Hirdetés
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Nezd csak:[link]
-
Kepi p4 630
tag
Tuning csak egy része lenne a topicnak! Ide a külön D processzorokra irányuló kérdéseket lehetne feltenni!
Jelenleg 630 as procim van de egy D 945 ben gondolkodom! Alig találtam infót róla, ám azt a keveset is 5 topicból kellett összekeresgélnem! So íme egy topic a D-knek! 
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Hali! Én személy szerint nem vagyok híve annak, hogy sok ki topic-ban elaprozzók az Intel processzorokkal kapcsolatos tapasztalatokat, ha rajtam múlna nyitnék egy ''Intel proci tuning'' topic-ot és oda mindent, mivel a Willamette magtól a Conroe-ig az alapelv ugyan az, mert mindegyik quad-pump processzor.
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok! Nem találtam topicot külön D processoroknak ezért bátorkodtam nyitni egyet!
Várom a tapasztalatokat, kérdéseket és tuning eredményeket! 
Intel honlapja: [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jelenleg 630 as procim van de egy D 945 ben gondolkodom! Alig találtam infót róla, ám azt a keveset is 5 topicból kellett összekeresgélnem! So íme egy topic a D-knek!