Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
válasz
csuzda
üzenetére
Ja, ismerem, jóféle. A tavaszi és nem első winring0 karantént már meguntam. Meg addigra már csak 2 ventit kellett vezérelni (CPU + 2front, szinkronban) a PTM-es vga miatt, ezekre untig elég volt a BIOS. Most meg új vga van, újra szól a ház 2 alsó ventije (egy picit feleslegesen, idővel szerintem megint kikötöm) és a 2 frontot is külön akartam újra vezérelni, egyet a vga-hoz kötve. Ehhez a BIOS már kevés, a FanControlból kiszerettem, a retro Argus-ra meg mindig kíváncsi voltam, ráadásul őket nem cseszteti a defender. Plusz apróságok.
-
cigam
titán
válasz
csuzda
üzenetére
Mert itt ez a divat, hogy szétoffoljuk, és minden más fontosabb mint az akciós programok ajánlása, beírása.
Nézd csak vissza, hogy a BW előtt a losslesscut hány off hozzászólást generált. Az nem probléma, hogy én lettem lehurrogva mindenki által, hogy miért ne lehetnének itt off hozzászólások. Viszont ha én kezdek el offokat írogatni akkor az már probléma?
Ne használj kettős mércét!Ha 30k hozzászólásom lenne, már titán lennék. Kit érdekel hogy egy fórummotor milyen "rangot" ír a neved mellé?
Golden9
Amíg nekem címzik a kérdéseiket miért ne válaszolhatnék? Én nem a 16 évest emeltem volna ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest