- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Megint ittvagyok.... másodszor állok neki írni, mert előbb az őrangyalom megint megnyomta a reset gombot (Egy órán belül harmadszor). Újraindult a gép, azonnal lekapcsoltam, és lekaptam az oldalát. Kézzel megtapogattam mindent, semmi nem volt melegebb kb 40 foknál. Kiszedtem a ramokat, visszaraktam. Bekapcsoltam a gépet, majd nekiálltam az összes vezetéket óvatosan megmozgatni, semmi nem történt. Biosban adtam a ramnak +0,1 voltot. Megnéztem, Everest szerint most kap 1,87 V.-ot. (1,8 helyett). Felhívtam ismerősömet, aki számtech. boltban dolgozik, aztmondta, ha gondolom, ad kölcsön ramot, hogy kipróbálhassam vele a gépet. Most megyünk anyóshoz ebédre (49. házassági évferdülő), gondoltam itthagyom a masinát, valamit hadd futtasson, mire hazajövünk, kiderül újraindult-e..??!
Ha most is újraindul mire hazajövünk, akkor majd először megpróbálom másik rammal.
Ha ramcsere nem segít, akkor másik táppal próbálom.
Elvileg a proci jó, mert amíg nekem az E6550-essel nem ment a gép, addig haver tesztelte a lapjában a procimat, állítja, hogy atomstabil volt.
Szerintem VGA hiba nem lehet....
Esetleg alaplap...?? Ezt hagyom a végére.Így okoskodom, lúzer fejemmel. Ha van még ötletetek, esetleg osszátok meg velem. Köszi az eddigi segítségeteket is.
ui: Nem tartozik a tárgyhoz, de most le van véve a gép oldala... a procihűtő (gyári) felpörög hirtelen, aztán kb 2 mp-re leáll..... Ez így normális..? Eddig nem is figyeltem.....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz - Alza garancia
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR4 3600 MHz (KF436C18BBK4/128) Garanciális 4x32 gb
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest