- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
válasz
korcsillio #399 üzenetére
Az utangyartottnal a kijelzo plexi korul a csik sarkai kerekitve vannak, az eredetinel teljesen a szeleig van es nem kerekitett a csik sarkai.
Ez pont az enyem. -
korcsillio
addikt
válasz
wertigo1984 #394 üzenetére
Azt honnan tudni hogy eredeti vagy utángyártott
-
korcsillio
addikt
válasz
wertigo1984 #397 üzenetére
Az enyém ilyen
Most még 8110-et meg 7110-et is akarok mellé... -
wertigo1984
őstag
válasz
korcsillio #395 üzenetére
-
korcsillio
addikt
válasz
wertigo1984 #394 üzenetére
Aranyat akartam,de ez volt olcsón....
-
wertigo1984
őstag
válasz
korcsillio #393 üzenetére
Eredeti elolapos!!!!!!!!!!
Add csak nekem!
-
Atomixx
aktív tag
akinek kell, tudok küldeni Field Test MCU fájlt. (netmonitor 6310i-be)
6310-ből lehet csinálni szines kijelzőset. /advanced meló/ -
meroly
veterán
válasz
sherlock82 #388 üzenetére
Szép, gratula hozzá
Retro teló rajongók OFF topicja - itt a srácok odalesznek érte -
sherlock82
senior tag
Sikerült vennem egy független 6310i telefont,
6,000 ft.-ért ami független, és amint a mellékelt ábra mutatja újszerű állapotban van. Örülök neki, ezt használom elsődleges és egyetlen telefonnak. Többször gondoltam arra h elpártolok a nokiától, de mindig itt kötöttem ki. Kezdve a 2110 től napjainkig.
-
sherlock82
senior tag
Én most szándékozom a BB 9700 Bold telefonomat 6310i - re cserélni.
Rájöttem újra amit mindig is tudtam h nekem a telefonáláson és sms en kívül másra nem is kell telefon.
Remélem csak napok kérdése hogy találjak egy szép állapotú 6310i -t.
Ha megvettem majd rakok ki képet. -
meroly
veterán
válasz
szekfizsolt #384 üzenetére
Ez az antenna:
A service manual:
[link] -
meroly
veterán
válasz
szekfizsolt #382 üzenetére
Az antenna vagy a végfok mintha külön lenne, azt cserélted?
-
szekfizsolt
senior tag
Srácok, adott egy Nokia 6310i készülék. Nem talált térerőt. Alaplapot cseréltem benne, de szintén nem talál térerőt... Hol lehet a gond? Mindkét alaplap hibás, vagy valahol van valami csatlakozója, ami nem érintkezik rendesen? Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
AstraCDX
senior tag
Amikor a SE K750i átáll "Csak segélyhívásra" az max egy negyed óra, aztán helyreáll megint tejlesértékű max térerőre .
De a 6310i ezután még órákig nem talál T-Mobile térerőt, és általában ki-be kapcsolás után áll helyre .
Ez az amit nem értek .
Egyszer a teló érintkezői is ellenőrizve lettek ; tökéletesek, az akkusaruk meg lettek csiszolva üvegszálas ecsettel (bár ok nélkül), és ennek ellenére ez az anomália sajnos nem szűnt meg .
Az akku meg tuti biztosan érintkezik, mert bármiféle nyomorgatásra, csavargatásra sohasem kapcsol ki .
Amikor viszont kikapcsol akkor gyakorta semmiféle fizikai mozgatásnak nincs kitéve .
Üdv.
Astra
-
kosztya2025
tag
válasz
AstraCDX #378 üzenetére
Nem új akksi kell rá, hanem egy kettőbe hajtott papír darab az akksi mögé
Azért csinálja, mert idővel kikopnak az akksit tartó műanyag kis pöckök. Plussz még amivel csatlakozik az akksi táppontjaira a készülék, az rugós elven működik, ami ennyi év után veszít erejéből. Ha megfigyeled, az akksi kicsit lönyög a készülékben. Előfordulhat, hogy amikor megmozgatod az akksit, elveszti a kontaktot és kikapcsol.
-
AstraCDX
senior tag
Hali !
Nekem szinte ugyanezt műveli a betyár .
Teljesen random módon kikapcsolgat . Erre azt mondták, akksi miatt teszi, új kellene reá .
Aztán a térerővel balhézik, eltűnik aztán órákig nem talál T jelet .
Természetesen térerő probléma nincs, amikor van akkor max van .
Bár itt a szolgáltató is benn lehet valami módon a buliban, mert ilyenkor a SE K750i is "Csak segélyhívás"-ra áll .
Ilyenkor kézi hálózatválasztásnál akár tucatnyi keresés, után sem találja a T-Mobile jelet, de a Telenor-t, meg Vodát megleli .
Esetleg egy ki-be kapcsolás után magához tér .
Nem bírom felfogni ennek a logikáját, hogy miért épp csak a T-Mobile jelet nem találja meg .
Üdv.
Astra
-
MurdR
veterán
válasz
bumbalaci55 #373 üzenetére
Azt én pont tegnap tettem rá
-
wertigo1984
őstag
válasz
bumbalaci55 #371 üzenetére
Utangyartott elolap van rajta, de szep nagyon.
-
meroly
veterán
válasz
Eléggé nyúzott már, de örök darab.
-
bumbalaci55
tag
Helyben volt, beszélgettem, kérdezgettem, nézegettem, tapogattam, mérlegeltem, megvettem, örültünk
Gondolkozok adatkábelen is meg programokon, ha lehet még rávarázsolni valamit, egyedi logó, java progi, játék, de ez nem lényeg annyira. Az érzés így is az egekbenmajd lehet segítséget kérek mókolás ügyben.
-
MurdR
veterán
válasz
Korrekt.
-
MurdR
veterán
válasz
bumbalaci55 #368 üzenetére
Mennyiért sikerült?
-
wertigo1984
őstag
válasz
bumbalaci55 #368 üzenetére
Kepet ha tudsz tegyel mar be. -
bumbalaci55
tag
válasz
bumbalaci55 #367 üzenetére
Megvan a kicsike
beléptem a klubba.
-
bumbalaci55
tag
Sziasztok!
Keresek jó nokia 6310i telefont mindennapi használatra.
Pü. jöhet. -
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja váltottam erre a készülékre, anno úgy emlékszem volt benne egy olyan funkció, amivel szűrni tudtam a bejövő hívásokat szám alapján, amolyan feketelista.
Erről tud valaki valamit? -
Maximusz
aktív tag
válasz
AstraCDX #364 üzenetére
a legnagyobb problémáim, ami a beszerzéssel voltak:
-várni kellett 45 napot a csomag megérkezéséig
-az akksi, amit adtak hozzá vadi új de csak 230-260 mAh-s ( a gyári 1100 mAh-val szemben) - és így csak 1,5-2 napokat bír teljes feltöltéssel az "új" akksi... ami már nem hozza azt az élményt, amit vártam tőle.. ( hisz pont ezért rendeltem ezt, hogy 2 hétig ne kelljen akksi töltéssel törődnöm)
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Maximusz #359 üzenetére
Ez a beszerzés engem is NAGYON érdekelne !
Mert már "széphazánkban" is árulja néhány "honfitársunk" csupán a duplájáért ezeket a készülékeket .
Érdemes ezekről a "virtuális" helyekről ilyen telefont rendelni/venni ?
Egyébként szerintem nem haltak még ki azok a szakik, akiknek 6310i-re a magyar nyelv rávarázsolása semmi gondot nem okoz .
Üdv.
Astra
-
Maximusz
aktív tag
válasz
kosztya2025 #361 üzenetére
tudok kapcsolódni, csak nincs meg a magyar szoftver... - most
V 7.00
04-11-04
NPL-1
(c) NMPvan fent, de a software frissítés lehetőségét nem találom (magyarra)
-
kosztya2025
tag
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Keresnék olyan illetőt ,aki felrakna nekem Nokia Net Monitort egy 6210 ,és egy 6310 -re , csekély fájdalomdíjért cserébe.
-
Maximusz
aktív tag
Sziasztok!
tegnap sikerült szert tennem ebay-es licittel egy "refurbished" Nokia 6310i-re. A telefon Shenzen tartományból jött. Ezüst színű, tényleg jó állapotban van. Amitől viszont fülig ért a szám, hogy a hozzá kapott Akkumulátor matricája szerint : Made In HUNGARY
- a kínaiak tőlünk vesznek akksit, mi meg tőlük vissza komplett telefonnal
Amiért mégis írok nektek (megosztva ezt a vicces sztorit), hogy szeretném számítógéppel szinkronizáltatni (telefonkönyv, sms-ek) - ti milyen programot használtok / ajánlanátok ? - Illetve létezik-e olyan verzió, amiben van magyar nyelv is ? - az enyémben csak angol, német, lengyel, török, ..... - de magyar nincs.
A telefon szoftverének verziója :
V 7.00
04-11-04
NPL-1
(c) NMP.ez a "legfrissebb" rá?
maximusz
-
shimano1978
csendes tag
Hy all.
Ilyen telefonhoz keresek szép és olcsó bézs(pezsgő) színű előlapot.Akár több db is.
-
meroly
veterán
válasz
wertigo1984 #355 üzenetére
Eddig ezt nem tudtad?
-
wertigo1984
őstag
Meg a vegen kiderul, hogy a gyuras mellett nagy telefonmagus vagy...
Ezt hasznalom most egy ideje telefonalasra, van meg egy E90-em, 6710 Navigatorom, egy kicai egyszeru Shark Samsungom es a tabfone-om.
Igen szep allapotu ez az elolap csak utangyartott. Ebayrol rendeltem azt a hasznalt gyari elolapot ami a kepen is van, kicsit kopott de eredeti. -
meroly
veterán
válasz
wertigo1984 #353 üzenetére
A plexi ragasztott, nem cserélném külön, eléggé el lehet gányolni.
Amúgy szép nagyon
Ez a "rendes" telefonod?Megvagyok, teszem a dolgom, a topikot nem nagyon látogatom, unalmas már
Veled?
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest