- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Igaz nem pont ide kéne írnom, de sima 6310-es topicot nem találtam, ami ilyen friss is lenne.Adott a sima 6310-em. Kicsit öregecske már, de még mindig egy hétig döcög az eredeti akksival. Semmi gond. Viszont volt olyan probléma vele, hogy kiírta néha, hogy a sim kártyát tegye be, mikor benne volt.
A nokiában frissíteték 3k-ért a szoftverét, utána jó lett. Kb. 1 évig semmi gondja nem volt. Most megint kezdi, de már olyat is csinál, hogy amikor elszáll a térerő, fogja magát és kikapcsol. Nem mindig, rendszertelenül. Aztán kiírja, hogy sim kártya regisztrációja sikertelen. Ilyenkor kikapcs-bekapcs, megint jó hol 1 percig, hol napokig. Egy szoftverfrissítés segítene szerintetek? Vagy valami kis kütyü elszállt benne? Térerő van, telefonálás is megy, még egy dolgot vettem észre rajta. Sms-nél, ha a beérkező üzeneteimet törlöm és közben gyorsan visszamegyek a pisor kagylóval a főképernyőre, akkor néha lefagy. Ez viszont sw problémának tűnik. Ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest