Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
válasz
daimonion
üzenetére
Vitatkozhatunk rajta, de én úgy gondolom, hogy ha valaki megveszi a programot, akkor miért ne vihetné át másik gépre, ha az egyéb megkötéseknek amúgy eleget tesz? Vagy pl. három év után ugye bedöglik alaplap, ami OEM op. rendszer cserét jelent, s szerinted teljesen rendbe van. S konkrétan azt tartom köcsögségnek, ha ezt a gépcserét a win8 licence megengedte, (márpedig megengedte, volt róla elég link), akkor mi ok volt rá, hogy ne engedjék meg 8.1-nél (ha tényleg nem engedik meg, ez nem tiszta számomra), a puszta szopatáson kívül tudsz-e észérvet is mondani, vagy csak a demagógiát?
Ezt a pisztolyos handabandát kérlek otthon családnak, baráti körnek süsd el, én nem vagyok rá kíváncsi. Nekem itt van a megvásárolt, retail dobozos Win7 Ultimate, konkrétan lesz@rom a 8-ast, ingyen is váltok majd a 10-re, de ettől még megértem azokat, akik hivatalosan megszeretnék vásárolni, mert pl. olyan programot futtatnak, amihez windows kell, illetve a "magas" színvonalú oktatás csak a windows-ra oktatta ki őket, s nem a számítástechnika tölti ki az életüket, hogy most még a munkájuk mellett pl. linux-ot tanuljanak... Tudod, vannak ilyen emberek, sokan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest