Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
SUPREME7
üzenetére
Nekem is ugyanilyen macera van ezzel a típusú ventilátor rögzítéssel. Tényleg szenvedős, mert a hely hiány miatt alig tudsz valamivel benyúlni hogy a VGA-t visszatartó pöcköt kinyisd. Párszor szórakoztam vele hogy ezt a ventilátor tartó clipset felülről egyensúlyozva átraktam, tényleg kézügyesség kell hozzá, mert ez kis lukon keresztül horgászás. Meg lehet csinálni, de időben nem rövidebb mint hosszú műanyag pöcökkel kikattintani a VGA-t és arra az időre átrakni másik slotba...De nekem normál méretű házban kellett dolgoznom, felülről hozzáfértem.
Valszeg tényleg letesztelték: "1X elindították a GTA V-öt, bírja a 60 fps-t --> akkor minden be van dugva...színvonal.
Értjük hogy nem akarsz rossz hírt kelteni, de ha még telefonon keresztül nyugtatgattak is, akkor ez tényleg gáz.
Előferdülhetnek hibák, csak az nem hibázik aki nem dolgozk. De ez olyan alap dolog, mint hogy a venti kábelét is be kell dugni különben nem forog.Azért is kell velük felvenned a kapcsolatot, mert ha Te átszereled, lehet bukod a gépszerelésre a garanciát...bár ez nem biztos hogy kár. Ellenben én tuti kérnék a kellemetlenségért kötbért.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002