- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
bokomaru #6563 üzenetére
Remélem nem nekem címezted a barátomosat
Én obival kapcsolatba nem mondtam semmit...
Ja csak azt mondtam Logik.hu-ról, hogy drága, amennyit láttam a főoldalán, valamint keresésekből. Egyébként mér ne lenne megbízható? Nemhiszem, hogy egy ilyen nagy cég átb@szná az embereket -
jorden06
senior tag
-
Drunkenpig
tag
válasz
bokomaru #6474 üzenetére
Érdemes megnézni az obik lencsetagjainak kialakítását. Mindhárom obi (18-70, 18-135, 18-105) ugyanolyan! A lencsék közötti távolságokkal játszottak. Ide tartozik még a 18-200 nagytesó. Következtetésem: nagy minőségbeli különbség nem lehet köztük. Talán a 18-105-t azért hozták ki, hogy csökkentsék a 135-s "hibáit", optimalizálva azt. Plusz a sláger, a VR. Talán a 105-öst venném...
-
jorden06
senior tag
válasz
bokomaru #6457 üzenetére
Én még anno nem sok jót hallottam a 18-135-ről.. Én is sokat gondolkodtam rajta, de nem vmi jó. Nekem úgy tanították (a nagyok
), hogy ha az alsó és a felső érték közötti különbség túl nagy, akkor az nem mindig jó
persze ez nem jelenti azt, hogy hasznavehetetlen. biztos sok jóképességű fiatalember használja, és belém kötnének, hogy az igenis jó, de nekem a tesztek nem ezt mondták
Ezért nem tudom, hogy 80e Ft-ot meg ér-e, de hát próba cseresznye. Ha a két obi között kéne választani, akkor 18-70, mert nagyon jó. Csak ajánlani tudom ;)
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
bokomaru #5606 üzenetére
Szia! Nekem D50 van, az obi szinte ugyanaz, mint a D40-esé. A fórumtárs által linkelt Hama szűrőt használom. Szerintem nem kellemetlen, ha elforog a frontlencse, ugyanis ha más szögbe fordulsz a naphoz képest, fix szűrőmenetnél is módosítani kell a polárt. Tájképhez szoktam használni, ott meg az a pár pillanat, amíg körbeforgatom a szűrőt az optimális helyzethez, igazán nem számít. Ami számomra problémás a polárszűrőnél, hogy a táskába visszacsúsztatva a gépet, a polárszűrő "pöcke" állandóan elakad a táska belsejébe. Nem szedegetem le a szűrőt, inkább nem pakolom el a masinát.
-
Degeczi
nagyúr
-
johnjohn
addikt
válasz
bokomaru #5606 üzenetére
Ilyet keress.Ez elforgatható a megfelelő állásba.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest