- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
Dr Bubo #91057 üzenetére
En is lattam sot ha jol tudom marciusi datum szerepel a bejegyzesnel amit olvastam...
Inkabb megyunk masik uzletbe lehet csak a srac nem akart dolgozni. (lehet a munkakorrel jar, de az eleg furi ha egy uzletben az elado a telefonjan porgeti a fb-ot, instat es tarsai...)Hamar viszont itt avgyok es valoban csak az elado nem akart dolgozni akkor lehet a pre-paid kartyankat is attenem eSIM-re. Errol viszont nem talaltam semmi. Az is mukodhet?
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Ugy hallottam, h az eSIM mar elerheto nem csak uzleti ugyfeleknek. Ennek ellenere tegnap a parommal kozoltek, h ez nem igy van es csak es kizarolag uzleti elofizetes melle tarsithato az eSIM egyelore.
Szoval kerdeznem az itteni hozzaertoket, h akkor most mi a hivatalos allasfoglalas eSIM ugyben?
U.i.: tovabbra sem ertem egyebkent, h 2022-ben ez miert kell h ennyire nyogvenyelosen menjen holott kulfoldon mar egy mezi pre-paidnel is lehet ilyet igenyelni mindenfele limitaciok nelkul. Tudom-tudom az a nyugat Magyarorszag meg szereti a dolgokat mashogy intezni
-
No.01
addikt
Akkor ezzel nem vagyok egyedul. Ez mondjuk kisse vigasztal.
Ha viszont szeretnem valoban hasznalni akkor mikent tudom kideriteni, g orszagonkent melyek lennenek a preferalt halozatok? Van erre barmifele lista vagy tablazat, h ne kelljen probalgatassal vegig kuzdenem magam?
-
No.01
addikt
Ez csak Telenor sajatossag vagy mashol is fennall ez a problema?
Szamomra ez csak azert erdekes mert jartam mar ezeken a helyeken is korabban es nem remlik, h barmikor lett volna hasonlo problemam... -
No.01
addikt
Nalam a telefon nem lehet hibas mert most lett cserelve es elozoleg is talalkoztam ezzel a hibaval.
Az orszag nem Nemet hanem Belgium, Hollandia es Dania.Ettol fuggetlenul az lehetseges, h a Telenoros elofizu v.miert valoban nem mukodik egy idegen halozaton? (T-mobil vagy Vodafone)
-
No.01
addikt
Jo reggelt,
Kicsit OFF de annyira talan megsem... kulfoldi tartozkodasom alatt most mar 2. alkalommal fordul elo a kovetkezo (2 kulonbozo hely, 2 kulonbozo orszag es szolgaltatok)
A halozatvalasztas automatan ennek ellenere a nem all at automatukusan tobb ora elteltevel sem. Kikapcs/bekapcs neha megoldja a gondot, de nem mindig.
Ha van halozat akkor is volt, h nem ertek el (olyan mintha megsem lett volna) tovabba mikor en telefonaltam volna nem tudtam.
Az egyik kollegam szerint halozati problemat mond be illetve azt tanacsolja, h lepjek kapcsolatba a szolgaltatommal.Namarmost az egyik kollegam jart hasonlo helyzetben es azt tancsolta, h alljak at kezi halozatvalsztasra es keressek masik szolgaltatot... es Voila, lass csodat el is ertek es telefonalni is tudtam.
Szoval a kerdesem az, h az letezik, h a Telenor nem hasznalhato kulfoldon minden szolgaltato halozatan?? Legalabbis en 3 orszag gyors tesztje alapjan csak erre a kovetkeztetesre tudok gyanakodni... amit viszont nem hiszek, igy 2021-ben.
Mit gondoltok?
-
No.01
addikt
válasz
aprokaroka87 #80510 üzenetére
Azt meg nem, de IOS eseten az nem is annyira egyszeru...
Volt mar hasonlo, de akkopr masnap reggelre mindig megoldodott magatol, igy azt hittem ez is v.mi karbantartasbol adodo ideiglenes, de mostmar 1 hete ez van igy tobb, mint fura a dolog. -
No.01
addikt
válasz
aprokaroka87 #80508 üzenetére
IOS, android es butafon (regi Nokia ahol a MyMenu meg olyan mint a WAP, szamokkal kell beirni a kivant menupontot, de nem elerheto)
Volt az appra frissites pont 1 nappal hamarabb, h vacakolni kezdett, de azota sem jo.
A telefonszamok mind3 esetben megjelennek folul, de sem az egyenleg se semmi nem toltodik be. -
No.01
addikt
Sziasztok,
A MyTelenor app csak nalunk rosszalkodik vagy 1 hete vagy masnal is?
3 kulonbozo szam, 3 kulonbozo eszkozon belepve nem csinal semmit csak gondolkodik.
App torlese majd ijrarakasa sem oldotta meg igy erdekelne, h mit is tudnek tenni a hiba kikuszobolesere? -
No.01
addikt
Koszonom, akkor meg varok... holott a funkciot nagyon tudnam elvezni.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Van mar arrol hir esetleg, hogy Telenornal mikortol lesz vegre e-SIM?
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Buta kerdes, bar a mai fiatalok vegett talan annyira megsem...
Elofizetest szeretnenek, de aki kapna az nemigen tudja kezelni a dolgokat. Beszelni nem beszel sokat, de a neten mindent (is) nez.
Van arra mod, h a tarskartyan limitaljak az elofizetes osszeget, h tiltson le ha esetleg atlepne a limitet??Ha nem akkor van erre ilyen korlatozasra barmifele lehetoseg? (app vagy esetleg telefonon belul) Nem ertesites kell, hanem tiltas. Sajna a szep szobol nem ert egyaltalan.
Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Buta kerdes, de hatha... Kaptam egy MMS-t egy olyan telefonra aminek meg a kijelzoje sem szines... Viszont sem tovabbkuldeni se letolteni nem tudom (az adott kartyan mar tobb honapja nincs egy Ft sem)
Van barmi egyeb modja (weben esetleg) h megnezzem?
(en kis naiv direkt atfaragtam a SIM-et is, h belemenjen a napi hasznalos okostelefonomban, de az MMS beragadt abba a telefonba amire kaptam) -
No.01
addikt
Ha nem tudjuk, h a paromnal mikor aktualis az evenkenti adategyeztetes akkor van mod arra, h ezt kideritsuk app-n keresztul vagy barmi egyeb modon anelkul, h fel kellene hivni az ugyfelszolgalatot?
A korabbi roaming problema pedig megoldodott, de a nem hinnem, h azugyfelszolgalat barmit is csinalt volna.
Megoldas, telefon ujraindit (butatelefon igy ennek tul sok ertelmet nem lattam), majd halozatvalasztas kezi mod majd ujraindit es ujbol automata. Igy mar tudtam telefonalni. -
No.01
addikt
Adategyeztetes December kozepen volt es januar elejen kerult 15e Ft feltotlesre ra amibol meg van ~14600 szoval ezek szvsz nem okozhatnanak gondot...
Megprobalom ujbol az ugyfelszolgalatot.
Mindenesetre koszonom a segitseget.
-
No.01
addikt
Bocsanat. "termeszetesen" EU, Hollandia konkretan.
A helyi szolgaltatokbol vegigprobaltam mar mind3-t. (KPN, T-Mobile, Vodafone) Terero van, hivni lehet, de mi nem tudunk telefonalni annak ellenere, h van megfelelo egyenlegunk.A hibauzenet pedig: kimeno hivas nem kezdemenyezheto, vegye fel a kapcsolatot az ugyfelszolgalattal.
-
No.01
addikt
válasz
kovacsmi_74 #75577 üzenetére
Ez volt az elso dolgom, de sajna nem segitett... mellesleg roamingnal automata halozatvalasztast hasznalva ez lehet problema?
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Olyan problemaval talalkoztam amit nem ertek maximum sejtem, h mi allhat a hatterben.
Kulfoldon tartozkodunk hosszabb idoszakokra. A telefont csak azert tartjuk, h ha barmi SOS kell akkor az idosek azon elerjenek. Net nincs (nem is volt soha) es a kimeno hivasok is nagyon alacsonyak. (Havi 1-2perc, de van, h annyi sem)
Tegnap hasznalni szerettuk volna bo 4-5 honappal az utolso hasznalat utan, de azt mondta be a "helyi nyelven" h problema adoddott, probalkozzak kesobb. (tereo volt)
Ma reggel megprobaltam ujbol, de mostmar azt mondta, h nem indithaok hivast vegyem ol a kapcsolatot az ugyfelszolgalattal. En balga (mivel helyi nyelven kertek) tarcsaztam is, de nem tudtak segiteni. Annyit ellenoriztunk, h a szam aktiv es o sikeresen ram tudott csorogni.
Ezutan probalkoztam a telenor ugyfelszolgalataval telefonon, de 22perc utan feladtam. Majd probalkozom kora delutan, hatha akkro kevesbbe leterheltek.Viszont amig vartam beugrott, h nem lehet, h az a baj, h a meglevo egyenleg ellenere nem tudunk hivast inditani mert tul regota van a szam kulfoldi halozaton regisztralva?
Ha nem ez a gond akkor viszont passzolom.Nektek van barmi otletetek, tippetek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest