- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Én értettem amit írtam...
''Az 1333MHzes ''FSB''jű quadok mellé szinkron hajtásnál pont 667es modulok kellenek, a többi +MHz már csak tuningnál fog kelleni.''
A magasabb FSB a gyakorlatban annyit tesz, hogy alapórajelen 667es memót kell az új procik mellé rakni. Teszemazt ''átlagos'' 50%nyi tuningnál ez már 1000res memót jelent. Vagy jófajta tuningos 800as memókat vegyél, vagy gyárilag 1066osokat, Kingmaxék most szinte utánaddobják.
Tüzi
Faszán beírtad hogy DDR400 van, csak nem mindegy hogy villamos vagy újkrumpli...én továbbra is azt mondom, felejted el nyugodtan a TakeMSt..
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
E4300 mellé még a 667MHzes modulok is bőven elegendőek...
Az 1333MHzes ''FSB''jű quadok mellé szinkron hajtásnál pont 667es modulok kellenek, a többi +MHz már csak tuningnál fog kelleni.
E4300 9x200on üzemel alapon, emiatt kemény 400as memót kér...
Ha meghúzod 9x333ra, akkor ugye kihajtja a 667es modult.
800+ memóra olyan prociknál van szükség, aminek alacsonya szorzója, pl. az E6300, ugye ott 7xes szorzóval már ~860as memó kell pl a 3GHzhez (és ugye általában nem az a vége az E6300maknak..)
Új hozzászólás Aktív témák
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest