- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcsa
csendes tag
hello mindenkinek ,lehet,hogy nagy hülyeséget kérdezek cde azért megpróbálom:
a jelenlegi konfig NF7 alaplap, Cpu AMD athlon Xp 11X200 on megy plusz van mellette egy 512 ddr ram +2 db.256 ddr ram .everest szerint dual channel 128 bit ezen a gép stabilan megy.A gondom az,hogy próbáltam a ramot kicserélni 2X1gb. -ra de csak sípol és nem indul el .Ugyan ez a helyzet egyenként a ramokkal.Egyikkel sem indul .Rossz lehet valami beállítás vagy a ramok rosszak?Bocs hogy hosszú voltam és mégsem írtam le valami fontosat

-
mattheus
őstag
Szia!
Akkor azt hiszem itt kellene egy komolyabb segítség. Gondolom a CPU frekire és a memória frekire gondolsz, ha nem akkor javíts ki kérlek és megírom.
A CPU nincs húzva (E8500) 9.5x 333 Mhz-en megy
A memória 800 MHz esetén 400 Mhz-en megy és 1066 Mhz esetén 533 Mhz, szóval asszinkronban.NEkem azt mondták a boltban, hogy így is jól kell hogy működjön.
Kiegészítés az eddigi RAM tesztekhez. Tegnap a MEmtest 1.55 (elég régi verzió) 3 órán keresztül végre hiba nélkül futott. A memória feszt felemeltem 2.26V-ra. F10 BIOS jobban működik, mint az előző....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó!! Kingston FURY Impact 64GB DDR4 3200MHz LAPTOP/MiniPC RAM
- 4x16GB Kingston HyperX Impact DDR4 3200MHz CL20 RAM (Garis)
- 4X4Gb Adata XPG 2400Mhz XMP DDR3
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002