- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
simpley #65605 üzenetére
Csak azt az egyenleget lehet a törvény szerint visszaigényelni, ami újabb feltöltés hiányában az így megszűnt előfizetői szerződés egyenlegén marad.
A számhordozás során az előfizető a megszűnést megelőzően maga mondatja fel az előfizetői szerződését az új szolgáltatóval. -
radio100jozs
őstag
válasz
simpley #65537 üzenetére
Köszönöm a linket, ezt nem is láttam.
De most nagyon sok kérdés előjött.
Itt azt írja, hogy 8.040.000 mobil előfizetés van! Hová tűnt vagy 2-3 millió? Mert eddig 10-11 millió mobil előfizetés volt a korábbi évek kutatásaiban.
Ez alapján a Telenor: 2.170.800, Vodafone: 2.010.000, Telekom: 3.778.800, és maradék (UPC, Blue mobile): 80.400.
Ez azért fura, mert az UPC 2018 4. negyedévében 109.900 mobil előfizetése volt. míg a Telekomnak a szintén kiadott 2018. IV. negyedévi pénzügyi jelentésében meg 5.329.996 előfizetője volt a mobilban, és 67,2% szerződéses. A Telekomnál benne van a Blue mobilos márkázott kártyák is.Tehát az NMHH nem tudom honnan jött a számokkal.
De az biztos, ha az UPC számait hozzá vesszük a Vodához, akkor tényleg eljöhet az, hogy a Voda lesz a 2. hazánkban. -
radio100jozs
őstag
válasz
simpley #65512 üzenetére
Hát akkor nem tudom mi az igazság, sajnos nincs már NMHH-n erről havi statisztika, és a portfolio.hu-ról olvastam.
Egyedül a Telekom aki korrekt, mert NyRT okán 1/4 évente részletes pénzügyi jelentést tesz közzé, benne a részletes előfizetői számokkal, és változásokkal. -
radio100jozs
őstag
válasz
simpley #64935 üzenetére
Az április 1-től érvényes módosított ÁSZF-ek, és közlemények fent vannak, ott nincs benne annyi sem, hogy lezárják a jelenlegi díjcsomagokat, így nem valószínű, hogy várható eget rengető változás. Amikor a Telekomnál is kijöttek a mai összerakos csomagok, akkor előtte minden lezárta, és aznap hirdette meg az új csomagokat, mikor indult, amire van lehetősége.
-
-
válasz
simpley #61861 üzenetére
Tudsz venni 0 forintért sima felröltőkártyát, amire ugyan emlékeim szerint rákerül a 2in1 csomagok valamelyike, de feltöltés hiányában felfüggesztett státuszban, amit aztán lemonhatsz.
Személyesen természetesen tudsz venni csak kártyát, 2in1 csomag nélkül, akár feltöltés nélkül, bár az már 490 forint. Hacsak nem hordozol, mert ha jól emlékszem, akkor személyesen is ingyen van a kártya. -
válasz
simpley #61857 üzenetére
A Blue vagy a Blue+ csomagok sosem voltak a Hello Data tarifák konkurenciái. Más ügyfeleket szólított meg a cég egyik-másik csomag családdal.
El kell fogadni, a Hello Data egy promóciós csomag volt, amit a cég megszüntetett. Ezzel egy időben a Blue+ tarifákkal viszont az előd Blue netkeretei nőttek, ez szerintem mindenképp' pozitív irányú fejlődés.Nem tudom, milyen alap kártyás csomagok megszüntetésére gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest