- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Az, hogy mi szerepel a képen, az mellékes. Valszeg, oda van írva, hogy illusztráció, vagy ilyesmi, de ha nem, akkor se terheli a felelősség a céget (nagyon legalábbis).
A jövőben TUTI, hogy csak a II-sel lesz kapható. Csak, tisztázni kell, mekkora idővallum a "jövő".
Illetve, ez se teljessen igaz, mert lesznek olyan készletek, melyek "bentragadnak", mert az a cég nagyon drágán adná a terméket, és a kutya se veszi meg tőlük, ezért ott rohad a polcon. Ilyen pl a Aréna plaza Electro world részlege, ahol a mai napig ott a vitrinben egy K10D, alapkites (tehát egy obis), 220E pénzért, és egy K100D super, szintén alapkites 150E pénzért.
-
jeni
félisten
A kép alapján valóban a Római kettes változat van az obin.
Egyébbként igaz,mert ma cseréltem ráfizetéssel egy simát egy II. változatra.és éppen a K200D-s gépe van és ahhoz a II.verzót adják hozzá.A Pentax obi II mellé kaptam egy Hoya UV szürőt is.Sajna nála maradt a sapka ami volt hozzá.Vissza hívtam és majd egy újboli találkozásnál megkapom.Rosszabb esetben vennem kell egy Pentax 52mm sapkát valahol
-
Szten Márs
nagyúr
Olvastad a linket, amit neked linkeltek?
Leírom mi is volt benne: "Igen, a II.-es kiskitobi középen durván jobban rajzol a réginél, de a szélén csak kicsivel jobb."
Ezen túl pár hsz-el feljebb és pár perccel ezelőtt én ezt írtam:
"bár optikailag jobb lesz, mechanikailag nem"jeni:
Jobb ötletem nincs, mint amit írtam, a közvetlen összehasonlítás, ha van az eladónál erre módod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest