- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarmark
csendes tag
válasz
arabus
üzenetére
Eléggé figyelmesen csatlkaoztattam a dolgokat, cpu csatlakozót megnéztem 2x is azóta, a többivel nem hiszem hogy baj lenne, de majd megcsinálom
amikor elsőnek ráhúztam a csavarokat a hűtőre akkor addig húztam amíg lehetett, talán még kattanás is volt, aztán máshol is olvastam, hogy nem szabad ennyire meghúzni
most kivettem, újracsináltam mindent, meghúztam amíg lehet és utána visszacsavartam 1 fordulatnyit
még így is szoros lenne vagy valamit teljesen elrontottam az első nagy ráhúzással?
Ha kikapcsolom és nem veszem le, hanem így lazítok még tovább rajta az is segít, vagy megint csináljak újra mindent?Egyébként ha valószínű nem ram probléma és nem sikerül megcsinálni, akkor cpu csere? Vagy az alaplapon csesztem el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Milyen egeret válasszak?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Final Fantasy VII Rebirth PC technikai teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002