiba nem lehet....
    Esetleg alaplap...?? Ezt hagyom a végére.

Így okoskodom, lúzer fejemmel. Ha van még ötletetek, esetleg osszátok meg velem. Köszi az eddigi segítségeteket is.

ui: Nem tartozik a tárgyhoz, de most le van véve a gép oldala... a procihűtő (gyári) felpörög hirtelen, aztán kb 2 mp-re leáll..... Ez így normális..? Eddig nem is figyeltem.....

Új hozzászólás Aktív témák