- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
Gyakorlatilag bármelyik ilyen profilú cég levágja méretre,ha megadod pontosan.5mm-es plexi,áfa nélkül 11.000/nm(kb.)Ha profi cég,akkor milliméter pontosan vágnak.A képen látható cucc 0.62 nm,kb 5000HUF volt(hátlappal együtt,amit végülis nem használtam fel).
Amire érdemes minden plexivel hobbyzónak odafigyelni:elég nagy különbségek tudnak lenni plexi-és plexi között.Amiből a házat csináltam,az egy hihetetlenül rideg,szilánkosan forgácsolható anyag,ellenben fényes,nehezen karcolódik,és nem mattul be.Majdnem olyan mint az üveg.Létezik olyan is,ami sokkal könnyebben,akár kézi szerszámokkal is megmunkálható,lágy,könnyen hajlítható-ám egy idő után mattul valamennyit,és a felület nem annyira ''átlátszó''(szerintem),nem annyira üvegszerű.Ezt mindenképp érdemes a vásárlás vagy rendelés előtt tisztázni a céggel,akinél vágatod az anyagot.Természetesen ennek függvényében az ár is változhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MIUI / HyperOS topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest