Hirdetés
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
Depression #3332 üzenetére
Egyszerre nem megy a Start is és a Napijegy is.
Más.
A zsebes wapozásról volt szó, az meg nem megy lezárt billentyűvel. -
okib4100
aktív tag
válasz
Amikor én használtam napijegyet, akkor leginkább olyasmire kellett, ami on-demand jelleggel jön elő, pl. valahol Bp-en térkép kellene, de nincs nálam, akkor go to GMaps, rákeres, megnéz (ha műholdképet nem kapcsolod be, akkor 10 mb több mint elég erre az akcióra) Ugyanígy ha egy címet vagy telszámot kell megnézni neten, vagy menetrendet, etc.
Erre bőven jó a napijegy.
A "zsebbe netezés" meg számomra nem probléma, mert minden mobilt auto billzárral használok. Az auto billzárat meg már nehezebb zsebben kioldaniA sony ericssonok közül egyébként a függetleneknél is van olyan modell ahol fix wapgomb van, vagy ez csak a függő készülékek "kiváltsága"? Mint mondtam, a független w910-en nincs ilyen gomb, a pannonos w200-on viszont a jobb gomb valóban "WAP" nevet visel (más kérdés,h azon a telefonon soha nem aktiváltam semmiféle adatot, és a hozzá tartozó simből is kigyomláltam minden ilyesmit, tehát max egy "connection failed" üzenetbe futhatok bele, ha túl sokáig nyomvatartom)
-
ottoyes
senior tag
válasz
Hmm hmm..van benne valami..
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest