Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McNamara

    Ármester

    Sziasztok!

    1. Jelenleg Telekomos vagyok, de októberben ha lejár a hűségem átpártolok a hello data start csomagra. Legfőképp a korlátlan internet győzőt meg. Mik vele a tapasztalatok? Jó a hálózat akár 1-2 film, sorozat letöltésére is ésszerű kereteken belül? Olvastam olyat, hogy aki túlzásba viszi a letöltést annak megszüntetik a díjcsomagját.

    2. Számmegtartással szeretnék átmenni mindenképp. Ezt online is lehet intézni vagy személyesen csak? Az ezzel járó mindenféle ügyintézést a Telenor vállalja ugye? Nekem csak annyi a dolgom, hogy bemegyek és jelzem, hogy mit akarok? Ha a későbbiekben mégse válna be ez a tarifa akkor ugyan úgy számmegtartással vissza is fogok tudni menni a Telekomhoz?

    3. Telefonvásárlással egybe kötve szeretnék majd váltani. 12 havi részletre venném a készüléket. Írja, hogy kezdésnek be kell fizetni X összeget, de azt majd nekem fokozatosan jóváírják a 4. hónaptól. Erről mi a tapasztalat? Kollégám elmondása szerint neki ugyan annyi mindig a számlája már 6 hónapon keresztül és semmit se írtak jóvá.

    Elnézést ha alap dolgokat kérdeztem és már egyszer volt rá válasz :R

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák