-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fecske13 #41972 üzenetére
Rosszul érted. Arról van szó, hogy routerhez nem tudod vezetékesen csatlakoztatni. Így, pl. az otthoni routered mögötti NAS -nak csak úgy tudsz vezetékes netet adni, ha közben a PC is be van kapcsolva. Az pedig nagy pazarlás, hiszen egy NAS egyik fő feladata a hálózati műveletek PC nélkül. Vagy, veszel egy nagyon alacsony fogyasztású PC -t direkt erre a célra (én is így tettem).
-
válasz
fecske13 #33990 üzenetére
Úgy figyeltem, ha kértél visszahívást, de nem beszéltél senkivel, akkor már elutasítottnak tekintik az áremelést, a másik verzió meg az lehet, hogy tévesen rögzítették valaki más száma helyett a te számod a boltokban dolgozó kollégák, és így kaphattad meg az üzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged