Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Én botcsinálta fotós vagyok, (csak kóstolgatok még egy D90-es) sokat nem értek hozzá, de jártamban-keltemben a neten valahol láttam egy összesítést, hogy az USA-ban milyen Nikonokat használnak. Toronymagasan a D7000 vezetett! Gondolom nem lehet rossz gép az!
Apropó, most hirtelen nem tudom hol is keressem, hát megkérdezem! Ha a shutter gomb félig van nyomva, a rögzíthető képek számának helyén az átmeneti tár kapacitása látható. (Jól emlékszem?)
Ez a szám függ a memóriakártya írási sebességétől? Valahol a Youtube nézegetése közben láttam egy videót, ahol jóval nagyobb szám volt mint az enyémen. Nekem most ideiglenesen csak egy class4 van benne. Lehet, hogy emiatt van?
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest