- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolka78 #41993 üzenetére
7000 Ft postaköltségért, mert ennyit kért tőlem a magyar posta 120-ezer HUF biztosított csomagra.
A németek nullát kértek és természetesen az ő saját költségükre jött vissza az obi, eredeti dobozában, a magyar számlával visszaküldve, körbepapírozva és betéve egy mégnagyobb dobozba.Full nulla. Csak a kiküldés került pénzembe. Ennyit megért nekem, most nem frusztrál már, hogy vajon milyen lesz a kép, egyszerűen talál mindenhova az AF, istenkirály. Örülök nagyon.
Szerk.: Garantiereparatur.
-
aleister
veterán
-
madgie
titán
válasz
zolka78 #21536 üzenetére
Ugyanilyen beállítás, ugyanilyen rekesz az előző is? Mert nekem a környező, kevésbé kontrasztos hasonló dolgok miatt úgy tűnik, hogy becsillanás (nagyon lerekeszelve kerülhet ilyen távol a fényforrástól)
De végül is mindegy, a kép maga jó
Octopus21: RTFM, amúgy élesítés: sharpness, szemcse: grain. Egyébként ha a képedet túl sárgának találod, nem feltétlenül kell a WB-vel "kikékíteni", természetesebb lesz, ha csak kicsit visszaveszel a Vibrance csúszkából.
-
aleister
veterán
válasz
zolka78 #21527 üzenetére
Nájsz!
Köszi a választ és a tanácsokat!
Sajna ma megint csak később tudok elszabadulni, kizárt, hogy 10 előtt odaérjek bárhova is. Esetleg a reggeli turnust el tudom csípni, kérdés, hogy ugyanez -e a hatása, mint az estinek?szerk: a fehér lapot miért felejtsem egyébként el? nem működik normálisan az 5100-ben a WB kalibrálás? Vagy a laminálás a bukó? Lehet tőlem sima, matt papírlap is, csak gondoltam úgy időtállóbb.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest