Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Szerintem a plexi egyáltalán nem drága (1 oldallap max 1000 Ft) . Inkább a harisnyák meg a világítós molexekért sajnáltam kiadni 7 Eft. Még a ventikre (2 db 12 cm-es (LED) meg 3 db 9 cm-es (LED) Thermaltake) nem is sajnáltam annyira, legalább azok ''csinálnak'' valamit (11 e Ft). Meg a két (UV és hangérzékeny) cső is (3500 FT).. Ha megnézed akkor a harisnyák ára a leg irrálisabb,de kell mivel egy chieftec BA-01-bbb házban van, aminek a tápja nem egy Codegen. Inkább harisnyázok egy komoly tápon mint egy komolytalan miatt égjen le a gépem. Mint az előző. Nekem pl ezért van benne nem opcionális táp meg azért is mert drága lenne egy ilyen opciós Chieftec táp. Jah a plexis oldallapot mintával meg a cd helyére építhető kapcsolótáblát kihagytam, de ez nekem ugyis csak anyagköltségben van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest