- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
nos ex amatőr fotósként azt tudom én is mondani mint amit az előttem szóló. Hozzászoktam, van-volt más milc gépem de az egyik már kiöregedett a másik meg itt megy most a homeofficeban webkameraként inkább
Nagyon régóta pentax gépekeket használok/tam (LX, ZX, DS, k20). A K20-am 12 éve vettem a lányom születésekor és végigfotóztam ahogy felnőtt. 2 éve egy newyorki utam során vettem egy kp-t lecserélendő a jó öreg k20d-t. Úgy voltam vele, hogy ellövök ott kint vele 1-2k expot aztán ha itthon ugyanabban az árban elviszik akkor OK, ha nem akkor megtartom arra az évi pár száz expora, kiváló minőségű fotókhoz teljesen tökéletes. A low light szitukban nem nagyon van párja.
Kezdőként én sem vennék már pentaxot természetesen. Ha a lányomnak egyszer kedve támadna komolyabban fotózni akkor neki is valami milc lenne jó. -
Hallod! Nem tudom. Én probalkoztam sok mindennel, de pár gép vezérléstől agyfaszt kaptam. A Pentax azonnal kézreállt és otthonos volt.
Van egy kis Fujifilm Milc-em. Ép most szeretném eladni, mert nem nagyon tudom megfogni. Illetve a kijelzős képszerkesztés - hááààt... Nekem nem igen passzol.
Szóval vettem negyedjére is egy Pentaxot.
Azóta öhöm-bódogság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest