- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Muerte68 #43406 üzenetére
"nem akarták hogy a Minolta obikat használják a Sony helyett."
Szerintem ez a magyarázat, habár adapterrel most is lehet használni más gyártók lencséit...#43405) anaqer : Turistafotósok (mint én) nem hiszem, hogy feladnák az af, és az auto fénymérés adta előnyöket. Kifejlesztenek egy vázat, ami nagyon megkönnyíti a fényképet készíteni vágyók életét, akkor azt "lefogni" manual-okkal (működési szempontból, vagy kényelmi szempontból) nekem nem pálya, és szerintem az itt érdeklődők nagy többségének sem ez az első gondolata egy tükrös váz vásárlásakor, ha csak bele akarnak kóstolni ebbe a világba.
Én is értem az álláspontod, mert olcsóbb a manual, nincs akkora bukta eladásnál, lehet vele kreatívkodni...stb... de aki már ezen a szinten van, nem tartom valószínűnek, hogy itt érdeklődjön első dslr kérdésben . Visszakanyarodva a kérdezőhöz, a D7k jobb, mint a D90, de nem látom hátrányát, ha az utóbbival kezd olcsóbban. Kezdésnél esetleg az af tuning hiánya lehet kicsit fájó pont, sötét obikkal azonban kisebb az esélye, hogy valami nagy problémába belefut... majd a fix-eket kell jól letesztelnie, ha továbblép... szvsz -
Throme
veterán
válasz
Muerte68 #41733 üzenetére
Igazad lesz, azért így is karcsú a 100k egy 5200/kitobi kombóra. Talán egy 18-55-tel még belefér.
Mondjuk az is fura, hogy a kit sincs még kimatekozva, de már fix 50, meg tele, meg makró....
Ha nem is mi, akkor a pénztárca behatárolja.És ugye azt se felejtsük el, hogy némi kiegészítőre is szüksége lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest