- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én csak a lehetőségeket kerestem és mivel igyekeztem alaposan körbejárni, ezért elolvastam az apróbetűs részeket is. De, az igaz, hogy gyakorlati tapasztalatom nincs. Régebben símán lehetett netezni a lassítós csomagokkal, mivel a 32 helyett, 160 -ra lassítottak. Aztán, ez elmúlt és senki sem szólhat egy szót sem, mivel a 32 lehetősége benne volt az ÁFSZ -ben. Pont úgy, mint a Flexinél a heti 1,5GB. Persze, amíg nincs hűséged, addig nincs gáz. Megy, amíg megy, aztán megköszönöd a lehetőséget és továbblépsz. De, azért nekem így is "egy kicsit" erős a Flexi havidíja. Sztem pont ezért nem foglalkoznak a tiltással. Kevés előfizetőt érintene, ezért nem érdemes vacakolniuk vele.
-
Sayuar
senior tag
érdekes a magyar telekommunikációs cégek "nyelvezete":
Áremelés = kimagasló ügyfélélményért módosul(ni kényszerülünk)
árcsökkenés = árcsökkenés
a (384kbps-nál) gyorsabb net = hipernet
net kikapcsolása = lassítás 0 kbps-raTehát: amikor az autót egy "P" jelzésű helyen hagyom, akkor az nem áll, hanem 0 m/sec-ra lassítottam
A beváráslóközpontban pedig amikor magasabb árcímke kerül egy termék fölé az nem más, mint a kimagasló élmény további biztosítása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest