- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
szaszlaci
üzenetére
Nem látni a sorozatszámát (stock fotót használt a kolléga), de elméletben kategórián belül nem szabadna hogy gond legyen, automatán megtalálja a bios a két MHz érték közül, a kisebbiket, mivel azon biztos hogy az erősebb is stabilan fog futni.
Mindazonáltal én jobb szeretem az ilyen alkatrészeket kipróbálni, szal én személy szerint nem szoktam postázással vásárolni, inkább keresek kicsivel drágább, de földrajzilag elérhető példányt.Nekem is win7 fut a kisebbik gépen, teljesen használható 2x4-el még iGPU-val is, bár én speciel dedikált VGA-val használom.
És persze biztonsági okokból létfontosságú felületre nem lépek be róla jelszóval meg mindennel...cserébe a fő munkaállomásomra nem is telepítek semmi talált szoftvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002